https://www.youtube.com/watch?v=EjnqDVtU4ik&t=1375sDonát írta:
Ha nem túl nagy kérés, belinkelned ezt a podcastot légyszi! Szívesen neghallgatnám, de ennyi info alapján nem könnyű megtalálni.
36. perctől.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 4., hétfő 9:14
https://www.youtube.com/watch?v=EjnqDVtU4ik&t=1375sDonát írta:
Ha nem túl nagy kérés, belinkelned ezt a podcastot légyszi! Szívesen neghallgatnám, de ennyi info alapján nem könnyű megtalálni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 4., hétfő 9:08
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. április 4., hétfő 9:05
Ha nem túl nagy kérés, belinkelned ezt a podcastot légyszi! Szívesen neghallgatnám, de ennyi info alapján nem könnyű megtalálni.kierkegaard írta:Már nem is tudom melyik podcastben beszéltek pont erről..talán a 444-es jetiben volt róla szó, hogy a németek is haszonélvezői pont az auto ipar miatt a magyaroknak, szóval az ep hagyja a fideszt evickélni. De ezt magamtól, teljesen laikusként is tudtam.hehetheoriginal írta: meg annyi, hogy ez a brusszelezes is egy nagy szinjatek, eu parlamentben egyutt kacarasznak a tobbi nyomorult faszszopo sopredekkel, nemet ipar is nalunk szereltet ossze, nagy szerzodesek vannak a hatterben, mindenki jol jar.
kozben oktatasi rendszer folyamatosan butitja le az uj generaciot, hogy beleilleszkedjen az osszeszerelouzem kepletbe.
Mindenki lehúgyozza mi van Magyarországon. Ha a lakosságnak is mindegy, mástól felesleges várni a megváltást.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 4., hétfő 9:02
Már nem is tudom melyik podcastben beszéltek pont erről..talán a 444-es jetiben volt róla szó, hogy a németek is haszonélvezői pont az auto ipar miatt a magyaroknak, szóval az ep hagyja a fideszt evickélni. De ezt magamtól, teljesen laikusként is tudtam.hehetheoriginal írta: meg annyi, hogy ez a brusszelezes is egy nagy szinjatek, eu parlamentben egyutt kacarasznak a tobbi nyomorult faszszopo sopredekkel, nemet ipar is nalunk szereltet ossze, nagy szerzodesek vannak a hatterben, mindenki jol jar.
kozben oktatasi rendszer folyamatosan butitja le az uj generaciot, hogy beleilleszkedjen az osszeszerelouzem kepletbe.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. április 4., hétfő 8:55
mondjuk azt azért hozzá kell tenni, hogy ez annak köszönhető, hogy:'shutterisland írta: de ez a rendszer amugy meg mindig vicces, hogy bar minden masodik szavazo nem a fideszre huzta es megis tukorsima 2/3.
na mindegy, nem ertem miert frusztral ennyire 2000km-rol, de borzaszto, mi megy otthon.
sajnalom mzp-t.
viszonlatas'![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 4., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 4., hétfő 8:38
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 4., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. április 4., hétfő 8:34
Ez teljesen egyertelmu, de mig Orbanek a beket hangoztatjak, addig az ellenzek meg pont nem. A buta szavazoknak ez pont eleg.Azzal remélem mindenki tisztában van, hogy mit NATO tag, ha a NATO beavatkozik Magyarországnak nincs választása.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 4., hétfő 8:29
Azzal remélem mindenki tisztában van, hogy mit NATO tag, ha a NATO beavatkozik Magyarországnak nincs választása.___Samy___ írta: Mar elnezest, de megis mit vartak az emberek, ha olyan miniszterelnok jeloltet indit az ellenzek, aki savazza a videki embereket, adott esetben katonakat kuldene ukrajnaba, vagy a rezsicsokkentest o ugy oldana meg, hogy fogyasszanak kevesebbet az emberek mindenbol?
