Halfkey írta:
Azzal hogy mit érzel nehéz vitatkozni, de ha szétnézel különböző közösségekben nem csak egy helyen, árnyaltabb a kép. Én adom azt amit CSOki ír. Pl pálinkafőző körökben is mozgok, na ott az ellenzéki van elnyomva és hülyének nézve.
Szűk körben mozgok, még szűkebb körben van szó politikáról. A legnagyobb inputot innen kapom és nem tetszik.
És nem azért nem tetszik, mert én jobbos vagy balos lennék, hanem a kialakult egymás ellen érzett és mutatott gesztusokért.
Én pláne nem fogom megmondani de még csak javasolni sem a másiknak, hogy hova szavazzon. Átéltem az MSZP-s korszakot, a válságot, beszoptam a chf-fel, egy bolond nővel (

) most a Fidesszel élünk hosszú évek óta.
Mind a két időszakban megvoltak a nehezebb időszakok, és a jobbak is. Bárki van hatalmon, mindenkinek csinálnia kell azt, amiben jó. Ha nem megy, váltani kell.
4 évente az ország egyik felének jobb, a másiknak rosszabb. Szerintem ez sosem volt és sosem lesz másképpen.
CS0ki írta:
Ja, én nem erről a fórumról beszélek, hanem altalanossagban. Az eredeti hozzaszolasban nem volt szó erről a fórumról. Itt egyoldalubb a dolog, de ugye sok a fiatal, ott meg egyértelműen több a Fidesz ellenes.
Világos.