miből gondolták, hogy működni fog a Barca ellen hátrányban?
sajnos azt sem tudták a fiúk időnként, hogy milyen rendezvényen vannak....
ez a káosz a régi időket idézte vissza, az nem hiányzik senkinek..
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 21., hétfő 17:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. március 21., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. március 21., hétfő 15:49
Hát nekem nagyon nem ez jött le. Hanem, hogy átálltunk 3 (5) védős felállásban. Úgyhogy 4 helyett már csak 3 játékos volt hirtelen hátul mert a többiek nem zárták vissza. Így a tömör közepe helyett üres közepe lett.raul 4 ever írta:Akkor meg lásd: ad1.. Meg azért olyan hűűde bonyi dolog nem történt: 442ről 433, Case ment kh-ba, Nacho jobbra, Alaba balra és kaptunk még 2tgutihaz14 írta:
courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelotti
Van esetleg link, Tbo-tól? Én nehezen hiszem, hogy nem értették meg mit akar, nekem az a szimpibb továbbra is, amit hehe írt, hogy fake..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 15:40
Akkor meg lásd: ad1.. Meg azért olyan hűűde bonyi dolog nem történt: 442ről 433, Case ment kh-ba, Nacho jobbra, Alaba balra és kaptunk még 2tgutihaz14 írta:courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelottiA többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 21., hétfő 15:33
courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelottiA többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 15:29
Ez sztem kamu.. Ad1 Carlo fiának tuti elnyögték volna, hogy go to papa plz., mert ebbű baj lesz!, ad2 pont amit írsz: tuti nem Carlo mondta, hogy:reeed_ati írta:Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Mindezt úgy, hogy hétközi meccsünk sem volt, barca meg csütörtökön is játszott még..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 15:26
pc mode enabled:reeed_ati írta:Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Mindezt úgy, hogy hétközi meccsünk sem volt, barca meg csütörtökön is játszott még..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 21., hétfő 15:18
Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 21., hétfő 13:58
Ezzel én is egyetértek, és azt gondolom szezon elején sokan aláírták volna azt az eredménysort ami a szezonban eddig van - persze nem lesz mindegy hogy zárjuk le.es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Sajnos én is azt érzem hogy csak nagy halakat akarunk most fogni, pedig jó lenne cserélgeni a "mezőnyt". Mert ha most az velük a baj hogy nem bevethetőek ilyen olyan okból, akkor jövőre mitől lennének azok?Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra.
Igen, azért nem pörög soha egyik topik sem....nem vok semmihez szokva, pont leszarom, gagyi ez az egesz down meg upvote, csak megöli a vitat
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 13:37
nem vok semmihez szokva, pont leszarom, gagyi ez az egesz down meg upvote, csak megöli a vitat, es binaris bugyutasagba sullyeszti, viszont ebbol is latszik, hogy 1. sok az idiota 2. biztos hogy nekem van igazam, ha a mai vilagban ennyi negatív es ellenkezo valasz erkeziktudom a ↓-hoz vagy szokva
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 13:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. március 21., hétfő 12:52
Camavinga: 19 éves, első szezonja a ligában, nem akkora játékos, hogy ennél jóval többet kapjon.Anthony írta: Játszott percek a bajnokságban ebben a szezonban:
Camavinga: 723
Hazard: 688
Marcelo: 321
Jovic: 283
Bale: 267
Isco: 258
Mariano: 169
Ceballos: 41
A Castillásokat nem is említem.
És ez pont így volt ZZ alatt is.
Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 21., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 21., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 21., hétfő 12:17
Abszolút a luxus kategória. És akkor jönnek az ilyen pofonok, vagy kínos döntetlenek-vereségek.Anthony írta: Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 21., hétfő 12:12
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 12:10
Ált egyetértek veled, de ebből a listából egyedül Hakimiért kár. Ő most iszonyú mód megoldaná a jh gondod, te fiatalok voltunk és kellett a pénz elkerülni a veszteséges főkönyvet..TheBull6 írta: Jöjjenek a minuszok, meg hosszú is lesz.![]()
Megnéztem, hogy kit buktunk, akár Carlo, akár Zizu, akárki miatt.
Jobbhátvéd: Hakimi és ideveszem Llorentét, mert nem egyszer játszott akár a Ticoban, akár a válogatottban. Mindkettő előrelépés lenne jelenleg. Felállást is lehetne velük váltani, 3-5-2-ben mindkettő elrombolná a jobboldalt. Igen, tudom, hogy Hakimiből pénzt kellett csinálni. De lehetett volna szerintem találni mást akiből csináltunk volna. Meg amúgy is, elvileg Zidane sem számolt vele, kezdőként legalábbis semmiképp.
