Formula-1
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
vannak már érdekes dolgok.... Tsunoda el sem tud rajtolni,Sainz kocsijával is volt egy kis gubanc
https://f1vilag.hu/hirek/szaud-arabiai- ... -percre-2/
https://f1vilag.hu/hirek/szaud-arabiai- ... -percre-2/
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nyertek ők már eleget az utóbbi években. Most valahogy öröm nézni Toto kutya elmosott pofáját, ahogy Russ csapja a szoknyás harcost. Már várom a nyilatkozatot, hogy de sz@r autóból nehéz vezetni ..kodo írta: Eddig jo ez az ev, meg ha a mercik is osszeszedik magukat, akkor lesz 6 futamgyozelemre is eselyes auto.
Alpha Tauri is jól keni. Érdekes lesz az első 5-6 futam. Aztán szerintem is talál valamit a merci vagy majd a kedvükért lesz olyan szabály módosítás amivel nem lesz ekkora hátrányuk.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez a beszéd rózsabimbósebydani írta:Jövök bástya csak a zsigulival most értem ideTjacks írta: Térjünk vissza inkább egy másik témára: hol vannak Hamilton fanok? Túl nagy a csend...![]()
![]()
Lesz itt holnap sírás meg hiszti amikor top 5 lesz![]()
![]()
Russ egész jól tartotta magát az első két szektorban - ha jól emlékszem 2 tizedre volt a legjobb időtől -, a harmadiknál ő sem tudott mit csinálni. Reméljük pár futam és a merci is feljebb kúszik egy picit, azért marha jó látni hogy 4 pilóta 2-3 tizedre van egymástól, hát még ha 6 lenne ebből.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2 ferka és 2 red bull kiesik, 2 SC, végtelen bünti a többieknek. Sima Lewis win ma.sebydani írta:Jövök bástya csak a zsigulival most értem ideTjacks írta: Térjünk vissza inkább egy másik témára: hol vannak Hamilton fanok? Túl nagy a csend...![]()
![]()
Lesz itt holnap sírás meg hiszti amikor top 5 lesz![]()
![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jövök bástya csak a zsigulival most értem ideTjacks írta: Térjünk vissza inkább egy másik témára: hol vannak Hamilton fanok? Túl nagy a csend...![]()
Lesz itt holnap sírás meg hiszti amikor top 5 lesz
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
minden vicc nélkül, megkönnyeztem, de jó is voltalexoxladjackoxi írta:Én tudom, mikor Kimi Austinban a lágyakon indult a második helyről '18-ból.wZoLee7 írta: Egy biztos, Pereznél oda nem kell jobb pilóta. Verstappen nem az a kaliber aki elviselne egy nála jobbat, a red bull is ráépít ez egyértelmű. Minek oda olyan aki itt-ott pontokat rabolna, később az még értékes lenne. Érzésem szerint pont ez az ami a ferrarisok vesztét okozza majd. Közel vannak egymáshoz, egyszer az egyiknek másszor a másiknak dob majd a gép. Verseny lesz kettejük között, de kölcsönös tisztelettel. Nem várok drámát vagy mérges viszonyt és pont ez lesz a bajuk, fontos pontokat tudnak majd elvenni egymástól. Egyből holnap megtehetnék, hogy akkor Sainz tartja a hollandot, Leclerc meg egy korai kiállással megelőzi Perezt. Nyilván, ha a rajtnál nem történik semmi. Nah, ezt tuti nem csinálják majd, szinte biztos vagyok abban, kőkemény verseny lesz és ez a négyes ledarálja egymást. Nem tudom mikor vártam utoljára ennyire egy versenyt![]()
![]()
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én tudom, mikor Kimi Austinban a lágyakon indult a második helyről '18-ból.wZoLee7 írta: Egy biztos, Pereznél oda nem kell jobb pilóta. Verstappen nem az a kaliber aki elviselne egy nála jobbat, a red bull is ráépít ez egyértelmű. Minek oda olyan aki itt-ott pontokat rabolna, később az még értékes lenne. Érzésem szerint pont ez az ami a ferrarisok vesztét okozza majd. Közel vannak egymáshoz, egyszer az egyiknek másszor a másiknak dob majd a gép. Verseny lesz kettejük között, de kölcsönös tisztelettel. Nem várok drámát vagy mérges viszonyt és pont ez lesz a bajuk, fontos pontokat tudnak majd elvenni egymástól. Egyből holnap megtehetnék, hogy akkor Sainz tartja a hollandot, Leclerc meg egy korai kiállással megelőzi Perezt. Nyilván, ha a rajtnál nem történik semmi. Nah, ezt tuti nem csinálják majd, szinte biztos vagyok abban, kőkemény verseny lesz és ez a négyes ledarálja egymást. Nem tudom mikor vártam utoljára ennyire egy versenyt![]()
