Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Volt egy kép, mikor Davide mutogatott 3ast az apjának az első félidő végén. Lehet az ő ötlete volt. Egyébként nem tudjuk, hogy működött volna e, mert Alaba gyorsan eladta a labdát, és létszámfölényben jött a 3. Utána húzódott hátra Case khv-nek és álltunk vissza 4 védősre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát nekem nagyon nem ez jött le. Hanem, hogy átálltunk 3 (5) védős felállásban. Úgyhogy 4 helyett már csak 3 játékos volt hirtelen hátul mert a többiek nem zárták vissza. Így a tömör közepe helyett üres közepe lett.raul 4 ever írta:Akkor meg lásd: ad1.. Meg azért olyan hűűde bonyi dolog nem történt: 442ről 433, Case ment kh-ba, Nacho jobbra, Alaba balra és kaptunk még 2tgutihaz14 írta:
courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelotti
Van esetleg link, Tbo-tól? Én nehezen hiszem, hogy nem értették meg mit akar, nekem az a szimpibb továbbra is, amit hehe írt, hogy fake..
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akkor meg lásd: ad1.. Meg azért olyan hűűde bonyi dolog nem történt: 442ről 433, Case ment kh-ba, Nacho jobbra, Alaba balra és kaptunk még 2tgutihaz14 írta:courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelottiA többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..

Van esetleg link, Tbo-tól? Én nehezen hiszem, hogy nem értették meg mit akar, nekem az a szimpibb továbbra is, amit hehe írt, hogy fake..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
courtois elvileg azt nyilatkozta hogy a felidoben amit carlo kert toluk nem is ertettek. azert volt az a 2. felido eleji agyfasz mert azt sem tudtak mit kell csinalni vagy mit akarna kerni toluk ancelottiA többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ez sztem kamu.. Ad1 Carlo fiának tuti elnyögték volna, hogy go to papa plz., mert ebbű baj lesz!, ad2 pont amit írsz: tuti nem Carlo mondta, hogy:reeed_ati írta:Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Mindezt úgy, hogy hétközi meccsünk sem volt, barca meg csütörtökön is játszott még..
-Rodri fiam veszítsd el, mint vmi ovis a labdát JA ellen
-Nacho fiam: engedd, hadd sz*passon Dembele
-Alaba: te meg helyezkedj mint egy 5 éves..
A többség szarul játszott, de nyilván nem ő kérte tőlük, hogy legyenek szarok..
Értékeldbe kicsit beleálltam, hogy milyen okosan tette, hogy tepsifejűBale nem játszott (most olvastam, h sérült volt), most már ezt is máshogy látom.. Láttuk Mariano milyen lett volna ->

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pc mode enabled:reeed_ati írta:Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Mindezt úgy, hogy hétközi meccsünk sem volt, barca meg csütörtökön is játszott még..
a hirek szerint akkor meg is baszhatjak magukat egytol egyig erzekeny kis futballkurvák.
pc mode disabled, de akkor inkabb nem is folytatom

de amugy sztem szokas szerint a kutyafasz semmirekello ujsagirogeneratorok vannak itt munkaban, spanyolok igazi ciganyok ilyen szempontbol, barmilyen fake news es talalgatas jatszik naluk, csak kattintast generaljon.
thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ezt mondjuk annyira nem értem, lehet hibázott az öreg, de attól még odarakhatták volna magukat, Fedén és Tibin kívül ez egyiknek sem sikerült..A hírek szerint az öltöző rendkívül maga alatt van a tegnapi mérkőzés miatt, és az edző hozzáállása nem igazán tetszett nekik.
Ezzel én is egyetértek, és azt gondolom szezon elején sokan aláírták volna azt az eredménysort ami a szezonban eddig van - persze nem lesz mindegy hogy zárjuk le.es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Sajnos én is azt érzem hogy csak nagy halakat akarunk most fogni, pedig jó lenne cserélgeni a "mezőnyt". Mert ha most az velük a baj hogy nem bevethetőek ilyen olyan okból, akkor jövőre mitől lennének azok?Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra.
Igen, azért nem pörög soha egyik topik sem....nem vok semmihez szokva, pont leszarom, gagyi ez az egesz down meg upvote, csak megöli a vitat

- hehetheoriginal
nem vok semmihez szokva, pont leszarom, gagyi ez az egesz down meg upvote, csak megöli a vitat, es binaris bugyutasagba sullyeszti, viszont ebbol is latszik, hogy 1. sok az idiota 2. biztos hogy nekem van igazam, ha a mai vilagban ennyi negatív es ellenkezo valasz erkeziktudom a ↓-hoz vagy szokva

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Hehe tudom a ↓-hoz vagy szokva, de nagy plusz 1
Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra. Mbappé, Haaland a terv, ha jön a norvég akkor Csumának sztem csumi, nem lesz rá is pénz, csak ha el tudnánk adni valakit jó pénzért, olyan meg max Vini lehetne (őt meg nem fogjuk). Ezért lehet hagynám Haalandot, és a pénzből hoznám a fekát meg valami RB-t.
Amúgy szerintem továbbra is bízunk majd Carvajalban, mögé visszajön Odri. És csókolom.

Annyi, hogy szerintem egyáltalán nincs/volt nagy jövésmenés tervezve a nyárra. Mbappé, Haaland a terv, ha jön a norvég akkor Csumának sztem csumi, nem lesz rá is pénz, csak ha el tudnánk adni valakit jó pénzért, olyan meg max Vini lehetne (őt meg nem fogjuk). Ezért lehet hagynám Haalandot, és a pénzből hoznám a fekát meg valami RB-t.
Amúgy szerintem továbbra is bízunk majd Carvajalban, mögé visszajön Odri. És csókolom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Nalam tobbet sztem senki nem kutyazza a jatekosainkat, es sztem ancelotti jo edzo, es tobb van a keretbol kihozva, mint amire kepes alapbol (benzema csucsformaja nagyban segiti az osszekepet).
Valoban kutyafasz jonehany jatekos, de azokkal is egyet tudok erteni, akiknel a tobbiek is jatszananak.
Nalam ez a sulytalan gyengecske rodrigo, asensio vonulat, miutan ennyi lehetőséget kaptak, biztos kukaba kerulne, belat soha tobbe nem akarom madridmezben latni, de ceballos, isco, hazard nalam jatszananak. Plane mogottuk valverde camavinga, mert kell a fizikum es a sebesseg, mostanra a ckm nagyon belassult, ezt ancelottinak is meg kell ertenie.
Akarmi van, en nem váltanek edzőt , mert evek ota nem igazoltunk senkit nyaron, csak oregedtek az emberek, max kiegeszitok jottek.
Ha olyan brutal nyar lesz, mint amite varok, akkor ancelottinak is tobb lehetősége lesz meriteni es varialni, szoval egy vagy ket evet meg boven adnek neki, sztem idealis madridba edzonek, ahol altalaban az ilyen felkapott edzosztarocskaknak beremeg a terd
Valoban kutyafasz jonehany jatekos, de azokkal is egyet tudok erteni, akiknel a tobbiek is jatszananak.
Nalam ez a sulytalan gyengecske rodrigo, asensio vonulat, miutan ennyi lehetőséget kaptak, biztos kukaba kerulne, belat soha tobbe nem akarom madridmezben latni, de ceballos, isco, hazard nalam jatszananak. Plane mogottuk valverde camavinga, mert kell a fizikum es a sebesseg, mostanra a ckm nagyon belassult, ezt ancelottinak is meg kell ertenie.
Akarmi van, en nem váltanek edzőt , mert evek ota nem igazoltunk senkit nyaron, csak oregedtek az emberek, max kiegeszitok jottek.
Ha olyan brutal nyar lesz, mint amite varok, akkor ancelottinak is tobb lehetősége lesz meriteni es varialni, szoval egy vagy ket evet meg boven adnek neki, sztem idealis madridba edzonek, ahol altalaban az ilyen felkapott edzosztarocskaknak beremeg a terd
thereisonly1ronaldo
Camavinga: 19 éves, első szezonja a ligában, nem akkora játékos, hogy ennél jóval többet kapjon.Anthony írta: Játszott percek a bajnokságban ebben a szezonban:
Camavinga: 723
Hazard: 688
Marcelo: 321
Jovic: 283
Bale: 267
Isco: 258
Mariano: 169
Ceballos: 41
A Castillásokat nem is említem.
És ez pont így volt ZZ alatt is.
Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.
Hazard: megkapta a lehetőséget, ZZ-nél alapember volt. Nem élt vele, semmire sem megy vele a csapat.
Marcelo: utolsó éve, levezet, ha még játszik, akkor sír mindenki 3-4 éve
Jovic: nagyon nem Real Madrid kompatibilis. Legtöbbször észre se venni a pályán. 3 év, 1500 perc, 3 gól. Ez nem csatár teljesítmény.
Bale: golfozó, csak kívüli a szerződését, fel évet sérült volt.
Isco: ingyen se kell senkinek, nagyon leadta a szintet
Mariano: lelkes, masodvonalas arc, csak a fizu érdekli
Ceballos: fel évig sérült volt, ennek köszönhetően van még itt, egy gyenge Arsenalba sem volt elég, a jellemét meg ismerjük.
Cama kivétel ezek sajnos mind csak koloncok. Meg kell szabadulni tőlük. Jól teszi a vezetőség, hogy epizód szerepet sem kapnak. A Castillások pedig nem véletlenül Castillások. Bizonyíthatnak a 3ad osztályban. Ott kellene feljutni előbb.
Baromi nehéz csapatot építeni úgy, hogy a keret fele kolonc. Az öreg beépítette Alabat, Fede kapja a perceket, Vinit egy új szintre emelte, Asensio és Rodrygo pedig rotalva vannak. Magasan vezeti a bajnokságot, áll a BL-ben. Ebből sokkal többet kihozni, hát.... ZZ-nek tavaly N sikerült például.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2022. március 21., hétfő 12:56-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Carlo nem csapatot épít, ahogy ZZ se azt csinálta.
Ancelottinak kell a bajnoki cím és ki van ebből a keretből facsarva minden is.
Szarul van a keret menedzselve, de el kell fogadni CR óta mi átmeneti időszakban vagyunk, amit eddig több mint parádésan vészeltünk túl és úgy fest nyártól kezdődhet újra a buli egy kb új stadionban pluszban.
Carlo alkalmatlan újraépíteni ezt a csapatot, de ha még jövőre is egy ilyen átmeneti időszak utolsó évét látjuk se baj, de kell egy új edző fixen ehhez a projekthez majd.
Ez a tegnapi mindentől függetlenül nagyon csúnya volt az olasztól, nem is értem mit gondolt.
Ancelottinak kell a bajnoki cím és ki van ebből a keretből facsarva minden is.
Szarul van a keret menedzselve, de el kell fogadni CR óta mi átmeneti időszakban vagyunk, amit eddig több mint parádésan vészeltünk túl és úgy fest nyártól kezdődhet újra a buli egy kb új stadionban pluszban.
Carlo alkalmatlan újraépíteni ezt a csapatot, de ha még jövőre is egy ilyen átmeneti időszak utolsó évét látjuk se baj, de kell egy új edző fixen ehhez a projekthez majd.
Ez a tegnapi mindentől függetlenül nagyon csúnya volt az olasztól, nem is értem mit gondolt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bámulatosak a hullámvölgyek, amik itt meg a fejekben mennek
Mindig felmerül a kérdés bennem, hogy miért nem ti vagytok abban a poziban, ahol a kókler Zidane vagy Carlo?!