Balhátvéd: Theo (igen lehet röhögni, de ez van) és Regu. Bármekkora beton Mendy védekezésben (bár mostanában az orvosi szobában betonkodik inkább) mindkettő használható opció lenne. Szintén, akár egy 3-5-2-ben is.
Középpálya: csak hármat említek: Kovacic, Llorente, Odegaard. Ment a röhögés mindegyiknél mikor eladtuk őket, meg hogy milyen szánalmasak mert nem akarnak padon ülni.
Kovacic azóta EL-t és BL-t nyert, szezon játékosa lett, stb. TUDOM, egy Chelseaban, de jelenleg a Chelsea jobb csapat nálunk. (Majd a BL-ben meg lehet mutatni).
A spanyolt nem részletezem, bevethető védekező középpályásként, jobbhátvédként, jobbszélsőként, box-to-box, játszott másodikszámú csatárt is tavaly.
A norvég az Arsenal (igen, tudom, Arsenal, évek után először kerülhetnek BL-be, ami nagyban a norvégnak köszönhető) egyik legjobbja idén.
Ebből a hármasból kettő, bőven bizonyított Madridban, de aztán el lettek felejtve. Mert jöttek a kiskedvencek, jött a CKM 0-24-ben, meg Isco és Asensio. (Röhögtem tegnap amikor Asensio meg Lucas jött 4-0-nál. Ég a ház a Bernabeuban és olyan arcok akik egy Sevillában nem lennének kezdők a titkos tartalékok.)
Lehet itt jönni azzal hogy Camavinga 18 éves, meg ami ment Odegaardnál meg Kovacicnál, hogy várd ki a sorod stb. De ahogy írtam már egyszer korábban, egy Pedri, Gavi, Musiala, Bellingham és még sorolhatnánk, miért tart előrébb? Mert játszanak. Aztán mindenki róluk beszél, Camavinga dugójára meg már kb senki nem is emlékszik.
Meg lehet nézni akár Tuchel-t, akár Klopp-t, akár Guardiola-t, bárkit ebből a fiatalabb, tökösebb edzői rétegből. Kb két meccsen egymásután nincs az a kezdő. Múltkor Salah volt pl padon, előtte Mane, kezdő a 18 éves sérülésből felépült Elliott stb. Az öreg meg orrba-szájba ugyanazt tolja.
Csak Madridban sajnos ez a módi egy ideje: kapsz 10 percet, sz*r voltál? Naaa látjátok, ezért nem játszik. Három hét után meg kezdeni kell, mert valaki lesérül. Nem váltottad meg a világot? Ücsörögj csak a padon.
Jovic, jól játszott Benzema sérülésekor, el lett felejtve. Bale, jól játszott a Villarreal ellen, azóta semmi. Hazard, szintén volt egy-másfél jó meccse szintén semmi azóta. De a DuaLipa hegesztő meg "csupaszív" csakfutokdebeadninemtudok Vazkez mindig megkapja a perceket. Aztán a Jovic, Bale, Hazard hármasból bármelyiket előbb kéne berakni mint ezeket.
Nálam ez a generációváltás projekt nagyon megragadt. És ez köszönhető ZZ-nek meg Carlonak is keményen. Na jöjjenek a minuszok.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 11:59
És akkor? Megoldás? Carlo nem fog kapni saját embereket, utoljára Mourinhónak vette Perez meg a kívánságait, meg talán 19-ben Zidane-nak 3 BL cím után. Bár Jovicsot nem tudom ki szúrta ki, biztos nem Zizou, de wzyx-hoz hasonló koponya lehetett.kiserik írta: Ne bohóckodjatok már. Ez nem a Fifa22. Nincs edző a földön, aki játékosok nélkül csapatot tud építeni. Nincs Carlonak 1 játékosa se a keretben. Kíváncsi vagyok, hogy melyik német újgenerációs csoda építeni ki a rendszerét itt folyamatosan eredményes játék mellett nulla saját emberrel. Vagy elkezdene okoskodni Modricnak, hogy hogyan kell játszani. Ez már Beniteznek is bejöttEzzel a Tuchellel meg kikergettek a világból? Hát mit tett le ez az ember eddig amire ennyire fel van szopva? Jelenleg is 3. az angol bajnokságban és lassan a hülyére lesajnált Arsenal is befogja.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 21., hétfő 11:42
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem