Nagy pluszegy részemről is.petiamadridista írta: Megnéztem a 444es videót.
Gyenge.
Azért vártam volna valami keményet ha már így felállt mindenkinek itt a fórumon tőle.
De hogy az EU a német autóipar miatt nem bSzogat minket, vagy hogy SZ.P nyáron volt egy jachton, meg Pegazus ügy. Ezek nem új dolgok. Ezerszer át lett rágva.
Az h az m1 kormánypropaganda... 20 éve az.
Persze a fidesz alatt jobban túl van tolva és elhiszem hogy volt pár munkatárs aki besokkalt de ez így lófaszfing.
A közszolgálati adóknak a fő bűnük nem is a mindenkori kormánypropaganda, hanem hogy 120 milliárdból a kutya se nézi.
Senki.
Igen ez a fidesz előtt is így volt, gecidrága volt, és senki nem nézte.
Döntőek lehetnek, ha szoros eredmény van, de önmagában nem okoznak kétharmadot a köztévé meg a megyei lapok... mivel nincs érdemben akkora közönsége, és nem is kízárólagos médiatartalom.

Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Megnéztem a 444es videót.
Gyenge.
Azért vártam volna valami keményet ha már így felállt mindenkinek itt a fórumon tőle.
De hogy az EU a német autóipar miatt nem bSzogat minket, vagy hogy SZ.P nyáron volt egy jachton, meg Pegazus ügy. Ezek nem új dolgok. Ezerszer át lett rágva.
Persze a fidesz alatt jobban túl van tolva és elhiszem hogy volt pár munkatárs aki besokkalt de ez így lófaszfing.
A közszolgálati adóknak a fő bűnük nem is a mindenkori kormánypropaganda, hanem hogy 120 milliárdból a kutya se nézi.
Senki.
Döntőek lehetnek, ha szoros eredmény van, de önmagában nem okoznak kétharmadot a köztévé meg a megyei lapok... mivel nincs érdemben akkora közönsége, és nem is kízárólagos médiatartalom.
Gyenge.
Senki.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Németben nemtudom megnezni zdf anyagtartalom miatt .
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://telex.hu/kulfold/2022/03/24/8-5 ... -miniszter
Völner meg megszavazta Magyarország köztársasági elnökét a bűnöző pajtikáival.
Völner meg megszavazta Magyarország köztársasági elnökét a bűnöző pajtikáival.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor mar ertem, hogy csabinak felvidekrol es nekem uk-bol nem indul el.
de hehe nem otthon el ?
de hehe nem otthon el ?

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Épp 17. A felkapottak kozott…semmi nincs letiltva.'shutterisland írta:en is a reddites verziot tudtam csak elinditani.flori írta: Öt lecke a valóság felszámolásáról - 45 perces 444 dokumentum film, benne volt közmédiás dolgozókkal, akik arccal vállalták az interjút.
https://www.youtube.com/watch?v=EjnqDVtU4ik
Érdemes.
brutalis anyag, nem csodalom, hogy letiltottak, pedig milyen nezettsege volt az alatt is a yt-n.![]()
És ha letiltotta volna a YouTube azt hogy kell amúgy elképzelni, Orbán odaszólt nekik h vegyetek már le lecci lecci?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- flori
Nem tiltották le, de a kommenteknél is jelezték, hogy külföldről nem lehet megnézni. Nem tudom miért. Egy nap alatt majdnem 300k megtekintés. Kemény.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en is a reddites verziot tudtam csak elinditani.flori írta: Öt lecke a valóság felszámolásáról - 45 perces 444 dokumentum film, benne volt közmédiás dolgozókkal, akik arccal vállalták az interjút.
Érdemes.
brutalis anyag, nem csodalom, hogy letiltottak, pedig milyen nezettsege volt az alatt is a yt-n.

- El Sie7e
Nekem is csak ismerősen csengtek azok a hívószavak, hogy TV2-híradó-FIDESZ-szavazásra buzdítás, és mintha már történt volna ilyen..Sierra írta:Az szép.El Sie7e írta:
Már 4 éve is volt ilyen ügy, sztem ez nem új:
https://hvg.hu/elet/20180410_345_millio ... i_kampanyaErről mondjuk nem tudtam. Akkor semmi újdonság.
![]()
Más: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat hivatalos lapja (Óbuda Újság) Kabul rózsáját megtolta kicsit a kampányban, az OEVB el is marasztalta őket. Gondolom a TV2 esetében is jön az elmarasztaló döntés.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Az szép.El Sie7e írta:
Már 4 éve is volt ilyen ügy, sztem ez nem új:
https://hvg.hu/elet/20180410_345_millio ... i_kampanya