Mindig felmerül a kérdés bennem, hogy miért nem ti vagytok abban a poziban, ahol a kókler Zidane vagy Carlo?!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Abszolút a luxus kategória. És akkor jönnek az ilyen pofonok, vagy kínos döntetlenek-vereségek.Anthony írta: Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.
Érthetetlen, hogy pl Jovic miért nem játszott többet idén. Ennyire csak nem szarik bele edzéseken.. Ceballost se értem. Casemirora meg Kroosra is jó párszor ráfért volna a pihi. Oké, ott van előtte Valverde meg Camavinga, de Valverde is aránylag sokszor sérült.
Hazard jegelése meg totálisan érthetetlen, ennyi pénzért luxus padoztatni egész szezonban, akármennyire nyomorult szegény. Még mindig több foci van benne, mint Rodrygoban meg Viniciusban összesen.
Bale szintén ez a kategória. Oké, hogy egy patkány az emberünk, de nézzük már a csapat érdekeit, ilyen szinten jegelni két ekkora játékost óriási hiba szerintem.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Játszott percek a bajnokságban ebben a szezonban:
Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.
- raul 4 ever
Ált egyetértek veled, de ebből a listából egyedül Hakimiért kár. Ő most iszonyú mód megoldaná a jh gondod, te fiatalok voltunk és kellett a pénz elkerülni a veszteséges főkönyvet..TheBull6 írta: Jöjjenek a minuszok, meg hosszú is lesz.![]()
Megnéztem, hogy kit buktunk, akár Carlo, akár Zizu, akárki miatt.
Jobbhátvéd: Hakimi és ideveszem Llorentét, mert nem egyszer játszott akár a Ticoban, akár a válogatottban. Mindkettő előrelépés lenne jelenleg. Felállást is lehetne velük váltani, 3-5-2-ben mindkettő elrombolná a jobboldalt. Igen, tudom, hogy Hakimiből pénzt kellett csinálni. De lehetett volna szerintem találni mást akiből csináltunk volna. Meg amúgy is, elvileg Zidane sem számolt vele, kezdőként legalábbis semmiképp.
Balhátvéd: Theo (igen lehet röhögni, de ez van) és Regu. Bármekkora beton Mendy védekezésben (bár mostanában az orvosi szobában betonkodik inkább) mindkettő használható opció lenne. Szintén, akár egy 3-5-2-ben is.
Középpálya: csak hármat említek: Kovacic, Llorente, Odegaard. Ment a röhögés mindegyiknél mikor eladtuk őket, meg hogy milyen szánalmasak mert nem akarnak padon ülni.
Kovacic azóta EL-t és BL-t nyert, szezon játékosa lett, stb. TUDOM, egy Chelseaban, de jelenleg a Chelsea jobb csapat nálunk. (Majd a BL-ben meg lehet mutatni).
A spanyolt nem részletezem, bevethető védekező középpályásként, jobbhátvédként, jobbszélsőként, box-to-box, játszott másodikszámú csatárt is tavaly.
A norvég az Arsenal (igen, tudom, Arsenal, évek után először kerülhetnek BL-be, ami nagyban a norvégnak köszönhető) egyik legjobbja idén.
Ebből a hármasból kettő, bőven bizonyított Madridban, de aztán el lettek felejtve. Mert jöttek a kiskedvencek, jött a CKM 0-24-ben, meg Isco és Asensio. (Röhögtem tegnap amikor Asensio meg Lucas jött 4-0-nál. Ég a ház a Bernabeuban és olyan arcok akik egy Sevillában nem lennének kezdők a titkos tartalékok.)
Lehet itt jönni azzal hogy Camavinga 18 éves, meg ami ment Odegaardnál meg Kovacicnál, hogy várd ki a sorod stb. De ahogy írtam már egyszer korábban, egy Pedri, Gavi, Musiala, Bellingham és még sorolhatnánk, miért tart előrébb? Mert játszanak. Aztán mindenki róluk beszél, Camavinga dugójára meg már kb senki nem is emlékszik.
Meg lehet nézni akár Tuchel-t, akár Klopp-t, akár Guardiola-t, bárkit ebből a fiatalabb, tökösebb edzői rétegből. Kb két meccsen egymásután nincs az a kezdő. Múltkor Salah volt pl padon, előtte Mane, kezdő a 18 éves sérülésből felépült Elliott stb. Az öreg meg orrba-szájba ugyanazt tolja.
Csak Madridban sajnos ez a módi egy ideje: kapsz 10 percet, sz*r voltál? Naaa látjátok, ezért nem játszik. Három hét után meg kezdeni kell, mert valaki lesérül. Nem váltottad meg a világot? Ücsörögj csak a padon.
Jovic, jól játszott Benzema sérülésekor, el lett felejtve. Bale, jól játszott a Villarreal ellen, azóta semmi. Hazard, szintén volt egy-másfél jó meccse szintén semmi azóta. De a DuaLipa hegesztő meg "csupaszív" csakfutokdebeadninemtudok Vazkez mindig megkapja a perceket. Aztán a Jovic, Bale, Hazard hármasból bármelyiket előbb kéne berakni mint ezeket.
Nálam ez a generációváltás projekt nagyon megragadt. És ez köszönhető ZZ-nek meg Carlonak is keményen. Na jöjjenek a minuszok.![]()
Aztán Regu, Theo és Llorrente is a megkapott játékpercek és bizalom miatt tartanak ott ahol (bár nekem Regu sose volt a hasraesés szint, nekem MG az), sőt Llorrente át is lett képezve egy másik posztra, bár most már biztos menne neki a labdaszerzős feladat is, stabil és ügyes lenne, de a ticoban volt 2 év felépíteni (bár szvsz idén halovány (igaz volt sérült is)).
Öde és Kovacic pótolva lettek, sőt Fede jobb is mint a horvát.
Hazard és Bale hozzáállása 0 (bár adom, hogy a walesit (pláne ennyi pénzért) kéne használni Benzi helyett), Jovic meg egy telj. más taktikába való, olyanba, amilyet mi nem játszunk..
ZZ-t meg nem szidjuk!

