Akkor is fogsz örülni, amikor majd megint elveszik a magánnyugdíj vagy mas penzt, hogy ne legyen szarban az ország? Vagy amikor a kórházban órák múlva kerülsz majd sorra?_Bushido_ írta: Én csak annyit mondanék, hogy NYERTÜNK!
(nem kicsit, nagyon)
Amúgy nem tudom ki mit várt, de ilyen semmitmondó "kapitánnyal" (Gyurcsány megmondta), alapból várható volt a vereség. Jakabot is utálom, de most igaza volt, oda lett adva a gyeplő MZP-nek, ahelyett, hogy győzelemre vezette volna őket, kb kicsinálta a komplett ellenzéket.
A hódmezővásárhelyi eredménynek külön örülök. Naagyon!
Feri megmondta, hogy mennek tovább.
Viszont ha jót akarnak, akkor szét kell válni, aztán megpróbálni egyedül, külön. Megnézni, hogy az emberek melyik pártokra kíváncsiak, s azokba beállni, nem újabbat és újabbat létrehozni, hanem max 3at fenntartani. Nyilván a MKKP, Gödény féle pártok csak viccnek valók, Gattyán hiába örül az eredménynek, sehova se jók. Jobbik kuka. Mi Hazánkra leszek most kiváncsi, mondanak pár idiótaságot, de ott a lehetőség bennük.
Közvéleménykutatók remélem most elbújnak jó mélyre, rettenetesen mellészámoltak / mellétippeltek.
p.s.: Nem tudom felfogni a népszavazási papírokat miért nem adták oda alapból a szavazásokon, én pl megkaptam a többivel együtt, a nagyszüleimtől Vas megyében megkérdezték, hogy "Kérik-e?" Szerintem főleg emiatt lett érvénytelen a dolog.
Nem lett volna akkora baj MZP-vel ha az ilyen Jakab meg Gyurcsány fele suttyok rendesen beálltak volna mögé. Utólag persze nagyon okos mindkettő, de ha nyertek volna, elsőként kertek volna szót. Igazi parazita mindkettő. Undorito amit lemuveltek.
Abban igazat tudok adni, hogy külön kell folytatni, mert ezekkel a lényekkel (direkt nem embert írok, nem érdemlik meg) nem lehet együtt dolgozni.
Az összes ellenzéki part nagy kamu, egyedül a kutyapart ami ér valamit. Gattyan, Mi hazánk? Hagyjuk mar, teny, többet ernek mint a gödeny fele.
A népszavazást meg remelem poénnak gondoltad. Le se szsrjak, hogy érvénytelen. Szerény véleményem szerint:
a, van egy haver akinek valami papírral kapcsolatos cége van, hogy legyen egy pár milliárdos haszna.
b, Kell valami ami eltereli a figyelmet arról, hogy kozben kilopjak az államkasszából a penzt.
Mondjuk úgy vagyok vele, bánja tokom is. De akkor aki a fityiszre szavazott, remelem nem fog sírni, amikor majd valami baja lesz és várja majd az isteni Vityát, hogy oldja meg.