ikarus93 írta:
Nekem ami nagyon furcsa, Zidane és Ancelotti se játszatta Hazardékat.
Ez nem lehet véletlen, mi nem látunk bele mi megy a csapat körül.
Arra lennék kiváncsi, ha mondjuk Klopp vagy Tuchel itt lenne, ő is ugyan azt a 14 játékost játszatná vagy azért nyúlna a padhoz?
Zidane játszatta Hazardot amikor tudta. Csak úgy 10 meccsből 7-en discomfort volt, a maradékon meg totál formán kívül.
Carlo számomra teljesen világos, hogy azért jegeli, mert el akarjuk küldeni nyáron és ezt szinte biztos vagyok benne, hogy nem ő találta ki, hanem felülről jövő utasítás. Ne sérüljön megint meg, illetve, hogy rájöjjön, neki itt lefőtt. Gondolom ha játszogatna esze ágában sem lenne lépni, így hogy semmi esélye azért az ügynökével kutatnak majd valami megoldást a vb előtt. Max kölcsönt tudok elképzelni amúgy, de már ha a fele fizuját állja vmi PL klub beljebb vagyunk.
Bale-t nem kell magyarázni, elengedte évek óta, most is már a Wales meccsre fókuszál, de perceket kaphatna azért, Rodrygo és Asensio mellett kockázat nem sok lenne benne, ez valahol hiba, de ezt is megértem.
Jovic mellőzése viszont érthetetlen, lehetne használni simán. Voltak jó meccsei, Soci plusz Atma ellen is értékelhetőt nyújtott, ez nagy hibája annak aki kitalálta, hogy ne játszon, itt se vagyok biztos benne, hogy Carlo a felelős.
Klopp és Tuchel csak úgy jönne ide, ha biztosítaná őket Perez, hogy kedvük szerint alakíthatnak a kereten (pont ezért nem is fognak jönni), legalábbis Klopp tuti, Tuchel talán jobban tudna alkalmazkodni, és kihozni valamit a jelenlegiből.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"