az uj nyuggerekben talan jobban megmarad a 90-tol 2020ig tarto idoszak, hatha az arány a balfasz szavazok es a fiatal szavazok kozt nem lesz olyan eltero, mint az elmult 2-3 evtizedben.
tovabbra is tartom viszont, hogy szellemi szinvonalhoz kell kötni a szavazi jogot.
felejtsuk el vegre, hogy minden ember egyenlo, mert hatalmas baromsag.
sztem összefosták magukat a haboru elso heteben, nem tudva az oroszok igazi erejet es akaratat, valahol megertem az allaspontot, hogy pont a hatarzonaban vagyunk 2 tuz kozott, gecinehez igy evickelni ket/harom nagyhatalom között, hogy egyiknel se huzzuk ki a gyufat.Én azt is elismerem, hogy Orbán egy geci jó politikus, karizmatikus, iszonyatos befolyásoló képessége van, azt is elhiszik neki, amit kérdez. Ilyen egy jó vezető. Én csak az irányt nem értem gecire, miért kell szopkodni megint a kurva oroszok faszát? Miért az az irány?
nyilvan fel is hasznaltak a temat, hogy a sok (ismetcsak a tema) ostoba es naiv embert beszopassak a haboru vs beke a tet a valasztassal, mert mzp rakuldene a gripeneket kijevre.
szoval en elhiszem, es latom, hogy nehez, itt nem kotnek bele vityaba, viszont ott mar igen, hogy a hatterben sajnos nem azon dolgozik, mar 12 eve meglenne ra a lehetosege!, hogy biztositsa az energiakerdest, fejlessze a mezogazdasagot, infrastrukturat, hogy onellato orszag lehessunk amennyire csak lehet, fuggetlenedni a kulso tenyezok kenyetol kedvetol, hanem csomo faszsagra, idiotasagra, latszatdolgokra megy el a penz, amit ez a plazatarsadalom be is szop es elhiszi, hogy jo az irany.