De amikor 900 lesz a benzin, 700 a kenyér, 600 ft-nyi € egy gombóc fagyi a Práter mellett Bécsben, a jobbágy akkor se fogja feltenni a kérdést: "De mikó lettem én ijjen csóró?csababarca írta: Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
Ott komoly munka van a háttérben, nem hülyék ülnek, a hatalommegtartás módszereit tökélyre fejlesztették.
Nem az ilyen madarakból kell kiindulni mint Kósa meg Szijjártó, ezek csak kirakatemberek.
Nem tudok elképzelni olyan esetet, hogy a 3 millió csőfideszesből hirtelen kiábrándul 1 millió mondjuk.
Tényleg nem tudom minek kéne ahhoz kiderülnie, hogy a sajátjaik elforduljanak a Párttól, és OV-tól.
Most is lesz meglepődés vasárnap este, hétfőn, és újabb kiábrándulás.
Majd 1-2 év apátia az ellenzék részéről, majd kapkodós másfél év újra a választásig, és új remek konstrukciók a fidesz leváltására.
Ez 4 évente így lesz, amíg OV van.
Ha majd nem lesz, az nyit új lapot a magyar pártpolitikában.

Amikor majd nem lesz pénz "visszaadni a családoknak az szja-t", vagy kifizetni bármilyen kumma drága építési munka felét, mert egy maastrichti kritériumot se teljesít a költségvetés és nem jön pénz, majd mindenki beveszi, hogy a g**i brüsszel miatt?
Van bennem egy ilyen addig jár a korsó a kútra naivitás, hogy csakazért mert 1-2-szer szerencsével megúszod a bajt, immunis és mindenható nem leszel, és előbb-utóbb muszáj lesz majd visszavenni és kevesebbet lopni, mert a valóság csúnyán arcon fog csapni.