Orbán ellen a jinx sem működikRemy írta:Sima 2/3. Nem kérdés.'shutterisland írta: remy ird mar be, hogy ketharmad.
pls.

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. április 4., hétfő 7:15
Orbán ellen a jinx sem működikRemy írta:Sima 2/3. Nem kérdés.'shutterisland írta: remy ird mar be, hogy ketharmad.
pls.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 4., hétfő 7:06
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. április 4., hétfő 7:05
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 4., hétfő 7:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 4., hétfő 6:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 4., hétfő 6:46
Akkor sem fog semmi változni, ha kihal egy generáció, ha az "ellenzék" ugyanígy gondolkodik és dolgoz.hehetheoriginal írta: Hogy kezdenel dolgozni?
Fejbeloned a sok sötétben elot?
Elvisz a yard.
Evtized(ek)nek kell eltelnie, mire a most szavazokepes emberek szo szerint kihalnak.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 4., hétfő 6:43
Reménykedtünk mint utolsó lehetőség.Realista24 írta: Amikor megalakult ez az egész ellenzéki szarsag, és páran írtuk hogy szart se ér, akkor jöttetek itt mindenféle válaszokkal, hogy hulyeseget beszélünk.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. április 4., hétfő 6:42
Ezeket úgy irogatod, mintha a nagy nyugat nem lenne tele agyhalottakkalhehetheoriginal írta: Hogy kezdenel dolgozni?
Fejbeloned a sok sötétben elot?
Elvisz a yard.
Evtized(ek)nek kell eltelnie, mire a most szavazokepes emberek szo szerint kihalnak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 4., hétfő 6:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 4., hétfő 6:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 4., hétfő 5:53
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. április 4., hétfő 4:34
Nagy-Britanniában ez úgy nézne ki, hogy fidesz 88, ellenzék 18 mandátum. Ott csak egyéni választókerületek vannak, és az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.'shutterisland írta: de ez a rendszer amugy meg mindig vicces, hogy bar minden masodik szavazo nem a fideszre huzta es megis tukorsima 2/3.
na mindegy, nem ertem miert frusztral ennyire 2000km-rol, de borzaszto, mi megy otthon.
sajnalom mzp-t.
viszonlatas'![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. április 4., hétfő 4:30
Nem értem, hogy miért gondolta bárki, hogy a jobbik 1 millió szavazója majd a Gyurcsány-féle listára fog szavazni. A jobbik eleve Gyurcsányék ellen jött létre, a szavazóik többsége jobboldali, szélsőjobboldali világnézetű. Amikor a jobbik átment a baloldalra, akkor elveszítette a szavazóinak durván kétharmadát, vagy többet, azok mind átmentek a fideszhez, vagy Mi Hazánkhoz. Ennyi a történet. Azt azért nem fogod megetetni az emberekkel, hogy szavazzanak arra a politikai hullára (Gyurcsányra), aki ellen létrejöttünk, ennyire nem lehet hülyének nézni az embereket.Caraway írta: Kegyetlenul csalodott vagyok. Az elmult honapokba tul sok idot es energiat fecsereltem a politikaba, fokent mert biztam benne, hogy mzp szemelyevel levalthato orban, hat oriasit koppantam. Felesleges erre egy percet is aldozni, ez az orszag orokke elveszett, itt fidesz uralom lesz amig orban el.