Nem ertek a politikahoz, de jozan paraszt esszel is belegondolva itt az ellenzek szurta magat vegig tokon az elmult egy evben. Ilyen koritessel vagy gondolkodassal nem lehet valasztast nyerni, most is bebizonyosodott.
Nem tudom meg mi kell meg az embereknek ahhoz, hogy ebbol a berogzott, begyepesedett gondolkodasbol vegre kitorjenek.
Nem vagyok fideszes, ugy ahogy van utalom a politikat, de itt a fidesz gyozelmen nem kell meglepodni. Konkretan ellenfelek nelkul nyerik a valasztasokat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 4., hétfő 8:27
oops, akarom mondani 74, a 47 eleg kecsegteto lenne.'shutterisland írta: szerintem ahogy itt is, mindenhol belenyugodtak az emberek, hogy nem lehet mir mit kezdeni a fidesszel.
majd lesz 55 szazalekos reszvetel 47% fidesszel legkozelebb.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 4., hétfő 8:24
Részben tök igazad van, részben meg újabb kép arról hogy milyen hatékony is a propaganda. Az adott esetben katonákat küldene ez OVre is igaz - ha a NATO azt mondja, abban az esetben mindkét oldalnak kellene. A fogyasszanak kevesebbet gondolatmenet meg nem arról szólt hogy akkor fázzál, hanem hogy a szigetelést kell pl. támogatni, és akkor kevesebb energia megy fűtésre, így csökken a felhasználásod és a rezsid.___Samy___ írta: Mar elnezest, de megis mit vartak az emberek, ha olyan miniszterelnok jeloltet indit az ellenzek, aki savazza a videki embereket, adott esetben katonakat kuldene ukrajnaba, vagy a rezsicsokkentest o ugy oldana meg, hogy fogyasszanak kevesebbet az emberek mindenbol?
Nem ertek a politikahoz, de jozan paraszt esszel is belegondolva itt az ellenzek szurta magat vegig tokon az elmult egy evben. Ilyen koritessel vagy gondolkodassal nem lehet valasztast nyerni, most is bebizonyosodott.
Nem tudom meg mi kell meg az embereknek ahhoz, hogy ebbol a berogzott, begyepesedett gondolkodasbol vegre kitorjenek.
Nem vagyok fideszes, ugy ahogy van utalom a politikat, de itt a fidesz gyozelmen nem kell meglepodni. Konkretan ellenfelek nelkul nyerik a valasztasokat.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. április 4., hétfő 8:19
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 4., hétfő 8:19
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 4., hétfő 8:11
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. április 4., hétfő 7:59
Az eredmény utáni beszédnél egy jó szaftosat brüsszelezett a vén sertés.nmate írta:
Azt megkapják most is, minek kellene nekik majd új?
Egyértelmű, hogy itt a Dobrev, Jakab vonalat el kellene takarítani először. De igazából majdnem mindegy, OV egy brand, nem lehet megbuktatni, csak ha saját magától bukik meg (államcsőd). Ez 2-2.5 millió ember a fix szavazótábora, jóban, rosszban.
Most amúgy gondolom 2 év EU seggnyalás jön, addig ha nagy balhé nincs, nem lesz nagy Brüsszelezés, csak a szokásos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 4., hétfő 7:34
Mert nem őszinte jinx volt ez.El Sie7e írta:Orbán ellen a jinx sem működikRemy írta:
Sima 2/3. Nem kérdés.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 4., hétfő 7:16
Azt megkapják most is, minek kellene nekik majd új?Remy írta: Lehet, hogy a krumpli nemzedéknek pont a Jakab féle kommunikáció kellett volna.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. április 4., hétfő 7:15
Orbán ellen a jinx sem működikRemy írta:Sima 2/3. Nem kérdés.'shutterisland írta: remy ird mar be, hogy ketharmad.
pls.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 4., hétfő 7:06
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem