radikalis gondolataim vannak, magamban tartom.Realista24 írta:Most ki volt a jobb választás?hehetheoriginal írta: oke, mondom, nekem mindegy, akkor hajra, sok boldogsagot.
de akkor nem akarom hallani (2/3ra szavazokrol), hogy ez is rossz, az se mukodik, stb.
es azt se akarom hallani, hogy de hát nem volt jobb valasztas.
mindig van jobb valasztas, kerdes ki akar erte tenni, ki akar erte aldozni, es valoban akarja-e.
az van mindig elfelejtve, hogy a nep mondja meg mi legyen, nem a politikus, fel vannak itt cserelve a dolgok, a csik huzza a repulot.
de akinek ez megfelel, mondom hajra, en mosolygok, hogy nyugat europai arak mellett balkani fizetesek vannak.
ratko korszakra kell meg egy kb 10-15 evet varni, 1-2 fiatal generacio ezt sajnos beszopta, utana remelhetoleg tisztabb es egeszsegesebb lesz a közgondolkodas.
de amig ilyen langyos gyenge higfosban lapatol mindenki, elevickelve az eletben igy vagy ugy, ki jobban, ki atlagosan, ki szarul, addig ez marad meg evtizedeken at.
mondom nekem mindegy, en megoldom, de te /ti inkabb a gyerekeitek szempontjabol nezzetek, nekik meg van elottuk egy kozvetlen 20 ev, amiben fel kell noniuk. lehet ti is megoldjatok, sot egesz biztos vagyok benne, de azert letett munkaert cserebe erkezhetne tobb bevetel a szamlara azert havonta, nem?

ezt "elemeztem" ki a korabbi par hsz-ben, ami nyilvan szerintetek tomeny faszsag, olyat nem lehet mondani egy tarsadalomra, hogy ostoba es naiv. nincs klasszikus ertelemben vett allamferfi, aki valoban jot akar tenni es maga kore nyajat gyujtve epiteni, gyarapitani akarna azt. mert mindenkinek kell valamibol elnie, ha el van lehetetlenitve, vagy nincs mit az ebedloasztalra tenni, akkor lehetsz te a legnagyszerubb ember is a vilaogn.Mi akadályozza meg abban a népet, hogy felállítson egy jó alternatívát?
ismet nem sikerult osszerakni, megerteni az irast. nem baj, akkor ujra (tudom szemelyeskedo geci vagyok): a nyuggerek kihalasarol beszelek, akik begyepesedve, buborekban, a kadar korszakban felnove, csak azt ismerve eltek le az eletuket, es a "darabszamukkal" nyomtak el az ujat, frisset, modernet, 21. szazadit akaro uj generaciokat evtiezdeken keresztul.Ne várj a Ratkó korszakra.