- El Sie7e
Már 4 éve is volt ilyen ügy, sztem ez nem új:Sierra írta:Ez valami egészen elképesztő szint már. Sose gondoltam, hogy a tv2 eddig fog süllyedni egyszer, pár év leforgása alatt. És hogy ezek az arcok, akik között van aki már 15+ éve ott van, és így bemondják pacekba, okádék. Egy-kettőben "csalódtam", elsősorban Szebeni Pityuban meg a Váczi Gergőben, de pl Gönczi Gábor is szimpi volt még anno a fókuszban. Ez konkrétan médiatörténelmi videó.
https://hvg.hu/elet/20180410_345_millio ... i_kampanya
Amig orsos el, addig ugyan nem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vhogy bejon majd puzser joslata, hogy annyira tultoljak ezek a nyomorultak, hogy sajat magukat faljak fel es magukba roskadnak ossze.
thereisonly1ronaldo
Ez valami egészen elképesztő szint már. Sose gondoltam, hogy a tv2 eddig fog süllyedni egyszer, pár év leforgása alatt. És hogy ezek az arcok, akik között van aki már 15+ éve ott van, és így bemondják pacekba, okádék. Egy-kettőben "csalódtam", elsősorban Szebeni Pityuban meg a Váczi Gergőben, de pl Gönczi Gábor is szimpi volt még anno a fókuszban. Ez konkrétan médiatörténelmi videó.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Koszi, csekkoltam ezt kene nyomatni ezerrel mzp helyeben mindenutt, de o is benne van, mind benne van bazmeg, egy gecinagy maffia az egesz.h3x0r írta:Nem sajat, redditen talaltam a linket https://mega.nz/file/og1x0CIK#95BYE3wuH ... M7oXUiQ6csCsabi írta:
baszki tényleg nem megy.![]()
Ha ezt a linket kiteszem face-re akkor kopogtatnak vajon par perc mulva?
thereisonly1ronaldo
RTL Klub becsicskította a TV2t meg kb az egész közmédiát meg a hülye videóikat....
link
""újságíró vagyok, nem propagandista""

link

""újságíró vagyok, nem propagandista""

- h3x0r
Nem sajat, redditen talaltam a linket https://mega.nz/file/og1x0CIK#95BYE3wuH ... M7oXUiQ6csCsabi írta:baszki tényleg nem megy.flori írta: Öt lecke a valóság felszámolásáról - 45 perces 444 dokumentum film, benne volt közmédiás dolgozókkal, akik arccal vállalták az interjút.
Érdemes.![]()
- El Sie7e
nálam elindulCsabi írta:baszki tényleg nem megy.flori írta: Öt lecke a valóság felszámolásáról - 45 perces 444 dokumentum film, benne volt közmédiás dolgozókkal, akik arccal vállalták az interjút.
Érdemes.![]()

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
baszki tényleg nem megy.flori írta: Öt lecke a valóság felszámolásáról - 45 perces 444 dokumentum film, benne volt közmédiás dolgozókkal, akik arccal vállalták az interjút.
Érdemes.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ha már hasonlitgatunk...haszi írta:Számomra az életszínvonal minőségét nem az eurostat adatok, korrupciós indexek vagy közel sem a két közmédia állapota határozza meg, sokkal inkább a gazdaság helyzete, közterületek, középületek felújítása, rendbetétele, infrastruktúra állapota (autópályák, gyorsforgalmi úthálózat bővítése), egészségügy (covid alatt túlterheltség miatt sajnos szinte minden hónapra esett egy korháztűz Romániában...), oktatás állapota, sporttámogatási rendszer, új sportlétesítmények létrehozása, régiek bővítése, felújítása. Szerintem ezek így összességében sokkal jobban meghatározzák az életszínvonal helyzetét egy adott országban, de ez magánvélemény. Ettől lehet másképp gondolni, csupán ezt a "bezzezromániázást" nem érzem jogosnak, mivel jelentős gazdasági és életminőségbeli lemaradás tapasztalható még mindig Magyarországhoz képest, a fentebb felsorolt tényezőket figyelembe véve.. Ezt pedig nem lehet cikkek, statisztikai adatok alapján megítélni, nyitott szemmel kell járni és esetleg, ha van rá lehetőség személyesen tapasztalni meg, hogy milyen helyzetben van az adott ország.Pipita írta:...
Engem valahogy nem hoz lázba a közmédia állapota idehaza, ennél jóval fontosabb dolgok vannak az életben, itt sajnos a magyar helyzethez képest az a legnagyobb probléma, hogy a korrupció ugyanúgy megvan, csak a legnagyobb különbség az, hogy az ellopott pénzek mellett, Magyarországgal ellentétben, itt nem valósul meg jóformán semmi sem...