Kerlon írta:Én még mindig nem azt látom benne, hogy az a tipikus irányító vénás támadó középpályás, akit itt leírtatok, hanem aki erőből játszik középen. Boast meg abszolút nem tartom zseniálisnak.
Nem is tipikus irányító, ott játszik ugyan, de mivel a Spurs köré van építve, így gyakorlatilag szabad kezet is adott neki AVB, szóval ott tűnik fel, ahol megítélése szerint a legnagyobb szükség van rá. Ez általában azt jelenti, hogy a csatár mögötti területen ténykedik, de rengetegszer húzódik ki balra, esetenként jobbra is, de az sem ritka, hogy felmegy középcsatárba, Defoe pedig visszahúzódik az ő helyére. Ebben a rendszerben tudja hozni azt, amit látunk tőle idén.
A Madridban mondjuk ez megvalósíthatatlan lenne, amíg ott van Céer, de ettől függetlenül is talán meg lehetne találni a helyét az együttesben. (De inkább maradjon Londonban!)
pheco írta:Nekem annyi lenne a kérdésem Bale-el kapcsolatban, hogy ha a jobb szélen játszana itt, akkor képes jobb lábbal normálisan beadni a labdát? Nem kellene még egy Di María oda a jobb oldalra.
Alapvetően szerintem képes lenne rá, de erre alkalmazni jókora böszmeség lenne.
Ha már jobbosra akarjátok, akkor meg kell neki mondani, hogy húzzon befelé, mint Messi anno, aztán vágja be a hosszúba vagy ahova akarja.