Túl sok lett az olyan dolog Magyarországon, amit elfogadtunk, hogy normális.
A nyílt lopás, a nyílt korrupció, hát már nem is titkolják, mégis senkit nem érdekel már. Orbán papa kis birodalma is egy vicc, ami ott megy.... Meg még reggelig lehetne sorolni. Szijjártó meg az egész fideszes pereputty yachtozik másik fele meg kurvázik is ott.
Mészáros témába bele se menjünk, a kis pénztárcába.
Nyíltan kémkednek már civilek ellen, az se baj.
Nyíltan és egyértelműen hazudnak folyamatosan a pofánkba, ez is már tök természetes.
Nyíltan telibe vannak szarva a tanárok és a gyerekek is ezáltal és a mélyén van az oktatás.
Pénzért áldoztak fel magyar emberek életét, hogy megszedhessék magukat a hülye vakcinákkal, mikor kurvára nem voltak jók a kínai szarok, főleg az időseknek.
Családokat tettek tönkre ezzel az egészségüggyel, ami itt megy, naponta tucat ember hal meg a mai napig, akiknek nem kéne, ha lenne normális ellátás, covid alatt ez meg csak kicsúcsosodott. Nincs egészségügy, ezt is elfogadtuk és normális.
Kurvára el van tévedve a magyar nép hogy is lehetne élni, felháborító mik mennek és már titkolni se kell, mert az ingerküszöb már ott van hogy bármit meg lehet csinálni, senkit nem érdekel már, ami kurva szomorú.
Nekem is jó most személyesen a fidesz, sőt az ismerőseim is jól élnek, rengeteg kiskaput hagynak az embereknek had csinálják a dolgaikat, viszont ezek a dolgok mellett én már nem tudok sajnos elmenni, amiket művelnek, nem nyeli be a gyomrom.
Akik a Fideszre szavaznak és képben vannak, szóval nem a zombiagymosott hadsereg tagjai is tudják, hogy kurva sok a gond, viszont saját maga miatt, mert neki jól megy ő a Fideszre szavaz, ami egy érthető állás pont.
Egyén vs Szociális érzékenység itt a kérdés és nem kell azt se elítélni, aki saját maga jó létét előrébb tartja, mint azt hogy mi megy az ország egészében.
Főleg mondjuk azt akinek már családja van és felelősségel tartozik a számára fontos embereknek, engem se érdekelne mi van Bivalybasznádon, ha a gyerekemet kéne felnevelni és a családom anyagi biztonságát biztosítanom.
Nem egyszerű ez, de el kell ismerni, hogy kurva nagy a szar, olyan dolgokban, amikben nem kéne. Ez tény.