https://kepkuldes.com/image/Lwcm5Z
Mozi, filmek
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Mozi, filmek
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Faust írta: Cayennebol csak borsra telik.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Cayennebol csak borsra telik.
- hehetheoriginal
Jo az 70-nek is, mivel annyi volt az Inkubator keretosszeg, ami egy nagy lofasz. Es hat finoman szolva barati aron mentem.
De legalabb nagyon jo volt csinalni, ingyen is toltam volna.
imdb 100milka az valós? mennyivel húztad le őket?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
De most nem is a nyitott házasság miatt szóltak be hanem a betegsége miatt, nem?hehetheoriginal írta: Ugy el mindenki es azt csinal, amit akar, csak akkor ne legyen problema, ha beszolnak neki.
Mert abba meg nem tort be senkinek a feje vagy "esett le a lepcson", par csunya szotol....
Skip meg shannon jol osszefoglaltak, aztan nekik sports showt kene csinalniuk
A nyitott házasságot meg miután kiderült kezelték nyilvánosság előtt. Nem mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá de a celeb élet ezzel jár hogy magyarázkodni kell..
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- hehetheoriginal
Ugy el mindenki es azt csinal, amit akar, csak akkor ne legyen problema, ha beszolnak neki.
Mert abba meg nem tort be senkinek a feje vagy "esett le a lepcson", par csunya szotol....
thereisonly1ronaldo
-
benzemaisgod
Tehat szerinted "fullbolond" az a személy, aki a 19 századi házasság eszményét átgondolva úgy dönt, hogy nem szeretné egyetlen nő mellett leélni az életét? Hiszen valószínűsithetően ez az eszmény nehezen megvalósitható minden egyes ember számára minthogy mindannyian különbözünk egymastól, igy nem is várható el, hogy a szerelmet vagy vágyak kiélését ugyan úgy és olyan begyöpösödött módon kezeljük ahogy már több száz éve tesszük. Szerintem sokkal inkább bolond az az ember, aki elfogad egy már régen idejétmúlt és sokkal inkább káros normát (gondojunk csak a válások arányára, és arra, hogy mennyi probléma adódik a hűtlenség és házasság intézményéből) úgy dönt, hogy bár személyiságe ellen szólna, beleerőszakolja magát egy ilyen rendszerbe, és a gyerekinek is ezt mutatja: alkudjatok meg, illeszkedjetek be a társadalomba, és véletlenül se gondolkodjatok a világról saját belátásotok szerint. Nyomjátok csak el a bűnös gondolataitokat magatokban, hiszen hogy fog rátok nézni a többi ember, ha ti másképp szeretnétek megélni a szerelmet? Sajnos a példamutatás nem működik hamisan eljátszott és felvett példák alapján.hehetheoriginal írta:hanem hogy fullbolond es ezert nyitott hazassagban mutat peldat a gyerekeinek?Csabi írta:
nyilvánvalóan nem ez az egyetlen tünete a nőnek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én megertem az ilyet, függetlenül attól hogy megjatszott e vagy sem.
Nagyon kevés, de van olyan dolog, ami miatt lemegy a köd, és gondolkodás nélkül odabas.nek.
Ez eddigi életem alatt kétszer fordult elő, az egyik szenvedo alany egy ellenfél csapat edzője volt, abból tömegverekedés lett
Van aki olyanra ugrik ami engem kicsit sem érint meg és fordítva.
Nagyon kevés, de van olyan dolog, ami miatt lemegy a köd, és gondolkodás nélkül odabas.nek.
Ez eddigi életem alatt kétszer fordult elő, az egyik szenvedo alany egy ellenfél csapat edzője volt, abból tömegverekedés lett
Van aki olyanra ugrik ami engem kicsit sem érint meg és fordítva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Will Smith jogosan lett dühös, de ez nem megoldása a dolgoknak.