- wZoLee7
Egy biztos, Pereznél oda nem kell jobb pilóta. Verstappen nem az a kaliber aki elviselne egy nála jobbat, a red bull is ráépít ez egyértelmű. Minek oda olyan aki itt-ott pontokat rabolna, később az még értékes lenne. Érzésem szerint pont ez az ami a ferrarisok vesztét okozza majd. Közel vannak egymáshoz, egyszer az egyiknek másszor a másiknak dob majd a gép. Verseny lesz kettejük között, de kölcsönös tisztelettel. Nem várok drámát vagy mérges viszonyt és pont ez lesz a bajuk, fontos pontokat tudnak majd elvenni egymástól. Egyből holnap megtehetnék, hogy akkor Sainz tartja a hollandot, Leclerc meg egy korai kiállással megelőzi Perezt. Nyilván, ha a rajtnál nem történik semmi. Nah, ezt tuti nem csinálják majd, szinte biztos vagyok abban, kőkemény verseny lesz és ez a négyes ledarálja egymást. Nem tudom mikor vártam utoljára ennyire egy versenyt
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Keretezd be, és tedd ki a falra, mert évi 2-szer ha szokott ilyen lenni.Kerlon írta:Igen, pedig Max 2 tizeddel lassabb autoval is elver barkitTjacks írta: Jól látom hogy Perez elpicsázta Maxot?![]()
mondjuk lehet 4 tizeddel szarabb beallitassal ment ezert kapott 2t![]()
Pereztől egyébként ezt nem láttam jönni, néha olyan benyomásom van vele kapcsolatban, hogy lehetne helyette egy sokkal versenyképesebb pilóta is a Red Bullban, de aztán egyszer csak előhúz egy ilyet, vagy, mint amit tavaly a szezonzárón nyomott... Eléggé kettős nálam az ő megítélése, de összességében bőven hasznosabb, mint Albon vagy Gasly anno.
Bottas témához annyit fűznék hozzá, tény, jól mozog a finn, viszont ez az Alfa simán Q3-as verda most, a csapattársa meg egy nyeretlen két éves, nem jelenteném ki, hogy most ő extrát hoz, vagy csak szimplán azt, ami elvárható a kocsitól. Wébernek nagyon be van kattanva most ő is, alig irritáló... Magnussen sem hinném, hogy egy év kihagyás után hirtelen klasszis szinten vezetne, alighanem ennyire kiemelkednek a Ferrari motoros autók a középmezőnyből.
Igen, pedig Max 2 tizeddel lassabb autoval is elver barkitTjacks írta: Jól látom hogy Perez elpicsázta Maxot?![]()
mondjuk lehet 4 tizeddel szarabb beallitassal ment ezert kapott 2t
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Eddig jo ez az ev, meg ha a mercik is osszeszedik magukat, akkor lesz 6 futamgyozelemre is eselyes auto.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Hatalmas szegyen. Mint egy porszivo amikor racuppan valamire… meg is nezek egy FW14 videot. Vagy egy BMW Sauber highlightsothehetheoriginal írta: de keci a fűnyiromnak jobb hangja van, mint ezeknek az autoknak, jesus mekkora szar.
tudom motorok ugyanazok nagyjabol, de ez kurva szegyen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most ezen mit kell minuszolni?Remy írta: Azt Perez honnan húzta elő, wow!
Nagyon együtt van az első négyes. Egy hajszál és már 2-3 helyet esel vissza.
Mindegy, holnap jó futam lehet, ha a dobogót nézzük. Ez a lényeg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
remélem azér a RB megnyerni akarja majd holnap Perezzel és nem Verstappent segíteni, a ferrarik viszont jó helyzetben vannak. 2 erős pilóta, más taktikán, nehéz dolga lesz Pereznek az biztos, de egyébként brutál mit megy az a honda motor az egyenesben
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de keci a fűnyiromnak jobb hangja van, mint ezeknek az autoknak, jesus mekkora szar.
thereisonly1ronaldo
Szep kis csattanot hozott Perez a vegere
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Jó kis futam lesz ebből holnap !
Nagyon kemény kört ment, hibátlan volt.
Ezt összerakta
Ezt összerakta