2/3 lesz valoszinuleg baszdmeg, ugy, hogy 4 eve osszesen tobb szavazatot kaptak kulon kulon az ellenzeki partok, mint a fidesz. Erre most osszefognak, es eltuntek a szavazoik, ujra 2/3. Teljesen abszurd.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 4., hétfő 4:05
Amúgy tényleg olyan volt, mintha MZP egyedül tolta volna majdnem végig, a 6 pártból kb az összes leszerepelt a mozgósítással illetve hogy meggyőzzék az embereket igen is szavazzanak az összefogásra.istimester írta:
Neki legalább volt gerince végigcsinálni úgy is, hogy jól láthatóan az elejétől fogva érdemben kihátráltak mögüle. Nem bocsátották meg a külsős győzelmét.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 4., hétfő 3:47
+1. Nem mintha számítana de Jakab Petike is egy sunyi féreg módjára viselkedett, jó hamar rákente az egészet Márky-Zayra. Ostoba gyökér.istimester írta:Neki legalább volt gerince végigcsinálni úgy is, hogy jól láthatóan az elejétől fogva érdemben kihátráltak mögüle. Nem bocsátották meg a külsős győzelmét.ateeemadrid írta: MZPt sajnálom egyedül egyébként ebből a fertőből, neki sok sikert a továbbiakban.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 4., hétfő 3:12
1. jó csak itt azért létszámot is vegyük figyelembe, itt azért jóval jóval több az olyan, akik a fidesszel járnak jobban, míg nem nagyon hallottam, hogy ellenzékiként jól járna bárki is, aki nem a politikához van nagyon közel.Whiteheart írta:Uugyanezt el lehet mondani a másik oldalról is csak 3. pontban a nevek felcserélveh3x0r írta:
Szerintem 3 nagyobb tomb van, aki a fideszre szavaz:
- akinek anyagilag erdeke szarmazik belole (lehet az is, aki jol el, szamara ez a legfontosabb, "cserebe" szemet huny)
- akit a propaganda befolyasol
- akinek a gyomra olyan szinten nem veszi be, hogy Gyurcsany akar csak minimalisan is a hatalom kozelebe keruljon, hogy akkor mar inkabb Orban
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. április 4., hétfő 2:01
+1 WhitehrartWhiteheart írta:Uugyanezt el lehet mondani a másik oldalról is csak 3. pontban a nevek felcserélveh3x0r írta:
Szerintem 3 nagyobb tomb van, aki a fideszre szavaz:
- akinek anyagilag erdeke szarmazik belole (lehet az is, aki jol el, szamara ez a legfontosabb, "cserebe" szemet huny)
- akinek a gyomra olyan szinten nem veszi be, hogy Gyurcsany akar csak minimalisan is a hatalom kozelebe keruljon, hogy akkor mar inkabb Orban
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. április 4., hétfő 1:48
Uugyanezt el lehet mondani a másik oldalról is csak 3. pontban a nevek felcserélveh3x0r írta:Szerintem 3 nagyobb tomb van, aki a fideszre szavaz:Sierra írta:
Valóban, most olvasom, hogy mindenhol erősített a fidesz 2018-hoz képest. Brutális, letarolták az egész országot. De nem szoros küzdelmekkel, legtöbb helyen 60% fölött, elképesztő.
Itt tényleg nincs miről beszélni, a magyar nép a fideszt és orbánt akarja továbbra is, evvan.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 4., hétfő 1:41
Szerintem 3 nagyobb tomb van, aki a fideszre szavaz:Sierra írta:Valóban, most olvasom, hogy mindenhol erősített a fidesz 2018-hoz képest. Brutális, letarolták az egész országot. De nem szoros küzdelmekkel, legtöbb helyen 60% fölött, elképesztő.illgner írta: A számokat nézd, ne a mandátumokat. Összefogva nyertek általában 8-10 %-kal. Ez a papírforma, négy éve nem volt összefogás, ezért nem nyert a baloldal Budán meg Pesten. De a támogatottságuk semmivel sem nőtt, sőt inkább csökkent.
Itt tényleg nincs miről beszélni, a magyar nép a fideszt és orbánt akarja továbbra is, evvan.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 4., hétfő 1:11
Valóban, most olvasom, hogy mindenhol erősített a fidesz 2018-hoz képest. Brutális, letarolták az egész országot. De nem szoros küzdelmekkel, legtöbb helyen 60% fölött, elképesztő.illgner írta: A számokat nézd, ne a mandátumokat. Összefogva nyertek általában 8-10 %-kal. Ez a papírforma, négy éve nem volt összefogás, ezért nem nyert a baloldal Budán meg Pesten. De a támogatottságuk semmivel sem nőtt, sőt inkább csökkent.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem