Válaszolok helyette :Dupla D írta:Melyik vidéken van a község?zoli0415 írta: Én ebben a községben nőttem fel, itt élek 44 éve és itt nevelem a gyerekeim. Valóban ellopják a felújításokból amit lehet és valóban haverok a kivitelezők. A másik oldal is ellopta és el is fogja lopni,cserébe az említett épületek évtizedekig rohadtak szét, egy fillér nem volt ráköltve. Térdig jártunk a ganéban egy eső után, nem volt itt munkahely de még buszjárat sem. Most, ha eladó a házad nem kell meghirdetni...2 hét alatt van rá vevő mert jó itt élni. Teljes nyugalommal nevelem itt a gyerekeim. Ettől függetlenül igaz amiket írtok de szárszor ez mint az elmúlt időszak és nagyon remélem, hogy soha többé nem lesznek hatalmon. Bár Hehe a halálunkban látja a megoldást ez a gondolkodás itt nem fog egyhamar változni.
Délfaszomba
Nem teljesen mindegy ???
Kérek 10 downvote-ot please.
Úgyse értitek meg amit ír szal hagyjuk ezt.
Lépjünk túl.
Ma BL meccs, ez egy sportfórum, kár volt ezt a topikot létrehozni, jobban pörög már mint a focis topikok.
Ha Realista realista, akkor pár hónapra bezárja ezt a posványt itt, mert mindig ez ugrik fel nekem elsőnek már vagy 3 hete.