Reddit, madridom is bubi.. Aki használja, írogat ide/oda valszeg nem gyökketes iq-s idióta, s van annyi agya, hogy lássa a hibákat, uszítást és ugyanúgy a hányinger fogja el azt is, téged is ettől, mint engem..Caraway írta:Jaja, de en total el is ismerem. Sajnos hittem benne, es tul sokat lattam bele. Rengeteget olvastam a redditet, ahol full kormanyvalto hangulat volt tele mzp fanokkal, es magaval vitt a hullam. Nagyon csunyan mellement.Realista24 írta: Amíg egység csak papíron van.
Új vezetés csak papíron van.
Addig nem lesz változás, minimális sem, csak mégjobban beszűkült támogatói réteg.
És akkor engem ekéztetek amikor írtam, hogy miért is kéne ezekre szavazni. A mocskos nagy egység máris egymást öli, egymásra mutogatnak, legalja szintet tolnak.
Mi lett volna, ha hatalomhoz jutnak...
Caraway meg mókás vagy, no offense, de mintha buborékban éltél volna, ami kipukkant. Pár kommented korábbról rémlett, ránéztem. Magabiztosabb voltál, mint OV. Sosem értettem, hogy miért, és te jó ég, mennyi ilyennel van tele a fb.
De azt is állítom, hogy soknak a szája nagy fórumokon és fb-on, közben meg odaszavazott a narancsra. (nem rád értettem Caraway)
Ez volt a 2.szavazasom, 2018-ba Vonanal is elhittem, szoval ezt a folosleges remenykedest egy eletre megtanultam. Megtapasztaltam milyen a dupla bukta, de en le is vonom belole a konzekvenciat, ellentetben az ellenzekkel.![]()
Akit érdekel a politika, tisztában van pártunk és kormányunk hibáival, de 9m hüje között nem reprezentatív, h ugyanazzal a 2-5E emberrel próbálsz vitatkozni és abból kiindulva véleményezni/jövőt tippelni..
Nekem, mint jobbos embernek ez már sok volt. Alapvetően csúfolta meg a kampány, Vitya, a sleppje azokat az értékeket, amelyekben hiszek (CSALÁD, TISZTESSÉG, BECSÜLET, HAZA)..
De "örülök", h maradtak.. Tegyük fel egy normális csapat kerül most a székekbe.. Ekkora államadóssággal, 380as euróval, háború miatt kinéző stagnáló/csökkenő gazdasággal, meg lett volna kötve a kezük.. Most lehet megenni amit főztek 12 év alatt, lehet megmutatni, h nem csak a lopás megy, mert ezen faktorok miatt ha tovabbra is csak a szájkarate megy, megszoritasok, stb nélkül fix a bukó.. Nem tudják csak a nem rájuk szavazókat fingatni, és a pénztárcára mindenki érzékeny.. Egyszerűen nem hiszem el, h 4 év múlva újrázhatnak, ha mostantól is ugyanígy tolják a baromságokat.