mondjuk egy 70% fidesz win azert rendesen odavagna az biztos.En ugy vagyok vele, hogy inkabb menjen el az ember a Fideszre szavazni, mintsem hogy tavol maradjon.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 26., szombat 12:49
mondjuk egy 70% fidesz win azert rendesen odavagna az biztos.En ugy vagyok vele, hogy inkabb menjen el az ember a Fideszre szavazni, mintsem hogy tavol maradjon.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 26., szombat 12:39
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 26., szombat 12:23
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 26., szombat 12:16
Első lépésként mondjuk a románok szintjét kéne utolérni.ikarus93 írta: Svájci szintet akarok ott
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. március 26., szombat 12:13
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 26., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 26., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 26., szombat 11:32
Opció az mindig volt és mindig lesz.nmate írta: De ez nem jó, ezzel senki nincs előrébb. Én azt hiszem használom elég sokat gondolkodásra az agyamat, mégsem mondanám. hogy megérné otthon maradni a jelen helyzetben. Mindenki érzi szerintem, hogy kell valami változás, ha mást nem az, hogy ne legyen 2/3, mert különben lesz még 5 Hatvanpuszta és mellette jómagam a bejárati ajtót sem bírom majd kifizetni.
Nálam perpill az fog dönteni, ellenzék vagy kutyák, hogy milyen lábbal kelek fel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 26., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 26., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 26., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 26., szombat 11:25
Nem a nagypapa a bűne, hanem hogy generációk óta a hatalomhoz dörgölődzik a család, és mindig ott is vannak tűzközelben. Helyenként szó szerint is, ugye-ugye.gutihaz14 írta:mit tehet o rola hogy ki volt az apja, nagyapja. tudok rola. sirt is eleget miattuk. ez olyan mikor a dovrevet tamadjak a szulei miatt hogy honnan szereztek a villajukat. rokonait nem valogathatja az ember.Pipita írta:
nagypapa náci, apuci kommunista, és hogy-hogynem, a legifjabb emberközeli is a hatalom seggéből lóg ki.csodás család.
Szavazni pedig mindenki menjen el, fontos, aztán tessék olyan embereket választani, akik még nem bizonyultak totálisan alkalmatlannak egy állam vezetésére.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 26., szombat 11:19
mit tehet o rola hogy ki volt az apja, nagyapja. tudok rola. sirt is eleget miattuk. ez olyan mikor a dovrevet tamadjak a szulei miatt hogy honnan szereztek a villajukat. rokonait nem valogathatja az ember.Pipita írta:nagypapa náci, apuci kommunista, és hogy-hogynem, a legifjabb emberközeli is a hatalom seggéből lóg ki.gutihaz14 írta: pokorni miatt maradt narancs de o meg a leginkabb emberkozelibb fideszes ever.csodás család.
Szavazni pedig mindenki menjen el, fontos, aztán tessék olyan embereket választani, akik még nem bizonyultak totálisan alkalmatlannak egy állam vezetésére.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 26., szombat 11:17
Szerintem én szavaztam ide és oda is, amikor még fiatal voltam és kellett a pénz.davi10 írta:Nem kötözködésből, de volt már olyan aki valaha kiérdemelte a szavazatodat? R24-től is kérdezem ugyanezt.hehetheoriginal írta: r24gyel vagyok, minek menjek szavazni, ha gyöker buzi az összes.
mindet agyonlonem a faszba.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. március 26., szombat 11:14
Nem kötözködésből, de volt már olyan aki valaha kiérdemelte a szavazatodat? R24-től is kérdezem ugyanezt.hehetheoriginal írta: r24gyel vagyok, minek menjek szavazni, ha gyöker buzi az összes.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. március 26., szombat 11:13
Szerintem nagyon fontos, én még foglak próbálni győzködni, hát muszáj elindulni ebből a leprából, amibe lökött minket ez a senki. Hogy legalább ne Európa pöcegödre, csak húgytócsája legyünk, már az is hatalmas előrelépés lenne. Aztán négy év múlva lehetne még előrébb lépdelni. Ha soha semminek nincsen következménye, akkor a bukás lesz folyamatos. Ha sézpen lassan is, de muszáj emelkedni. Nem szabad hagyni hogy sárba tiporjanak egy egész nemzetet.r24gyel vagyok, minek menjek szavazni, ha gyöker buzi az összes.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 26., szombat 11:10
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 26., szombat 11:09
Ez így van, ahogy idősödik az ember, annál inkább rögződnek be személyek a fejébe, és elkezd Viktor vagy Feri vonalon gondolkozni, csak és kizárólag.Faust írta:
30 eve is ez volt az erv, az a nagy budos helyzet hogy van egy fajta gondolkodasu reteg, ami soha nem pusztul ki, mert mindig kitermeli onmagat.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 26., szombat 10:48
30 eve is ez volt az erv, az a nagy budos helyzet hogy van egy fajta gondolkodasu reteg, ami soha nem pusztul ki, mert mindig kitermeli onmagat.hehetheoriginal írta: Addig nincs ertelme elmennem valasztani, amig a nyuggergeneracio ki nem hal a faszba, meg a roncsgecik halalba nem isszak az agyukat teljesen. Nem kapok ertelmi szintre vagy pozitivabb jovokepre, vagy tenniakarasra, uj, normalis, 21. szazadi otletekre es megoldasokra tobb szavazatot darabszamra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 26., szombat 10:38
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem