1. jó csak itt azért létszámot is vegyük figyelembe, itt azért jóval jóval több az olyan, akik a fidesszel járnak jobban, míg nem nagyon hallottam, hogy ellenzékiként jól járna bárki is, aki nem a politikához van nagyon közel.Whiteheart írta:Uugyanezt el lehet mondani a másik oldalról is csak 3. pontban a nevek felcserélveh3x0r írta:
Szerintem 3 nagyobb tomb van, aki a fideszre szavaz:
- akinek anyagilag erdeke szarmazik belole (lehet az is, aki jol el, szamara ez a legfontosabb, "cserebe" szemet huny)
- akit a propaganda befolyasol
- akinek a gyomra olyan szinten nem veszi be, hogy Gyurcsany akar csak minimalisan is a hatalom kozelebe keruljon, hogy akkor mar inkabb Orban
2. Ne hasonltsuk össze a kettőt könyörgöm. Fidesz egyértelmű és nyílvánvaló hazugságokkal tette mindezt, tényeket hamisítottak 0-24be, persze az ellenzék se volt ártatlan bárány, de azért ne mossuk már össze a kettőt.
3. ez meg jogos
Ez a kétharmad akkor is durva még mindig, ezt hogy a háborúból is a Fidesz jött ki jobban és lett miatta kétharmaduk, miközben kb az egész világ szerint mi vagyunk a fő faszok az zseni.
4 éve is csak azért szavaztam, hogy ez a kis sok retek hasztalan párt eltűnjön, sajna a DK akkor túlélte, most megint ennek kéne jönnie, de hát sajna várhatjuk ezt megint jó sok évig....
Na mindegy, legalább kiderült Jakab a MiniFeri, nem az MZP