Nekem egyedül Hakimi fáj, őt igen élném, ha még itt lenne, de nincs..
Lettek rossz emberek idehozva, az fix, de nálam inkább az a baj, hogy túl sok a slepp, a semmire nem való játékos (Bodri, Vallejo, Isco, Ceba, Ase, Bale, Haz, Jovic és Mariano).
- Pad'em
És akkor? Megoldás? Carlo nem fog kapni saját embereket, utoljára Mourinhónak vette Perez meg a kívánságait, meg talán 19-ben Zidane-nak 3 BL cím után. Bár Jovicsot nem tudom ki szúrta ki, biztos nem Zizou, de wzyx-hoz hasonló koponya lehetett.kiserik írta: Ne bohóckodjatok már. Ez nem a Fifa22. Nincs edző a földön, aki játékosok nélkül csapatot tud építeni. Nincs Carlonak 1 játékosa se a keretben. Kíváncsi vagyok, hogy melyik német újgenerációs csoda építeni ki a rendszerét itt folyamatosan eredményes játék mellett nulla saját emberrel. Vagy elkezdene okoskodni Modricnak, hogy hogyan kell játszani. Ez már Beniteznek is bejöttEzzel a Tuchellel meg kikergettek a világból? Hát mit tett le ez az ember eddig amire ennyire fel van szopva? Jelenleg is 3. az angol bajnokságban és lassan a hülyére lesajnált Arsenal is befogja.
Én aztán nem szopkodom Tuchelt, de mit tett le? Fél év alatt egy romhalmaz Chelseaből BL győztest csinált. Kb mint Zizou, csak neki még van 2 év bizonyítani valója

