Pont a múlt héten vettem elő, gyerekkel a hátam mögött tekertem 1 órát.

Ennek már eszmei értéke van - számomra felbecsülhetetlen -, piacon kb 5000 Ft se kapnék érte.
A lênyeg hogy én is a használtat javaslom.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 22., kedd 9:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 22., kedd 9:50
mindenféle fasszágot, minden topikbanDe mi mit mondtunk ember?
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 22., kedd 9:47
De mi mit mondtunk ember?hehetheoriginal írta: ne hallgass a fasságra, van egy csomó bringabolt, ahol használt bringát lehet kapni.
Basso vázak nagyon jók, de mindent ajánlok városba a kátyukra, csak virsligumit nem. Pláne nem 10km-re.hehetheoriginal írta:basso országúti
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 22., kedd 9:37
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 22., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. március 22., kedd 9:22
Itt két opciód van:fiore írta: Ha jól emlékszem elég sok bringa szakértő van köreinkben. Hozzátok szólnék, viszont most nem a high-end tudásotokra lenne szükség.![]()
Kb. 50-60k értékben vennék egy biciklit munkába tekeréshez (napi össz. 10km). Hatalmas igényeim nincsenek, az előző rozoga, festékkel lefújt, nyikorgó, néha váltani tudó, 60 dB-el sikító fékes, csöves biciklim még ősszel esett szét alattam, ez után bármi upgradenek számít.![]()
Van értelme ilyen kategóriában mélyebben utánamenni, vagy tök mindegy, menjek be a decathlonba és hozzam el az első méretre megfelelőt?
HozzászólásSzerző: fiore » 2022. március 22., kedd 9:12
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. március 21., hétfő 14:17
Lehet, csak ingatlanfedezet kell hozzá és nem túl szép a kamat. Ingatlanérték kb. 50-60%-ig, attól függően, hogy hol van. Ha szeretnéd, privátban adok elérhetőséget az ország egyik legjobb céges hitel szakértőjéhez, de csak ha komoly a dolog.ferni írta: Nagyon elméleti kérdés, ne nézzetek hülyének, hiába vagyok az![]()
Lenne alapítva egy cég/vállalkozás, ilyen hálózati eszközök címen, elektronikai eszközök pl.
Mint vadiúj cég van esély bármi hitelt kapni vagy vagy kell hozzá egy lezárt üzleti év? Bármire elkölthető kéne.
Széchenyi-kártya?
Vagy a semmire nem igen adnak hitelt?
10 milka max.
Valami felhomályosítást adhatna valaki, hogy mennek ezek.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 21., hétfő 14:16
Ha van fedezeted és magánvagyonnal is kezességet vállalsz, akkor persze, kapsz. Széchenyi hiteleket érdemes nézegetni igen.ferni írta: Nagyon elméleti kérdés, ne nézzetek hülyének, hiába vagyok az![]()
Lenne alapítva egy cég/vállalkozás, ilyen hálózati eszközök címen, elektronikai eszközök pl.
Mint vadiúj cég van esély bármi hitelt kapni vagy vagy kell hozzá egy lezárt üzleti év? Bármire elkölthető kéne.
Széchenyi-kártya?
10 milka max.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2022. március 21., hétfő 14:15
Annak idején én is próbáltam. 1 lezárt üzleti év szükséges, illetve általánosságban veszteséget sem termelhetsz ahhoz, hogy hitelképes legyélferni írta: Nagyon elméleti kérdés, ne nézzetek hülyének, hiába vagyok az![]()
Széchenyi-kártya?
10 milka max.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 21., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 18., péntek 12:32
inkognító módban sem?tibi18 írta: PC-ről egy órája nem érem el az oldalt, telefonról simán.
Minden más oldalt betölt egyébként. Ötlet?
Hálózati diagnosztika szerint: a madridom.hu online, de nem válaszol a kapcsolatfelvételi kérésekre.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 18., péntek 12:20
Akkor nem sikerült mindenhonnan bannolnitibi18 írta: PC-ről egy órája nem érem el az oldalt, telefonról simán.
Minden más oldalt betölt egyébként. Ötlet?
Hálózati diagnosztika szerint: a madridom.hu online, de nem válaszol a kapcsolatfelvételi kérésekre.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. március 18., péntek 11:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 17., csütörtök 18:40
hehetheoriginal írta:Mai vilagba? Hat hogy mereszeled?___Samy___ írta: Nekunk csak babavaro hitelunk van, most a falusi csokra mentunk ra. Egyebet nem tervezunk, csak ket gyerkocot![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 17., csütörtök 17:56
Mai vilagba? Hat hogy mereszeled?___Samy___ írta: Nekunk csak babavaro hitelunk van, most a falusi csokra mentunk ra. Egyebet nem tervezunk, csak ket gyerkocot![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 17., csütörtök 17:37
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 17., csütörtök 17:09
Az a lényeg___Samy___ írta: Igen, nekunk is a bank miatt kellett volna, es azt ok elfogadjak. Viszont igy mar mindegy, meg epp benne vagyunk a 30 napban.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 17., csütörtök 15:02
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. március 17., csütörtök 14:47
Én online igényeltem, nekem kiküldték ügyfélkapun is, de aláírás nélkül. Viszont a bank elfogadta azt is. Pár nappal később postán megjött az eredeti is.Halfkey írta: Szerintem ennek nincs hiteles elektronikus változata, csak postán tudják küldeni.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem