ezt a jelenséget támasztja alá az alábbi cikk is:kiserik írta: Pontosan leírtam, hogy hogy működik. A helyi vezetőket győzték meg. A polgármestert, aki megkapja a megáét a pályázatokból, az uzsorást, akit nem bánt a hatóság, a vállalkozót, akit szintén nem bánt a hatóság és mellette teletömik eu-s pénzekkel, stb, stb. Ezt is baromi jól csinálták/csinálják. Ezek az emberek már a szervezet részei. Itt már nem rúg labdába semmilyen ellenzék. Az egészet a pénz mozgatja.
Lehet hogy kicsit félreérthető voltam, de vidék nem egyenlő cigányság. Inkább vidék egyenlő szegénység. Az, hogy a cigányság és a szegénység az ország sok területén kéz a kézben jár, az sajnálatos dolog. ÉS sajnos ugyan így kéz a kézben jár velük a tanulatlanság is. Megint csak saját példát hozok: mifelénk az egyik legnagyobb ünnep, legalább 2 napos, a ballagás. Na nem a középiskolai. Az óvodai, bakker. Sokaknak az az egy adatik meg az életben, így azt meg kell ünnepelni. Az általános iskolai ballagás gyakorlatilag egy hetes ünnep annak a pár kiválasztottnak. És ez nem vicc és túlzás sajnos.
Kazincbarcika: ha már felhoztam, megnéztem. A ""vidék"" nélkül 5891 vs 4599 az ellenzék javára, ""vidékkel"" 23972 vs 14635 a fidesz javára.
ui.: többször is fejött a ""krumpli"". Megsúgom, az új ""krumpli"" a mobil telefon volt fidesz flottával 6500 Ft + 1500 Ft első havidíj ellenében, utána havidíj mentesen korlátlan hívás és internet...
https://index.hu/belfold/2022/04/06/val ... redmenyek/
de kezeljétek fenntartásokkal, mert index