És Mout vissza a kispadra!!Gondolom ők mindannyian pad, visszajönne Higu meg Özil a télen, aztán mehetne a bugi.

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 13:19
És Mout vissza a kispadra!!Gondolom ők mindannyian pad, visszajönne Higu meg Özil a télen, aztán mehetne a bugi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 13:14
Ennyit lehet, de Te azt írod, hogy többet tudnál kihozni. Ha nem is szó szerint, de ez a lényeg, mert arra próbálsz rávilágítani, hogy nincs fejlődés, Carlo alkalmatlan, leírod a hibákat, látod a hibákat, tudod mit kéne csinálni.Ha az előszezontól kezdve egy ilyen kerettel dolgozhatnék, akkor ennyit én is produkálnék.
Gondolom ők mindannyian pad, visszajönne Higu meg Özil a télen, aztán mehetne a bugi.Isco is látványosan leépülőben van, Benzema is konstans szar, csak néha fel-fel lángol. Bale meg CR is gyenge, csak hát a klasszisuk néha kijön, ami szerencsére viszi előre a szekerünket.
Ez csak Matt, no para :Đna, megjött az első fecske.
http://www.marca.com/2013/11/03/en/foot ... 67609.html
ő már kirakná ancelottit
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 3., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 3., vasárnap 13:11
Jó világ lenne, mert akkor én fizetnék.IkerCasillas írta:Matt, ne szerénykedj, ha te lennél a padon, már előre ihatnánk a bajnokság-bl-kupa trióra.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. november 3., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 3., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 3., vasárnap 13:08
Ha az előszezontól kezdve egy ilyen kerettel dolgozhatnék, akkor ennyit én is produkálnék. Lehet, hogy többet nem, de én nem is vagyok top edzőnek tartva. De szerintem lenne itt még rajtam kívül pár ember, aki ugyanennyit képes lenne ezzel a Reallal produkálni ennyi idő után.Realista24 írta:Imádnám, ha 1 hónapra leülhetnél a kispadra.Hetek óta látszik, hogy Ancelottinak gőze nincs arról, hogy mit kellene csinálnia. Mourinhonál volt látható fejlődés hétről-hétre, de itt csak visszafejlődés van. Az edzői hibák tömkelegéről meg ne is beszéljünk. Ez a munka nehéz volt Mou-nak is, de Ancelotti képességeit messzemenően meghaladja.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 12:54
Casemironak Khedirat kellene pótolni inkább,és nem DM-nek...pláne nem Ramosnak...Illarra nagyon kevés Alonso posztjára és jelenleg szerintem csak Casemiro tudná megfelelően pótolni
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. november 3., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 3., vasárnap 12:40
+1Corleone írta:Nem nagyon olvastam vissza, így nem tudom mit kapott most Benzema, de.. Én néha már tényleg azt kívánom, hogy húzzon el a p*csába ő, menjen el Cristiano, menjen el Ramos is, Pepe is.. Szóval mindenki. Zúgjon ki a csapat a fenébe mindenhonnan és akkor megnézzük, hogy mi lesz a helyzet.Ezek a szurkolók, Ti, de legyen Mi nem érdemelnek/érdemlünk semmit se, úgy hálátlan az egész társaság, ahogy van.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 3., vasárnap 12:35
Anis írta:úgy néz ki visszajött a régi módi: lőj min 1el többet mint az ellenfél és akkor (talán) nyerhetsz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 12:20
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. november 3., vasárnap 12:18
Nem nagyon olvastam vissza, így nem tudom mit kapott most Benzema, de.. Én néha már tényleg azt kívánom, hogy húzzon el a p*csába ő, menjen el Cristiano, menjen el Ramos is, Pepe is.. Szóval mindenki. Zúgjon ki a csapat a fenébe mindenhonnan és akkor megnézzük, hogy mi lesz a helyzet.Én komolyan nem értem, hogy akik Benzemát fikázzák azok mit hisznek...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 3., vasárnap 12:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 12:12
Imádnám, ha 1 hónapra leülhetnél a kispadra.Hetek óta látszik, hogy Ancelottinak gőze nincs arról, hogy mit kellene csinálnia. Mourinhonál volt látható fejlődés hétről-hétre, de itt csak visszafejlődés van. Az edzői hibák tömkelegéről meg ne is beszéljünk. Ez a munka nehéz volt Mou-nak is, de Ancelotti képességeit messzemenően meghaladja.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 3., vasárnap 12:09
Hetek óta látszik, hogy Ancelottinak gőze nincs arról, hogy mit kellene csinálnia. Mourinhonál volt látható fejlődés hétről-hétre, de itt csak visszafejlődés van. Az edzői hibák tömkelegéről meg ne is beszéljünk. Ez a munka nehéz volt Mou-nak is, de Ancelotti képességeit messzemenően meghaladja.hehe írta:Matt: baromság végig amit írsz![]()
lopez caro meg a csank jani. na ezek alkalmatlanok. ancelotti meg a világ egyik legjobb edzője. ha murinnyó az állítólag, miután ámokfutott egyet madridban, akkor ancelotti semmivel sem rosszabb, sőt.
hát igen. mondjuk én mindenkit eladnék, csak benzemát és kedirát tartanám meg. ők a kedvenceim.idő, idő, idő....egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi év csere-bere után, nem lehet állandósulni egy kicsit
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 12:07
Akkor ezzel az erővel Bale se csinált semmit a gólpasszain kívül....aki sztd meg Benzemaval ellentétben,jól játszott...pedig RMCF is megmondta hogy messze nem...de az az igazság hogy mindkettő tevékeny részt vállalt ebből a győzelemből,ahogy Ronaldo is,valamint Modric is,az első gólnál,azzal a fantasztikus meglátásával...egyének döntötték el mifelénk a meccset,a csapat viszont...hm.Nem volt csapat.De formálódik,vannak jelek.benzema a gólján kívül semmit nem csinált. de még egy jó labdaátvétele sem volt. de mindegy mert kellett a gólja a győzelemhez.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 3., vasárnap 11:51
De ő alkalmatlan nem érted?Galacticos írta:ha mourinho megérdemelt három évet, akkor hihetetlen nagy bunkóság lenne 3hónap után pálcát törni ancelotti felett.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 11:46
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem