azért a fórumon elterjedt "magas"-ozás szerintem eléggé ironikus gúnynév, xavi simalábúzása, busquets buszkeccnek (sőt, buzgeccre is emlékszem) írása, valdes vityázása, pique mr.shakirázása, alba patkányozása, azon kívül meszkeunklubozás, barszázás, stb itt is elő-efőfordult.csak mi úgy gúnyolódunk, úgy viccelődünk, hogy legalább tiszteljük annyira a barcát, hogy még a legellenszenvesebb játékosnak is leírjuk rendesen a nevét.
viszont mivel
ezért itt már megtanultak viselkedni az emberek, ezek a gúnynevek és szidalmazások sokkal csekélyebb, enyhébb formában vannak jelen.Hát, nem tudom...ha én itt sértő gúnynevekkel illetném a barca játékosait, jönne a moderálás meg a figyu.
aktívabb és széleskörűbb a moderáció, nem csak ebben, hanem mondjuk más témákban is, legyen az offolás, a saját csapat szidása, akármi.
odaát bármit szabad, én lehúztam figyelmeztetés nélkül ott 2-3 évet, 3000 hsz-el ÚGY, hogy rengeteget vitáztam, személyeskedtem (például szlamb, meg ilyenek), egy másik ember marhaságát raktam be aláírásba, és még sorolhatnám.
szerintem ha kicserélődne a két staff, egy idővel onnan is kiszelektálódna a debilek nagy része, aki pedig nem elveszett, az megtanulna normálisan fórumozni.
ellenben itt könnyen lehet, hogy esetenként hasonlóan elszabadulna a pokol.
erre panaszkodtak sokan, hogy a korrekt, értelmes arcok kikoptak (és kopnak ki folyamatosan) onnan, felhígult az egész, és mint írtam korábban, ezáltal nagyobb hangszórót és teret kap az "alja nép".Akikkel pedig kulturaltan lehetne beszelgetni 1-1 temarol, azok nagyon ritkan irnak