csababarca írta:
Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
Ott komoly munka van a háttérben, nem hülyék ülnek, a hatalommegtartás módszereit tökélyre fejlesztették.
Nem az ilyen madarakból kell kiindulni mint Kósa meg Szijjártó, ezek csak kirakatemberek.
Nem tudok elképzelni olyan esetet, hogy a 3 millió csőfideszesből hirtelen kiábrándul 1 millió mondjuk.
Tényleg nem tudom minek kéne ahhoz kiderülnie, hogy a sajátjaik elforduljanak a Párttól, és OV-tól.
Most is lesz meglepődés vasárnap este, hétfőn, és újabb kiábrándulás.
Majd 1-2 év apátia az ellenzék részéről, majd kapkodós másfél év újra a választásig, és új remek konstrukciók a fidesz leváltására.
Ez 4 évente így lesz, amíg OV van.
Ha majd nem lesz, az nyit új lapot a magyar pártpolitikában.
Szerintem meg nem kell varni mar sokat. Eljott az ido, Orban most fog bukni. Erzik a vesztuket, tudjak a felmeresekbol, hogy nem nekik all a zaszlo. Dezinformalas es elbizonytalanitas, hogy a fidesz vezet. Mar mindent kimenekitettek, amit lehet, mindent zaroltak, ures a kassza, tomerdek hitel felveve, autopalyak, alapitvanyok, egyetemek, mediumok kiszervezve, a csalad java kulfoldon van. Azok, akik az elmult valasztasokon nem mentek el, es most el fognak menni, azok mind ellenzekiek lesznek. 4 evvel ezelott, a hat partra adott szavazatok egyet fognak alkotni. Ehhez hozzajon a kiabrandultak letszama, ami jelentosebb lehet, mint amit tippelnek. Nem nehez kiszamolni, hogy boven 50-50 folott van az ellenzek.
Egyetlen modon tud a fidesz nyerni szerintem: ha beleavatkozik a valasztasokba es elcsaljak. Nem tudom, technikailag megoldhato e, de ha Oroszorszagban es feheroroszorszagban megoldottak, akkor itt is. Mar a 2018-as sem volt tiszta…