Mennyivel hatásosabb lett volna, ha kimegy és 30 másodpercben elmondja, hogy elítél bármilyen bodyshaminget és hogy lehet viccelődni sok mindenen, de azon inkább ne ha valaki beteg és nem tehet róla.
De arról nem írtak volna ennyit
Na mindegy, legalább be lehet tenni Joyner Lucas - Will című számát, rohadt nagy a klipje még mindig
Mennyivel hatásosabb lett volna, ha kimegy és 30 másodpercben elmondja, hogy elítél bármilyen bodyshaminget és hogy lehet viccelődni sok mindenen, de azon inkább ne ha valaki beteg és nem tehet róla.
De arról nem írtak volna ennyit
Na mindegy, legalább be lehet tenni Joyner Lucas - Will című számát, rohadt nagy a klipje még mindig
- hehetheoriginal
hanem hogy fullbolond es ezert nyitott hazassagban mutat peldat a gyerekeinek?Csabi írta:nyilvánvalóan nem ez az egyetlen tünete a nőnek.hehetheoriginal írta: Mindjart elpityeredem, mert valakinek az a nagy vilagfajdalma es oriasbetegsege, hogy hullik a haja.
Szanom banom
Sirva megyek aludni ma este, hogy nem vagyok többé vicces.
thereisonly1ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nyilvánvalóan nem ez az egyetlen tünete a nőnek.hehetheoriginal írta: Mindjart elpityeredem, mert valakinek az a nagy vilagfajdalma es oriasbetegsege, hogy hullik a haja.
Szanom banom
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Repült a csicska pofon. Mondjuk én rock helyébe ha ilyen poént akarok elsütni tán megkérdezem bazdmeg hogy nem veszed-e magadra.
Én valószínűleg hasonló indulatokkal kezeltem volna a sztorit. De elfogadom ha más meg azt mondja túlzás volt, más az ingerküszöb.
De lehet tényleg csak kellett egy kis búlvár
Én valószínűleg hasonló indulatokkal kezeltem volna a sztorit. De elfogadom ha más meg azt mondja túlzás volt, más az ingerküszöb.
De lehet tényleg csak kellett egy kis búlvár
- hehetheoriginal
Mindjart elpityeredem, mert valakinek az a nagy vilagfajdalma es oriasbetegsege, hogy hullik a haja.
Szanom banom
Szanom banom
thereisonly1ronaldo
huhh geci, azért beléd se sok emberség szorult.hehetheoriginal írta: hat dehogynem, olyan autoimmun cucc, aminek ez a tunete.
nem epp ez a halalos betegseg definicioja a szotarban...
Azért az empátia részt nyugodtan nézd meg a szótárban.
10-12 éve még viccesnek számítottál itt a fórumon, de így 2022-ben inkább vagy kínos, mint vicces.
- hehetheoriginal
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Kurvára hiányzik az a világ, amikor nem vett mindenki mindent magára.
Érdemes megnézni 1-2 Don Rickles videót. A csávó fossá szopatta a négereket évtizedeken keresztül azzal, hogy amíg ő éppen szórakoztat biztos a tesók feltörik a lakását, bármilyen ázsiai kinézetűt azzal, hogy biztos, hogy japánok és jöttek megbosszulni, amiért a nagyapjukat irtotta a dzsungelben és mindenki röhögött rajta, nem megsértődött...
Értem én, hogy beteg, meg minden, de a nevetésnél nagyobb ellenszer szerintem nincsen és egy jó poén volt.
Érdemes megnézni 1-2 Don Rickles videót. A csávó fossá szopatta a négereket évtizedeken keresztül azzal, hogy amíg ő éppen szórakoztat biztos a tesók feltörik a lakását, bármilyen ázsiai kinézetűt azzal, hogy biztos, hogy japánok és jöttek megbosszulni, amiért a nagyapjukat irtotta a dzsungelben és mindenki röhögött rajta, nem megsértődött...
Értem én, hogy beteg, meg minden, de a nevetésnél nagyobb ellenszer szerintem nincsen és egy jó poén volt.