Én nem tudom, lehet-e még zenét kérni, de ha igen, akkor plz. a juve 4. helyére csodálkozz rá, és you know..!!El Sie7e írta:veszítesz varázserődből, 1-2 után nem 2-2 hanem 1-3Remy írta: Napoli most fog elszállni? Kár lenne...![]()
![]()

Amúgy viccen kívül tényleg érdekesen alakul eddig ez az olasz roncsderbi.. Eddig volt a 2 milan+napoli, aztán szünet, aztán atalanta, juve, rómaiak, de a juve sajna úgy tűnik behozza magát bl helyre.. Pedig irtó szar focit tolnak..
De nagyon egyben van az eleje, mert sok pontot szórt el elől (28-34 a vesztett pont az első négynek) mindenki.
Lazio nekem eddig a kellemes meglepi, azt hittem még év elején, hogy Sarri vad 433-ja nem fogja eddig bírni, de de.. Jó alapokat rakott le a kisInzaghi, elkavirnyálnak a zavarosban.
Viszont az Atalantát sajnálom, de hát várható volt egy ilyesmi leépülés. Nagyon adta a Papu-Ilicic-Muriel triónak a gép, de aztán megtörtént az elkerülhetetlen, jövőre lehet nemzetközi kupa sem lesz. Pedig szimpi volt a tündérmese.. Normális elnök, régi stadion, őrült taktika, sok gól.