Egy ilyen jakuza tetkót eskü felvarraték magamra

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. április 19., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. április 19., kedd 12:56
Pont múltkor akartam rákérdezni itt, de mondom inkább nem. Csak írt volna már valaki, ha nézi.hehetheoriginal írta: nemtom mondta e man vki, de akinek bejon a culture, a tokyo vice gecijo motyo![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. április 19., kedd 12:47
Watchlisten van, lassan pörög az is csak túl sok jó sorozat vanhehetheoriginal írta: nemtom mondta e man vki, de akinek bejon a culture, a tokyo vice gecijo motyo![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 19., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 16., szombat 23:26
Azt meg tudom emeszteni, ezeket a random plot twisteket kevésbé.ziro4vr írta: Mondjuk nem értem miért 30as színészek játszanak 20as karaktereket de ez amerikában is így megy. Csak nagyon kilóg a lóláb.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 16., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 16., szombat 22:01
Nagyon kapkodós, néhol egészen bugyuta story line. De tényleg hangulatos.ziro4vr írta: Besúgó 4 részig
Nem rossz, a hangulat meg a karakterek soso adják de az eröltetett korkép utalások kicsit elrontják.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 16., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 16., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. április 9., szombat 9:40
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 30., szerda 10:29
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 22., kedd 22:53
Rohadt jó, nagyon élem. Tényleg patika a casting is. Nem is baj hogy heti, már rég végigpörgettem volnanmate írta:Továbbra is adom, 3 rész jött ki, hétről hétre jó kis szórakozás. Magicet játszó srác telitalálat, de Adrian Brody is, mint Pat Rileynmate írta: Egyébként NBA (de igazából bárkinek) rajongóknak ajánlott Winning Time, most jött HBO Maxra. Középpontban a Showtime Lakers.
.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 22., kedd 22:38
Továbbra is adom, 3 rész jött ki, hétről hétre jó kis szórakozás. Magicet játszó srác telitalálat, de Adrian Brody is, mint Pat Rileynmate írta: Egyébként NBA (de igazából bárkinek) rajongóknak ajánlott Winning Time, most jött HBO Maxra. Középpontban a Showtime Lakers.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 22., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. március 22., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 22., kedd 10:07
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 15., kedd 11:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 15., kedd 11:03
Kicsit hosszúak nekem a részek, 20 perc elég lenne részenként ebből a marhaságból. De amúgy helyén kezeli saját magát a sorozat, van némi önirónia is benne, pont annyit ad, amennyi nekem elég a jelmezes témából.Anthony írta: Belőttem az HBO Maxot.
Elsőre gondoltam megnézem milyen a Peacemaker.
Hát gyerekek, ez óriási meglepetés, kumma jól szórakozok, teljesen meglepődtem. Rég jött be ennyire egy sorozat: vicces, mocskos, fasza zenékkel, még az érzelmeket is eladja nekem. Már az elején az intro is hatalmas![]()
Aki szereti az elszállt marhaságokat azoknak nagyon ajánlom.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. március 13., vasárnap 0:10
Bár a Vikings sorozatot anno félretettem, mert nem bírtam kivárni a heteken át való várakozást, de a Last Kingdomot végig követtem, s meglepődve láttam pár napja, hogy fent van az "online könyvtárakban", gyors le is kaptam. A 4.évadot is csak nemrég néztem meg. úgyhogy relatíve friss az élmény.Halfkey írta: Ha már viking téma, Last Kingdom 5. évada kinn, imádom a könyveket meg a sorozatot is, de itt kezd kicsit elmenni abba a tipikus Cornwell hibába a dolog amikor túl sokat ír már egy világról, és már 16x keresztez mindenki mindenkit.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 12., szombat 23:24
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem