Mondjuk gondolom sok ember inkabb valasztja a 2. helyet es a biztos kepeviseloi fizetest.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 3., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 3., vasárnap 22:29
Jah azt nem írtad csak azt hogy az "minden csak nem jó" ha bejutnak. Ergo aki rájuk szavaz az számodra nem elfogadható. Rosszul értelmezem?kodo írta:Senki sem mondta hogy nem. Az érdekel milyen megfontolásból.Tjacks írta:
Miért ne szavazhatna?( kutyusra voksoltam listán)
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. április 3., vasárnap 22:29
ziro4vr írta:Itt nem a pártra szavaznak hanem az OV brandre, ijesztő hogy az árfolyama ilyen magas.Csabi írta: kívülről egyébként ez nagyon durva hogy egy olyan párt hoz ilyen eredményt, aminek nincs programja (azon kívül, hogy szavazz ránk és jó lesz). ilyen szerintem europaban nagyon kevés helyen van hogy egy pártnak még csak ígérnie se kell semmit, úgyis térdel előtte az ország.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 3., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 3., vasárnap 22:28
Sima 2/3. Nem kérdés.'shutterisland írta: remy ird mar be, hogy ketharmad.
pls.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. április 3., vasárnap 22:27
jézus gyere leMarky írta: Az MH a Fidesz hardcore mozgalma, akik nyugodtan zsidozhatnak, ciganyozhatnak, usazhatnak.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 3., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. április 3., vasárnap 22:21
Senki sem mondta hogy nem. Az érdekel milyen megfontolásból.Tjacks írta:Miért ne szavazhatna?kodo írta:
Ez minden csak nem jo.
Az őszintén erdekel valaki miert szavaz rajuk.( kutyusra voksoltam listán)
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 3., vasárnap 22:21
Jó rendben, nekem mindegy, csak számolgatok.Marky írta:Az MH a Fidesz hardcore mozgalma, akik nyugodtan zsidozhatnak, ciganyozhatnak, usazhatnak.füst írta: Úgy látom szépen kúszik fel az ellenzék, a végére szerintem pont nem lesz meg a 2/3.
Ámde... a mi hazánk is olvad, ha bekúszik 5% alá és bukja a mandátumait, akkor lehet hogy mégis hozzájut a fidesz a 2/3.-hoz.
Kezdem azt hinni, hogy az összefogásnak el kell kezdenie azért drukkolni, hogy mégiscsak jusson be az mh.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. április 3., vasárnap 22:20
Az MH a Fidesz hardcore mozgalma, akik nyugodtan zsidozhatnak, ciganyozhatnak, usazhatnak.füst írta: Úgy látom szépen kúszik fel az ellenzék, a végére szerintem pont nem lesz meg a 2/3.
Ámde... a mi hazánk is olvad, ha bekúszik 5% alá és bukja a mandátumait, akkor lehet hogy mégis hozzájut a fidesz a 2/3.-hoz.
Kezdem azt hinni, hogy az összefogásnak el kell kezdenie azért drukkolni, hogy mégiscsak jusson be az mh.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 3., vasárnap 22:19
ahhoz meg kellene halnia, de még akkor is riogatnának vele.ziro4vr írta:
De ez lehetne az a pont, ahol a Gyurcsány család elsődlegesen kilép, meg még pár bukott diákjuk, dehát nyilván kényelmesebb ott maradni.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 3., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 22:17
ez is jelentektelen kerdesse valik a mi hazank bejutasaval es mandatumaival.Sztem kétharmad nem lesz, a végére kiegyenlítettebb lesz némileg.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 3., vasárnap 22:17
Itt nem a pártra szavaznak hanem az OV brandre, ijesztő hogy az árfolyama ilyen magas.Csabi írta: kívülről egyébként ez nagyon durva hogy egy olyan párt hoz ilyen eredményt, aminek nincs programja (azon kívül, hogy szavazz ránk és jó lesz). ilyen szerintem europaban nagyon kevés helyen van hogy egy pártnak még csak ígérnie se kell semmit, úgyis térdel előtte az ország.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 3., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. április 3., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 3., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 3., vasárnap 22:10
Lázárnak egyszer igaza lett: 10re politikai hulla lett belőle.'shutterisland írta:mzp-t a terkeprol is leradirozza majd a fidesz a kovetkezo 4 evben.MZPt nagyon sajnálom viszont, ő mindent megpróbált amit tudott, jó volt végre látni egy kis pislákolást a magyar politikai életben, de ebben a fertőben esélye sincs senkinek.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 3., vasárnap 22:09
Megteszi azt az ellenzek, ne aggodj. Faszinak annyi konkretan, ahogy mondta: az eletet tette fel ra.'shutterisland írta:mzp-t a terkeprol is leradirozza majd a fidesz a kovetkezo 4 evben.MZPt nagyon sajnálom viszont, ő mindent megpróbált amit tudott, jó volt végre látni egy kis pislákolást a magyar politikai életben, de ebben a fertőben esélye sincs senkinek.![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem