Mendy serult?Pad'em írta: Marca várható kezdő:
Tbo, Carvajal, Militao, Alaba, Nacho, Camavinga, Kroos, Modric, Rodrygo, Benzema, Vini
Cfc elott jo lett volna neki egy bo 50 60 perc
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 2., szombat 12:59
Mendy serult?Pad'em írta: Marca várható kezdő:
Tbo, Carvajal, Militao, Alaba, Nacho, Camavinga, Kroos, Modric, Rodrygo, Benzema, Vini
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. április 2., szombat 10:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 2., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. április 2., szombat 10:09
Gondolom ahogy lehetett elmenekült Ukrajnából.hehetheoriginal írta:A copacabanarolDupla D írta: Van infó róla, hogy Tóbiás fog-e idén a felnőtteknél is játszani, és ha igen, mikortól lehetne bevetni? Gondolom a Copacabanáról esik be, szóval nem lesz rá reális esély, hogy lássuk idén.
Vagy a haborubol....![]()
![]()
Sztem nem fog jatszani, megnezik az ifiknel, meg a nagyoknal edzesen, aztan nyaron eldontik, hogy kolcson vagy vetel
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 2., szombat 9:46
A copacabanarolDupla D írta: Van infó róla, hogy Tóbiás fog-e idén a felnőtteknél is játszani, és ha igen, mikortól lehetne bevetni? Gondolom a Copacabanáról esik be, szóval nem lesz rá reális esély, hogy lássuk idén.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. április 2., szombat 9:35
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 2., szombat 9:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 1., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 23., szerda 14:34
barca is bejelentkezett raphinhaert. dembele potlasnakrealistahuni írta:Ha már jobbszélsők, leedses Raphinha milyen? Ott állítólag mindenki kedvence és a Bayern elvileg bejelentkezett érte.Bónusz, Gnabry
Na meg ott van a brazil Antony az Ajaxba.
Hehe?![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. március 23., szerda 14:23
Ha már jobbszélsők, leedses Raphinha milyen? Ott állítólag mindenki kedvence és a Bayern elvileg bejelentkezett érte.Bónusz, Gnabry
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2022. március 22., kedd 13:46
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2022. március 22., kedd 13:32
Impostor írta:Azert, ha most eredmenyes akarsz lenni nemzetkozi szinten, nem lehetnek hianyposztok a csapatban, márpedig nekünk a jobb szel most eleg nullás :S.ziro4vr írta:
Nektek Fifázni vagy Guardiolázni kellene.![]()
Fél keretet lecserélni, vagy minden posztra 2 klasszist tenni...
Hipphopp PSG lennénk gyorsan itt pár fórumozó átigazolási politikájával.. kivéve a dellát![]()
Plusz, ha jon Mbappe felek, h visszaallnak a csapatok 30 meteren teruletet védekezni es oda sztem kellene technikas szelsovedo, h szethuzza a tamadasokat.
Középen meg sebesség, meg ero kellene, mert ha egyszerre fent van asensio, kroos, casemiro, benzema, akkor mar lassuak vagyunk kb akarmelyik angol csapattal szemben. Szal sztem is lesz vagy 5 igazolas, mire toppon leszünk, deh talán több ev alatt.
+ ha nem rotal, akkor edző csere is kellhet, nem tekozolhat el egy valverdet, camavingat, vinit, tsc??.. - t, meg meg ki tudja ki jon neki.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 22., kedd 9:55
bappe hali tucsi meg a két baszó szélsőhatved a két szélre, az pont 5 emberÉn simán igazolnék 4-5 játékost.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 22., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 22., kedd 9:44
Ha a balhatved posztot nezzuk, a szezon elso 10 meccsen Mendy es Marcelo is serult volt. Alaba, Nacho es Miguel is jatszottak azon a poszton. Azota volt 32-34 meccsunk (tegnap megneztem, de mar nem emlekszem pontosan, a ketto kozul valamelyik), abbol 5 meccsen serult volt Mendy, meg 3-4 meccsen pihentettek, el volt tiltva. Ilyenkor Marcelo lett bedobva, amivel csak annyi a gond, hogy nem tudtuk meg Miguelrol, hogy megut egy szintet vagy vissza kell vegyuk Reguilont, akire szerintem iden van utoljara visszavasarlasi opcionk.Impostor írta: Regulion vagy Miguel
HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 22., kedd 9:21
4 az, vagy 5 inkább, "na nembaj"ziro4vr írta: Neked meg magyarozni kellene kicsit többet.![]()
3 új embert írtam na nembaj.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 22., kedd 8:38
Hát 0 struktúra volt, így van, de szerintem az Carlo hülyesége volt, nem nem értették mit akar, egyszerűen rossz volt az elképzelése.. Be is vallotta meccs után. Van ilyen..flori írta:Szánalmas volt az a rajz. Fogták egymás kezét, és még így sem semmi dominanciának a jele, konkrétan gond nélkül játszották át a középpályát. Mintha ifisták játszottak, nem tudom milyen utasításokkal jöttek ki a pályára..barcánál szépen kirajzolódott a 433, nálunk meg kotkotkot. A védelem széthúzva/tolva, a középpályán 4 ember egymás cipőjén, elöl meg a két csatár valahol..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 21., hétfő 23:37
HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 21., hétfő 23:04
Nektek Fifázni vagy Guardiolázni kellene.ziro4vr írta: Azért ez a tegnapi több szempontból is nagyon csúnya volt. Már a psg párharc sem volt szép háromnegyed részt, de ott az utolsó negyed feledtette a többit, hála a csapat akaratának, Benzemának meg a toxikus péesgének. A tegnapit láttuk, a chelsea párharcra kíváncsi vagyok, egy semmi extra de nagyon szervezett csapat ellen mire fog menni a brigád.
Tegnap meg gyakorlatilag minden el volt baszva:
-Szélsővédők: Nacho már nem szint a szélen, negyedik számú khv-nak még oké, de több már nincs benne. Carvajal cserének szintén oké, de kezdőnek a nagy meccseken kevés, vagy max 45 jó perce van. Feltételezem luxus várni 2 új szélsővédőre, a baloson Mendy soso, szóval jobbra kell egy ember akkor.
-Alaba: amit lehetett elbaszott tegnap, és ez átragadt Militaora is. Alapvetően elég jó páros, de az osztrákon kijön hogy nem született középhátvéd, és ha szar napja van akkor Militao is megborul. Egy Rüdiger ide elfért volna azért ingyen.
-CKM, szóra sem érdemes, Casemiro padra maradhat, Kroos meg Modric rotálódhat a kezdőben vagy/vagy alapon, Valverde alap, aztán jöhet még a monacos gyerek mondjuk.
-Vini&Rodrygo szintén szóra sem érdemes, a két impotens, Vini ha esélyt is teremt, önmaga képtelen be is fejezni, Rodrygo meg egy hatalmas nagy semmi, Asensio többet villan nála.
-Carlo: a kezdőt elbaszta, láttunk már ilyet, de amit a félidőben művelt az volt igazán kirtikán aluli és aggasztó.
Akárkire nem cserélném le az olaszt, a 4 német edzőre igen, Ten Hag kérdőjeles, más nem nagy megoldás. Kapjon egy beton franciát középre, egy beton franciát előre, egy jobbhátvédet aztán nézzük meg.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 21., hétfő 22:47
mindenképp lesz 2 új szélsővédő, mivel Marcelo távozikziro4vr írta: Feltételezem luxus várni 2 új szélsővédőre, a baloson Mendy soso, szóval jobbra kell egy ember akkor.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem