Nem baj elfermila írta: azt vágod, h amit belinkeltél, azt egy kormánybiztos írta?

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 2., szombat 12:51
Nem baj elfermila írta: azt vágod, h amit belinkeltél, azt egy kormánybiztos írta?
HozzászólásSzerző: mila » 2022. április 2., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: Fernando » 2022. április 2., szombat 12:18
Az megvan, hogy a covid előtt dobogósok voltunk Európában, tavaly meg elsők vagy másodikok?Marky írta:Romokban a gazdasag, moralisan romokban a lakossag, soha nem volt ekkora ellentet a hazai es a diaszporaban elok kozott.... le kene venni a szemellenzot. A 2002-2010 kozotti idoszak utan megkaptuk ugyanazt 12 evre, csak sokkal durvabban, aljasabban. Szegyellem a magyarsagomat, a nyugati kollegak nem is tudjak ertelmezni azt, ahogy a nagy allamferfi dagadekunk hozzaall a haboruhoz...Raúlito írta: Érdekes továbbra is a kormányoldal szavazóinak lenézése a fórum egy része által…
Csak a szellemileg korlátoltak vagy a morális értékek iránt érzéketlenebb emberek szavaznának a Fideszre? Vagy akik nyertesei, haszonélvezői az elmúlt évtizednek? Ezek komoly érvek?
Nem lehet, hogy pont azok szavaznak a mostani kormányra, akik még emlékeznek a korábbi baloldali kormányok ámokfutására?![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. április 2., szombat 11:14
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. április 2., szombat 10:52
ez pont egy jó gagbonaparte100 írta:
A mostani egy fordulópont a kampányok történelmében.
Ez Győzike-Pumped Gabo- Majka-Tóth Gabi- Kis Grófo- Falusi Mariann kampánya.
Hivatkozási alap lett belőlük.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 2., szombat 10:46
amugy esku jo gyerek ez a pumpas gabo, viccen kivul ertelmesebb, mint sok politikus vagy kozeleti balfasz
HozzászólásSzerző: bonaparte100 » 2022. április 2., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 2., szombat 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 2., szombat 9:27
Tudtaaaam, hogy ezt fogod írniHalfkey írta:
Realista rájöttél a titok nyitjára, ha kevés szót írsz bele nem hibázol annyit, mint szoktálBár technikailag nincs benne hogy mikor? Ha 4 év múlva lesz, mire bökjek?
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 2., szombat 9:24
Ezek államháztartás szempontjából jelentéktelen tételek, még árbevétel szintjén is. Profit szintjén pedig végképp, az állam (minden, nem csak a magyar) iszonyat béna menedzser.Raúlito írta: Halfkey, az államnak nem csak a társadalomból, vagy ahogy írtad, a népességből van bevétele (adók, járulékok) hanem az országban előállított termékekkel kereskedik: a mezőgazdaságból, illetve a szolgáltatási szektorból - például az idegenforgalom - vannak forrásai. Erre értettem, hogy az állam könnyebben vehet fel hitelt, mint egy magánember, így több a lehetősége is.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. április 2., szombat 8:56
Mindenképpen lesz.Realista24 írta:
Szavazás. Gondolom ezt a kérdést is rosszul tettem felHalfkey?
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 2., szombat 8:50
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 2., szombat 8:20
Szerintem megpróbáltuk, én a választások utáni rohamot követően bezárnám a topikot. Persze tudom nem kötelező olvasnom, de kb ez a vezető topik hosszú hetek óta, ez mégis csak egy foci/sport fórum.Közkívánatra. Próbáljuk meg.
Amilyen gyorsan meg tudtuk nyitni, így mehet is a levesbe.
Kulturáltan. Gracias.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 2., szombat 7:19
tudom, hogy osszevagott videok, de az ilyen mindig elszomorit.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 2., szombat 6:32
Dupla D írta:Eddig azt mondtad, hogy nem a Fideszre szavaztál eddig.füst írta:
Nem figyelsz? Nem bolond vagyok hanem fogyi.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 2., szombat 4:12
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. április 2., szombat 2:57
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 2., szombat 2:01
Intelligenciatol, hovatartozastol, nemtol, vallastol, borszintol, politikatol fuggetlenul egy ember lehet ertekes. Ezek kozul egyik sem dontheti el ki az ertekes es ki nem.node írta: ezen a halmazon kívül is vannak rendkívül értékes emberek.
HozzászólásSzerző: node » 2022. április 2., szombat 0:55
Uh. Milyen szempontból gondolod érdektelennek az USA-t? Poltikai? Hadászati? Gazdasági? Az USA nem kell, hogy érdekeljen minket, vagy az USA-t nem érdekli Magyarország?Raúlito írta: ...Oroszország, ha meg is gyengül időnként, de mindig geopolitikai tényező lesz e térségben, míg az USA érdektelen.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 2., szombat 0:35
Es azota sem, milyen erdekes. A fidesz egyetlen valasztasi igerete volt az elmult 12 evben azon kivul, hogy “folytatjuk”.Raúlito írta: A legfelháborítóbb ugyanakkor a Fidesz gyűlésén megjelenőkkel szembeni brutalitás, ami példátlan karhatalmi túllépés volt és Gyurcsány számára semmilyen jogi következménnyel nem járt…
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem