valószínű forgatókönyv, legtöbb helyen így hozták ki.tcskhun írta: Medián szerint 121 Fidesz 77 ellenzéki és 1 német lesz a vége.![]()
valahol csalódás, kicsit szorosabbra számítottam előzetesen, de legalább kétharmad nem lesz.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 3., vasárnap 19:25
valószínű forgatókönyv, legtöbb helyen így hozták ki.tcskhun írta: Medián szerint 121 Fidesz 77 ellenzéki és 1 német lesz a vége.![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. április 3., vasárnap 19:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 3., vasárnap 19:12
engedjuk mar el ezt, minden szarnak ez az alapja.viszont bekaphatod, hogy le románoztál, le ukránoztál kb. 2 millió magyart.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. április 3., vasárnap 18:49
erdélyi magyarként felháborítónak tartom, hogy szavazati joggal jár a kettős állampolgárság, még akkor is, ha összesen 1 mandátum sorsáról dönt a külhoni magyarok voksa.Bencze írta: Erdekes, ukranoknak es a romanoknak egyszerubb a fideszre szavazni, mint innen leadni egy voksot.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. április 3., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. április 3., vasárnap 18:44
ne is mondd. küzdök velük énis keményen.Sorrentino írta:Anyósomék teljesen ki vannak, hogy mi lesz ha nem lesz meg a Fidesz kétharmada... mi lesz ha az ellenzék beleszól majd bármilyen döntésbe?! Ideáig jutottak el már az agymosásban...'shutterisland írta: illetve pesten is jol porog, ami szinten jot jelenthet.
most mar en is elhiszem, hogy legalabb a ketharmadot elkerulik.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. április 3., vasárnap 18:43
Akkor jobb ha bevesznek nyugtatót mert nagyon nem valószínű a 2/3...Sorrentino írta:Anyósomék teljesen ki vannak, hogy mi lesz ha nem lesz meg a Fidesz kétharmada... mi lesz ha az ellenzék beleszól majd bármilyen döntésbe?! Ideáig jutottak el már az agymosásban...'shutterisland írta: illetve pesten is jol porog, ami szinten jot jelenthet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. április 3., vasárnap 18:33
Anyósomék teljesen ki vannak, hogy mi lesz ha nem lesz meg a Fidesz kétharmada... mi lesz ha az ellenzék beleszól majd bármilyen döntésbe?! Ideáig jutottak el már az agymosásban...'shutterisland írta: illetve pesten is jol porog, ami szinten jot jelenthet.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 3., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. április 3., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 3., vasárnap 18:18
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 18:07
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 3., vasárnap 17:59
Így van. Eredménytől függetlenül sztem a 70 százalék már nagyon szép arány.'shutterisland írta:harom dolog.Caraway írta: 62,9%, akkor a vegere kb 70-72% lesz. Szamomra kisse csalodas, azt hittem a 75% siman meglesz. Igy szerintem is fixen marad a fidesz.![]()
ha jol tudom, ugye eleg szar ido volt, az siman jelenthet szazalekokat.
a masik pedig, hogy 4 eve 70%-os reszvetel mellett is kormanyvaltas lehetett volna tudtommal, ha akkor is osszefogas lett volna.
ileltoleg ugye a levelszavazatokat nem tudjuk meg.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 17:54
harom dolog.Caraway írta: 62,9%, akkor a vegere kb 70-72% lesz. Szamomra kisse csalodas, azt hittem a 75% siman meglesz. Igy szerintem is fixen marad a fidesz.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 3., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 3., vasárnap 17:43
ahhoz képest nem "tudott" semmi negatívat mondani az elmúlt 12 évről... nyilván pont nem jut eszébe semmi... egyáltalán nem látom hogy józanul gondolkozna és tisztán. simply fideszesMost viszont Kassai Lajos a stúdióbanbírom az öreget, hiába jobboldali, de tisztán és józanul gondolkozik
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. április 3., vasárnap 17:24
Most viszont Kassai Lajos a stúdióbanHalfkey írta: Nézem a partizános mūsort, sajnos aki most beszél full lámpalázas, nyelvbotlásosRemélem belejön.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 3., vasárnap 17:23
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem