HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 4., hétfő 21:48
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. április 4., hétfő 21:13
Akkor is fogsz örülni, amikor majd megint elveszik a magánnyugdíj vagy mas penzt, hogy ne legyen szarban az ország? Vagy amikor a kórházban órák múlva kerülsz majd sorra?_Bushido_ írta: Én csak annyit mondanék, hogy NYERTÜNK!
(nem kicsit, nagyon)
Amúgy nem tudom ki mit várt, de ilyen semmitmondó "kapitánnyal" (Gyurcsány megmondta), alapból várható volt a vereség. Jakabot is utálom, de most igaza volt, oda lett adva a gyeplő MZP-nek, ahelyett, hogy győzelemre vezette volna őket, kb kicsinálta a komplett ellenzéket.
A hódmezővásárhelyi eredménynek külön örülök. Naagyon!
Feri megmondta, hogy mennek tovább.
Viszont ha jót akarnak, akkor szét kell válni, aztán megpróbálni egyedül, külön. Megnézni, hogy az emberek melyik pártokra kíváncsiak, s azokba beállni, nem újabbat és újabbat létrehozni, hanem max 3at fenntartani. Nyilván a MKKP, Gödény féle pártok csak viccnek valók, Gattyán hiába örül az eredménynek, sehova se jók. Jobbik kuka. Mi Hazánkra leszek most kiváncsi, mondanak pár idiótaságot, de ott a lehetőség bennük.
Közvéleménykutatók remélem most elbújnak jó mélyre, rettenetesen mellészámoltak / mellétippeltek.
p.s.: Nem tudom felfogni a népszavazási papírokat miért nem adták oda alapból a szavazásokon, én pl megkaptam a többivel együtt, a nagyszüleimtől Vas megyében megkérdezték, hogy "Kérik-e?" Szerintem főleg emiatt lett érvénytelen a dolog.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 4., hétfő 21:11
MZP, a semmitmondóAmúgy nem tudom ki mit várt, de ilyen semmitmondó "kapitánnyal" (Gyurcsány megmondta), alapból várható volt a vereség.
Oda lett adva?Jakabot is utálom, de most igaza volt, oda lett adva a gyeplő MZP-nek, ahelyett, hogy győzelemre vezette volna őket, kb kicsinálta a komplett ellenzéket.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 4., hétfő 21:07
Reddit, madridom is bubi.. Aki használja, írogat ide/oda valszeg nem gyökketes iq-s idióta, s van annyi agya, hogy lássa a hibákat, uszítást és ugyanúgy a hányinger fogja el azt is, téged is ettől, mint engem..Caraway írta:Jaja, de en total el is ismerem. Sajnos hittem benne, es tul sokat lattam bele. Rengeteget olvastam a redditet, ahol full kormanyvalto hangulat volt tele mzp fanokkal, es magaval vitt a hullam. Nagyon csunyan mellement.Realista24 írta: Amíg egység csak papíron van.
Új vezetés csak papíron van.
Addig nem lesz változás, minimális sem, csak mégjobban beszűkült támogatói réteg.
És akkor engem ekéztetek amikor írtam, hogy miért is kéne ezekre szavazni. A mocskos nagy egység máris egymást öli, egymásra mutogatnak, legalja szintet tolnak.
Mi lett volna, ha hatalomhoz jutnak...
Caraway meg mókás vagy, no offense, de mintha buborékban éltél volna, ami kipukkant. Pár kommented korábbról rémlett, ránéztem. Magabiztosabb voltál, mint OV. Sosem értettem, hogy miért, és te jó ég, mennyi ilyennel van tele a fb.
De azt is állítom, hogy soknak a szája nagy fórumokon és fb-on, közben meg odaszavazott a narancsra. (nem rád értettem Caraway)
Ez volt a 2.szavazasom, 2018-ba Vonanal is elhittem, szoval ezt a folosleges remenykedest egy eletre megtanultam. Megtapasztaltam milyen a dupla bukta, de en le is vonom belole a konzekvenciat, ellentetben az ellenzekkel.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 4., hétfő 21:01
4.1 millio szavazat kellett volna az ervenyesseghez, 3.5 millio erkezett, tehat 600 ezer szavazat hianyzott (1.6 millio volt az ervenytelen)_Bushido_ írta: p.s.: Nem tudom felfogni a népszavazási papírokat miért nem adták oda alapból a szavazásokon, én pl megkaptam a többivel együtt, a nagyszüleimtől Vas megyében megkérdezték, hogy "Kérik-e?" Szerintem főleg emiatt lett érvénytelen a dolog.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 4., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: bonaparte100 » 2022. április 4., hétfő 20:37
Pont ez a bajom, Gyurcsány-klán és Parizer úr meghunyászkodik, viszont ha nyertek volna fix még szót is kérnek MZP előtt.El Sie7e írta:Márki-Zay Péter maga kérte, hogy a családjával álljon ki a színpadra.(....)Bár kétségtelen, hogy nem sok politikus volt ott a záróbeszédet meghallgatni.bonaparte100 írta: Évek múlva a 22'-es választásról egy kép fog beugrani:
MZP egyedül áll családja előtt a végén.
