ebben egyetértek, ezért is írtam a parizerezést.füst írta:
Az biztos hogy nehéz az ellenzék helyzete, de ezt magának is köszönheti. Hiába megy le vidékre, ha aztán meg Pesten lóbálja a krumplit a parlamentbe hogy ezzel veszitek meg őket.
Vagy amikor pár éve Kunhalmi hirtelen elkezd tájszólással beszélni a helyiekkel... vagy Jakab fotózza magát ahogy eszi a vajas kiflit... mégis mi a fasz? Ezzel akarják megnyerni a vidéki körzeteket? Nem azért kell lemenni hogy jópofizzanak és szavazatot nyerjenek, ez már régen rossz hozzáállás.
Azért kell lemenni, hogy megismerjék hogy mit akarnak az ottaniak. Aztán legyenek a vidéki ember akaratának a szócsöve a parlamentben. Idáig rohadtul nem ezt csinálták hanem csak próbálták magukat eladni az ígéreteikkel. Aztán meg a parlamentbe lóbálják a krumplit, a lófaszos táblát meg fudánoznak.
Mindegy, abbahagytam, dolgozok inkább.![]()
baromi nehéz és összetett ez, mert amiket hehe írt abban is látok igazságot bőven.
de a Te mondandódban is.
Mindegy, szerintem a Feri, meg Jakab ezek elvannak mint a befőtt. Nyomják a bullshitet ezerrel, Jakab is ezzel a bármikor készen állnak ha bebukik a fidesz átvegyék az irányítást