Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.

Ki lesz a világbajnok?

A szavazás 2025. november 7., péntek 16:12-kor befejeződött.

Oscar Piastri
10
26%
Lando Norris
17
45%
Max Verstappen
11
29%

Szavazatok száma: 38

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. március 27., vasárnap 18:46

vannak már érdekes dolgok.... Tsunoda el sem tud rajtolni,Sainz kocsijával is volt egy kis gubanc
https://f1vilag.hu/hirek/szaud-arabiai- ... -percre-2/

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 27., vasárnap 8:16

kodo írta: Eddig jo ez az ev, meg ha a mercik is osszeszedik magukat, akkor lesz 6 futamgyozelemre is eselyes auto.
Nyertek ők már eleget az utóbbi években. Most valahogy öröm nézni Toto kutya elmosott pofáját, ahogy Russ csapja a szoknyás harcost. Már várom a nyilatkozatot, hogy de sz@r autóból nehéz vezetni ..

Alpha Tauri is jól keni. Érdekes lesz az első 5-6 futam. Aztán szerintem is talál valamit a merci vagy majd a kedvükért lesz olyan szabály módosítás amivel nem lesz ekkora hátrányuk.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 27., vasárnap 3:01

sebydani írta:
Tjacks írta: Térjünk vissza inkább egy másik témára: hol vannak Hamilton fanok? Túl nagy a csend... :D
Jövök bástya csak a zsigulival most értem ide :lol:

Lesz itt holnap sírás meg hiszti amikor top 5 lesz :coffee: :mrgreen:
Ez a beszéd rózsabimbó :-* :D :D

Russ egész jól tartotta magát az első két szektorban - ha jól emlékszem 2 tizedre volt a legjobb időtől -, a harmadiknál ő sem tudott mit csinálni. Reméljük pár futam és a merci is feljebb kúszik egy picit, azért marha jó látni hogy 4 pilóta 2-3 tizedre van egymástól, hát még ha 6 lenne ebből.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 27., vasárnap 0:33

sebydani írta:
Tjacks írta: Térjünk vissza inkább egy másik témára: hol vannak Hamilton fanok? Túl nagy a csend... :D

2 ferka és 2 red bull kiesik, 2 SC, végtelen bünti a többieknek. Sima Lewis win ma. :mrgreen: :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 27., vasárnap 0:30

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 27., vasárnap 0:11

Schumi: https://www.instagram.com/p/CblT75UrkQe/
:D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 26., szombat 22:34

alexoxladjackoxi írta:
wZoLee7 írta: Egy biztos, Pereznél oda nem kell jobb pilóta. Verstappen nem az a kaliber aki elviselne egy nála jobbat, a red bull is ráépít ez egyértelmű. Minek oda olyan aki itt-ott pontokat rabolna, később az még értékes lenne. Érzésem szerint pont ez az ami a ferrarisok vesztét okozza majd. Közel vannak egymáshoz, egyszer az egyiknek másszor a másiknak dob majd a gép. Verseny lesz kettejük között, de kölcsönös tisztelettel. Nem várok drámát vagy mérges viszonyt és pont ez lesz a bajuk, fontos pontokat tudnak majd elvenni egymástól. Egyből holnap megtehetnék, hogy akkor Sainz tartja a hollandot, Leclerc meg egy korai kiállással megelőzi Perezt. Nyilván, ha a rajtnál nem történik semmi. Nah, ezt tuti nem csinálják majd, szinte biztos vagyok abban, kőkemény verseny lesz és ez a négyes ledarálja egymást. Nem tudom mikor vártam utoljára ennyire egy versenyt :D
Én tudom, mikor Kimi Austinban a lágyakon indult a második helyről '18-ból. :D
minden vicc nélkül, megkönnyeztem, de jó is volt

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. március 26., szombat 22:19

wZoLee7 írta: Egy biztos, Pereznél oda nem kell jobb pilóta. Verstappen nem az a kaliber aki elviselne egy nála jobbat, a red bull is ráépít ez egyértelmű. Minek oda olyan aki itt-ott pontokat rabolna, később az még értékes lenne. Érzésem szerint pont ez az ami a ferrarisok vesztét okozza majd. Közel vannak egymáshoz, egyszer az egyiknek másszor a másiknak dob majd a gép. Verseny lesz kettejük között, de kölcsönös tisztelettel. Nem várok drámát vagy mérges viszonyt és pont ez lesz a bajuk, fontos pontokat tudnak majd elvenni egymástól. Egyből holnap megtehetnék, hogy akkor Sainz tartja a hollandot, Leclerc meg egy korai kiállással megelőzi Perezt. Nyilván, ha a rajtnál nem történik semmi. Nah, ezt tuti nem csinálják majd, szinte biztos vagyok abban, kőkemény verseny lesz és ez a négyes ledarálja egymást. Nem tudom mikor vártam utoljára ennyire egy versenyt :D
Én tudom, mikor Kimi Austinban a lágyakon indult a második helyről '18-ból. :D Amúgy nem értek egyet, Max elmondta anno többször is, hogy neki az volt a legjobb, mikor Ricciardo volt a csapattársa, mert folyamat a legjobbat hozták ki egymásból... :hmmm:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 26., szombat 22:09