Utólag megköszönheti mindenki, hogy nem ez a sz@rh@zi összefogósdi banda nyert, ezeknek semmi sem fontos, csak a hatalomvágy tartotta őket össze. De bezzeg megint beulnek milliós gazsiert, és harcolnak 16! vesztes év után is.![]()
(Kutyákat sajnálom nagyon továbbra is.)
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 4., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. április 4., hétfő 20:36
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 4., hétfő 20:33
Jaja, de en total el is ismerem. Sajnos hittem benne, es tul sokat lattam bele. Rengeteget olvastam a redditet, ahol full kormanyvalto hangulat volt tele mzp fanokkal, es magaval vitt a hullam. Nagyon csunyan mellement.Realista24 írta: Amíg egység csak papíron van.
Addig nem lesz változás, minimális sem, csak mégjobban beszűkült támogatói réteg.
És akkor engem ekéztetek amikor írtam, hogy miért is kéne ezekre szavazni. A mocskos nagy egység máris egymást öli, egymásra mutogatnak, legalja szintet tolnak.
Caraway meg mókás vagy, no offense, de mintha buborékban éltél volna, ami kipukkant. Pár kommented korábbról rémlett, ránéztem. Magabiztosabb voltál, mint OV. Sosem értettem, hogy miért, és te jó ég, mennyi ilyennel van tele a fb.
De azt is állítom, hogy soknak a szája nagy fórumokon és fb-on, közben meg odaszavazott a narancsra. (nem rád értettem Caraway)
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. április 4., hétfő 20:28
Nézzük meg, hogy kit dobtak oda elsőként veszni. Ezt a szegény, naiv és hiszékeny embert. Képzeljük el mi lett volna ha nyernek. Feribók és társai ott lettek volna, sajnos. Ezt (is) kegyetlenül beárazták a szavazók. A profik ligájában indultak, ificsapatként. Én csak egy egyetemi kutató műhelyet vezetek, de volt már olyan, hogy egy munkatársat le kellett állítanom. Mert bár igaz lett volna a tanulmány amit közölni akart, de... De! Azzal az igazsággal több kárt okozott volna mint a hallgatással. Néha tudni kell hallgatni is, méghozzá nagyon.Realista24 írta: Amíg egység csak papíron van.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 4., hétfő 20:08
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. április 4., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 4., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 4., hétfő 19:47
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. április 4., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. április 4., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. április 4., hétfő 19:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 4., hétfő 19:22
Ahogy én látom: az összefogás csak azért jött létre, hogy leváltsa a fideszt. Legalábbis a tenni akarók így gondolták. Viszont egyrészt a megélhetési ellenzékiek belülről tudták fúrni az egészet, másrészt a legnagyobb probléma, hogy a közvélemény azon az állásponton volt végig, hogy összefogás=bal oldal=komcsik=Gyurcsány. Persze hogy jobb oldali ember nem fog balra szavazni.csababarca írta:Én már nem hiszek ilyenekben.Nika91127 írta:
Tegnap ügyeletes voltam. Sok idős "sietett", lássuk el hamar, menni kell szavazni A Viktorra, mert az ad nyugdíjat meg nem lesz háború... 80-90 évesek, akiket úgy hurcibáltak be. Döbbenetes. A fél lábbal a sírban lévő, nagyrészt demensek a "mérleg nyelve".
Ahogy írtam 800ezerrel kapott kevesebbet most az ellenzék mint 4 éve.
De vegyük le a mi hazánk 300ezer szavazatát, akkor is eltűnt félmillió szavazó.
Fideszé meg nem nőtt akkorát.
Írtam, ők stabilan hozzák azt a 2,6-2,8 körüli szavazót, tök mindegy mi van.
Ellenzéknél keresném a kudarc okait.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 4., hétfő 19:16
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem