HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. április 3., vasárnap 13:23
HozzászólásSzerző: istimester » 2022. április 3., vasárnap 12:10
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. április 3., vasárnap 12:08
10%nal jon az elso reszeredmeny, szoval sztem este 9 korul.'shutterisland írta: a 11 oras reszveteli arany is eleg karcsu, habar a 14-esnel jobb.
reszeredmenyek mar 5 korul jonnek ?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. április 3., vasárnap 12:07
7-kor van az urnazárás, addig semmi.'shutterisland írta: a 11 oras reszveteli arany is eleg karcsu, habar a 14-esnel jobb.
reszeredmenyek mar 5 korul jonnek ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. április 3., vasárnap 11:31
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. április 3., vasárnap 11:23
a 2/3 tuti nem lesz meg, a kutyáknak sajnos nem sok jót jósolok...sztem Gattyánék is előzni fogják őket, nem rossz kampányt toltak az utolsó napokban'shutterisland írta:a 9 orasinal 3% volt a minusz a 18-ashoz.a 13 órási jelentésnél már a 2018-as részvételi adatokkal kb. egálban kéne lennie az ideinek
titkon remenykedek egy 2/3 elkerulesben es a kutyak jo szerepleseben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 11:05
a 9 orasinal 3% volt a minusz a 18-ashoz.a 13 órási jelentésnél már a 2018-as részvételi adatokkal kb. egálban kéne lennie az ideinek
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 3., vasárnap 10:56
Ez ne mostani szavazas specifikus, regi csalas, az ottani tollal ervenyteleniteni a szavazatokat. (nem lattam soha, nem hallottam rola soha, hogy tenyleg ilyen tortent) Elmeletileg lehetseges.'shutterisland írta:meg azzal is trukkoznek ?Menjen mindenki szavazni, saját tollal.![]()
na nem mintha nem neznek ki beloluk mindent a halottM szavazasra valo feltamasztasa vagy ukranok buszoztatasan kivul.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 3., vasárnap 10:52
XI. kerület dettó, korábban egyből betudtam menni mindig. Mindenki menjen és adja le azt az egy szavazott amire van lehetősége, arra akit a legérdemesebbnek lát rá. Ha nincs senki akkor meg szavazzon érvénytelenül, az is egy visszajelzés.RealAsensio írta: Amiota szavazhatok, soha ilyen nem volt, ha delben jottem, ha reggel, ha delutan… 15 perce allok sorban, es meg mindig vannak elottem. Csak erdekessegkepp mondom, nem latok bele semmit.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 3., vasárnap 10:36
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. április 3., vasárnap 10:08
eddig nagyjából az időjárás miatt a várható részvételi adatok érkeztek... nap végére majd a 2018-as részvételi adatokhoz képest már magasabb lesz, én 75%os saccolok'shutterisland írta: mondjuk ilyen idoben csalokak lesznek a napkozben kijovo reszveteli adatok.
ha rossz ido van es esik akkor rohadt sokan mennek majd el kesobb olyanok, akik raernek akkor is, bizva abban, hogy kevesbe lesz szar ido.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. április 3., vasárnap 9:55
Ja... Mert ha a telextol hozok egy 4x4=5 cuccot akkor az rendben lenne. Az ING szakértőjét idézik. De biztos lemaradtam arról hogy az ING-t is megvette Lölő. Amúgy meg semmi meglepőt nem mondanak. Felnőtt ember kérdezett én próbáltam segíteni aztán elönti ő maga hogy ez hasznos-e vagy sem. Na mind1.kodo írta:Index cikk, kezeljetek fenntartasokkal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: istimester » 2022. április 3., vasárnap 9:46
Nehogy úgy járjon az ellenzék mint 18-ban'shutterisland írta: eddig 1.8% a reszveteli arany a 4 evvel ezelotti 2.2%-hoz kepest, mar alig varom, hogy kijelentse valaki a fidesztol, hogy nincsen kormanyvalto hangulat.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 3., vasárnap 9:44
meg azzal is trukkoznek ?Menjen mindenki szavazni, saját tollal.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 3., vasárnap 9:43
Oruljunk, hogy ilyen enyhen en kedvesen fogalmazott (amellett, hogy termeszetesen magyarok mar reg nem vagyunk).Caraway írta: Magyarorszag miniszterelnoke szerint pedig kommunistak vagyunk. Milyen szep reggel indito ez.![]()
Remeljuk szep estenk lesz, jo szavazast mindenkinek!
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. április 3., vasárnap 9:43
Index cikk, kezeljetek fenntartasokkal.Professore írta:Lehet ez részben válasz a kérdésedreYazid írta: aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
radikális dolgokra vagyok kíváncsi. gazdaságilag főleg. pár dbot.
HozzászólásSzerző: carvajal » 2022. április 3., vasárnap 9:39
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. április 3., vasárnap 9:31
Lehet ez részben válasz a kérdésedreYazid írta: aki otthon van ebben a politikában, mi lesz ha az ellenzék nyer?
radikális dolgokra vagyok kíváncsi. gazdaságilag főleg. pár dbot.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem