Akkor kellett volna magára hagyni amikor még 5%os párt volt a DK. De inkább összeálltak vele. Ez kérem elcseszték, de duplán, mert nem a fidesz szavazóiból erősödött meg a dk. Hanem az mszp-lmp-jobbik egyenesen arányosan zsugorodott Ferkóék felfutásával. Most meg megint ő lett a kakaóscsiga közepe azon az oldalon. Ügyes, a többi meg balfék.'shutterisland írta:
amig gyurcsany ki nem oregszik a politikabol, szerintem eselytelen a dk nelkul barmit is osszehozni.
de ha az oreg fleto nyugdijba is menne, akkor is ott van dobrev es a tobbi aki ugyanugy gyuuuucsan'.
ordogi kor ez.
Aki meg nem tud jó érzéssel a Ferire gondolni, annak marad a fidesz meg a kutyák.
Mindenesetre ugyanazon az elven, ahogy a tehénbe nem lehet visszalapátolni a tehénszart, úgy ez a fenti 3 párt sem tudja már visszacsinálni ezt a döntést... hát leginkább ezért kéne valami új mozgalom vagy párt, de nem úgy mint a mome, akik mindössze 2 évig tudták következetesen tartani magukat az elvükhöz. De aztán meggondolták magukat, és azóta zsugorodnak ők is. Szerencsére optimista vagyok és mérhetetlenül türelmes, így biztos vagyok benne, hogy egyszer úgyis jön valaki, akinek le fog esni, hogy milliókat állíthat maga mellé, ha következetesen távol tartja a kis közösségét úgy a fidesztől, mint ahogy emezektől is. Én kivárom.