Egy biztos, Pereznél oda nem kell jobb pilóta. Verstappen nem az a kaliber aki elviselne egy nála jobbat, a red bull is ráépít ez egyértelmű. Minek oda olyan aki itt-ott pontokat rabolna, később az még értékes lenne. Érzésem szerint pont ez az ami a ferrarisok vesztét okozza majd. Közel vannak egymáshoz, egyszer az egyiknek másszor a másiknak dob majd a gép. Verseny lesz kettejük között, de kölcsönös tisztelettel. Nem várok drámát vagy mérges viszonyt és pont ez lesz a bajuk, fontos pontokat tudnak majd elvenni egymástól. Egyből holnap megtehetnék, hogy akkor Sainz tartja a hollandot, Leclerc meg egy korai kiállással megelőzi Perezt. Nyilván, ha a rajtnál nem történik semmi. Nah, ezt tuti nem csinálják majd, szinte biztos vagyok abban, kőkemény verseny lesz és ez a négyes ledarálja egymást. Nem tudom mikor vártam utoljára ennyire egy versenyt :D

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. március 26., szombat 21:59

Kerlon írta:
Tjacks írta: Jól látom hogy Perez elpicsázta Maxot? :mrgreen:
Igen, pedig Max 2 tizeddel lassabb autoval is elver barkit

mondjuk lehet 4 tizeddel szarabb beallitassal ment ezert kapott 2t :lol:
Keretezd be, és tedd ki a falra, mert évi 2-szer ha szokott ilyen lenni.

Pereztől egyébként ezt nem láttam jönni, néha olyan benyomásom van vele kapcsolatban, hogy lehetne helyette egy sokkal versenyképesebb pilóta is a Red Bullban, de aztán egyszer csak előhúz egy ilyet, vagy, mint amit tavaly a szezonzárón nyomott... Eléggé kettős nálam az ő megítélése, de összességében bőven hasznosabb, mint Albon vagy Gasly anno.

Bottas témához annyit fűznék hozzá, tény, jól mozog a finn, viszont ez az Alfa simán Q3-as verda most, a csapattársa meg egy nyeretlen két éves, nem jelenteném ki, hogy most ő extrát hoz, vagy csak szimplán azt, ami elvárható a kocsitól. Wébernek nagyon be van kattanva most ő is, alig irritáló... Magnussen sem hinném, hogy egy év kihagyás után hirtelen klasszis szinten vezetne, alighanem ennyire kiemelkednek a Ferrari motoros autók a középmezőnyből.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 26., szombat 20:15

Tjacks írta: Jól látom hogy Perez elpicsázta Maxot? :mrgreen:
Igen, pedig Max 2 tizeddel lassabb autoval is elver barkit

mondjuk lehet 4 tizeddel szarabb beallitassal ment ezert kapott 2t :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 26., szombat 20:11

Eddig jo ez az ev, meg ha a mercik is osszeszedik magukat, akkor lesz 6 futamgyozelemre is eselyes auto.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. március 26., szombat 20:11

hehetheoriginal írta: de keci a fűnyiromnak jobb hangja van, mint ezeknek az autoknak, jesus mekkora szar.
tudom motorok ugyanazok nagyjabol, de ez kurva szegyen.
Hatalmas szegyen. Mint egy porszivo amikor racuppan valamire… meg is nezek egy FW14 videot. Vagy egy BMW Sauber highlightsot

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 26., szombat 20:10

Remy írta: Azt Perez honnan húzta elő, wow! :ozil:

Nagyon együtt van az első négyes. Egy hajszál és már 2-3 helyet esel vissza.
Most ezen mit kell minuszolni? :lol: :lol: :lol:

Mindegy, holnap jó futam lehet, ha a dobogót nézzük. Ez a lényeg. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 26., szombat 20:10

remélem azér a RB megnyerni akarja majd holnap Perezzel és nem Verstappent segíteni, a ferrarik viszont jó helyzetben vannak. 2 erős pilóta, más taktikán, nehéz dolga lesz Pereznek az biztos, de egyébként brutál mit megy az a honda motor az egyenesben

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 26., szombat 20:07

de keci a fűnyiromnak jobb hangja van, mint ezeknek az autoknak, jesus mekkora szar.
tudom motorok ugyanazok nagyjabol, de ez kurva szegyen.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 26., szombat 20:07

Szep kis csattanot hozott Perez a vegere
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 26., szombat 20:07

:ozil: Az igen !

Jó kis futam lesz ebből holnap !

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 26., szombat 20:07

Cseko szepen behozta a szekeret, szep volt.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 26., szombat 20:06

Nagyon kemény kört ment, hibátlan volt.
Ezt összerakta

Vissza: