raul 4 ever írta: Hehe Ramosos posztján már annyi a minusz, hogy kilóg a szerverről

szerk: most nézem és 77

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. április 2., szombat 23:12
raul 4 ever írta: Hehe Ramosos posztján már annyi a minusz, hogy kilóg a szerverről
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 2., szombat 23:11
Úúúú, erről írtam tavaly 1-2szer.. Az egyensúly. Igen.. Tavaly volt 1 Benz (idén van még mindig ő, meg egy pislákoló Vini) és ha ő nem csinált a semmiből valamit, akkor csak abban lehetett bízni, h máshonnan jön majd az extra.. De ez nem fenntartható, még akkor sem, ha 2 olyan zseniről van szó, mint M10, vagy Kroos...ferni írta: Az a baj, hogy hiába van masszív KP, ami jelen esetben a CKM triót takarná, annyira gyenge elől a dolog, hogy jóval többet kell a KPnak is előre segítenie, amihez meg már alapból lassú ez a hármas, pluszban meg is öregedtek szépen és a teljesítmény nem igen javult.
Régen ez a hármas tökéletes volt CR meg Benz mögé, most már Benz olyannyira egyedül van, hogy kell Fede meg Cama, hogy vmit tudjunk elől alkotni, ehhez meg kell a sebesség.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 2., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 2., szombat 22:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 2., szombat 22:21
Adom. Előre nagyon kell a frissítés, de a középpályát is fiatalítani kéne. Meg hát egy normális jobb védő. Talán ez a Tóbiás gyerek viszi valamire.ateeemadrid írta: Fu de várom a kövi szezont, remélem azért nem csak Kylian barátunk jön. Nézhetetlen fos 3 éve lassan. Húzzuk be a bajnokságot valahogy, meg a psg szép emlék lesz, a többit felejtsük el.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. április 2., szombat 22:19
HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. április 2., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. április 2., szombat 21:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. április 2., szombat 21:20
Osszessegeben en nem erzem azt, hogy mindenki a seggen venne a levegot, nem vanszorognak a palyan. Plusz a PSG szerintem elegge megmutatkozott a kopasz munkaja.Pad'em írta: Tibo meccs után három szóban összefoglalta az eddigi tavaszi produkciónkat:
Courtois: “My save? Which? (laughs).”
![]()
Nagyon kifogytunk, pedig az ősz szép volt. Pintus munkája se nagyon tűnik fel mostanában. Bridge-n jó lenne ha Carlo nem aludna megint 80 percig, bár nem sok reményt fűzök hozzá, szerencsére talán a Chelsea sincs jó formában. Csak ott azért nem csak rágózik az edző az a baj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 2., szombat 21:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 2., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. április 2., szombat 20:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 21., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 21., hétfő 10:23
Ezt most sem feltétlen kellett volna (mondom ezt én, aki a meccs előtt kb pont abban a kezdőben reménykedett, ami végül felmentNincs veszve a bajnoksag, de ideje lenne mar beepiteni a mellozott embereket, hogy ha valaki kiesik az alap kezdobol, akkor ne kelljen felboritani miatta az egyebkent mukodo rendszert.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 21., hétfő 10:13
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 21., hétfő 9:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 21., hétfő 9:45
Azt bírom,hogy amúgy a Real mindig szar meg nemtud focizni de ha megvernek minket akkor övék a világ.Nem úgy volt,hogy eddig europa top8ban sem vagyunk benne?b3tman írta: Az Eurobarcan közbe ők a világ legjobb csapata és egy ilyen gyöngyszemet is kiszúrtam:
De irritaloak odaat istenem.Még letolunk pár ilyen meccset és Haaland fog könyörögni nekünk.Itt lehet hogy 50 gólos lehetne egy ilyen csapatba![]()
HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. március 21., hétfő 9:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. március 21., hétfő 9:39
Nyilván nem szép eredmény de nem nagyobb égés mint európa ligát nyerni vagy nem nyerni.rikko írta:dzsi91 írta: Hát ha a meccsről is kell beszélni visszanézve auba az elején akár pirosat is kaphatott volna, legalábbis casemiro erre kapott volna. A 4ik gól meg szerintem les volt.De a madridizmus többsége túl normális ahhoz,hogy telefossa a médiát ezzel. Ha mi nyerünk 4-0ra egy les góllal meg egy ilyen faultal erről szólna minden.
![]()
Casemiro olyan meccseket fejezett be, amiket senki más nem tett volna, ha a spori nem engedékeny vele szemben. Ez már több éves tradíció. Amúgy jah majdnem les volt.
Bajnokság megvan .. ennyi a sztori
De ettől függetlenül szerintem oltári nagy égés a Real részéről ez a 0-4.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 21., hétfő 9:39
9 fordulo van hatra, 27 pontbol meg 19 pontot kell gyujteni legalabb es jon ket Chelsea elleni bl meccs. Kiesojeloltek ellen kell megkuzdenunk es megyunk meg Sevillaba, a Wandaba, aztan Vigo, Osasuna, Cadiz, ilyenek vannak meg, es neha a hazai meccseink is siralmasak. Hogy az Istenbe gondolja barki, hogy ez a bajnoksag megvan mar? Panikolni nyilvan nem kell, de pont annyira kenyelmes az elonyunk, hogy innen lehet szepen elbaszni, ha elhisszuk, mar megvan…rikko írta:dzsi91 írta: Hát ha a meccsről is kell beszélni visszanézve auba az elején akár pirosat is kaphatott volna, legalábbis casemiro erre kapott volna. A 4ik gól meg szerintem les volt.De a madridizmus többsége túl normális ahhoz,hogy telefossa a médiát ezzel. Ha mi nyerünk 4-0ra egy les góllal meg egy ilyen faultal erről szólna minden.
![]()
Casemiro olyan meccseket fejezett be, amiket senki más nem tett volna, ha a spori nem engedékeny vele szemben. Ez már több éves tradíció. Amúgy jah majdnem les volt.
Bajnokság megvan .. ennyi a sztori
De ettől függetlenül szerintem oltári nagy égés a Real részéről ez a 0-4.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem