Fóbia meg az amikor valaki végig sír egy szezont,hogy triplázni fogtok aztán mégsem vagy amikor egész évben a veretlen bajnoki címetektől fél aztán mégsem. Vagy amikor +9pontnál elkezdenek remegni ,hogy bajnokok lesztek. Vagy amikor nyertek ellenünk egy clasicot aztán itt minden szar ott meg minden jó.4Rv írta:mindig magadra veszed, pedig csak a főfóbiásnak okostojásnak szólt.. a hétvégi meccset direkt szóba se hoztam.Realista24 írta:![]()
Én szimplán gyűlölöm a barszelonát.Nyilvàn ez bassza a csőrötöket de ne ess a fosi hibájába aki privát üzenetekkel bombázott egy győztes clasico után közvetlenül a bl triplánk előtt.Isten nyugasztalja. A fóbiához tartani kell tőlük és szerintem én vagyok azon kevesek egyike aki nem rendez ámokfutást bármilyen clasico vereség után, egyrészt mert nem tartom annyira a barszelonát mint a többiek másrészt a győztes clasicok sem okoznak nekem akkora örömet mint egy psg-bayern elleni bl tovább jutás.
Szóval a fóbiát kikérem magamnak. A nagy vereségek meg ugyanúgy a futball része mint a nagy győzelmek,szóval ha 8-2re is nyertek nem én leszek az aki idegrohamot kap rajta bármennyire szeretnétek. Vagy ha az esik rosszul,hogy nem dicsérem a barszát akkor annak meg az elmúlt évek ámokfutásai az oka amit a mindenkori barsza szurkoló leművelt és művel a mai napig bármilyen győzelmünknél. Jobbak voltatok azon a meccsen lehet örülni neki de ez a viselkedés amit a klub dolgozói meg a média csinál megint kritikán aluli és megint annyira előre mennek amennyire sosem szabad.