Tegyük fel elhozzuk a mónacói gyereket, szerinted Carlo kiteszi majd Casemirót?
Valami olyan edző kell, aki vagy innovál valamit az adott keretből, mert hiába darázsfészek a CKM, velük már nem fogunk nyerni már csak korukból kifolyólag sem, és jelenleg is vannak emberek akiket lehetne használni ott, nem másfél, hanem 3: Fede, Cama, Ceba. Vagy olyan aki esetleg eléri, hogy vegyenek neki embereket. Nem egyszerű helyzet, az tény, sose az az edzők élete Madridban. Pont ezért nem fog idejönni olyan akinek van esze, csak olyan akinek a szíve idehúz, szóval max Pochettinót tudnánk behúzni nyáron, vagy valami nímandot akinek nincs vesztenivalója. Talán Ancelottinál előrébb lennénk Poch-al, bár az a leolvadás, amit nyomtak ellenünk ezt megkérdőjelezi.
Nem tudom nyerjük meg a bajnokságot, aztán majd nyáron Perez eldönti

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Nagyon 2009 flashe van most az embernek.
Borzasztóan komplex a probléma, nem lehet a hibákat levetíteni egyénekre. Mindenkinek része van ebben, hogy idejutott a keret. A vezetőség, ZZ és Carlo is. Elkényelmesedtünk, romantikusan ragaszkodunk emberekhez. Elszúrt igazolások, léhűtő játékosok, nem forgatott keret. Egyik hibából jön másik három. Nagyon alaposan át kell gondolni mindent, hálistennek ez nem a mi vállunkat nyomja. Egyáltalán nem világverő ez a barcelona, kell a frissítés, aztán bőőőven harcban vagyunk. Kellett ez a pofon, mert a PSG elleni siker nagyon elhomályosított pár napra mindenkit.
Észnél kell lenni jövő héten, mert ha akár egy döntetlennel beragadunk, akkor tényleg mentálisan bajban lehetünk. Ha meg Carletto hozza a bajnokságot, akkor megint magunkból csinálunk bohócot, hiába "nem a jövő embere".

Borzasztóan komplex a probléma, nem lehet a hibákat levetíteni egyénekre. Mindenkinek része van ebben, hogy idejutott a keret. A vezetőség, ZZ és Carlo is. Elkényelmesedtünk, romantikusan ragaszkodunk emberekhez. Elszúrt igazolások, léhűtő játékosok, nem forgatott keret. Egyik hibából jön másik három. Nagyon alaposan át kell gondolni mindent, hálistennek ez nem a mi vállunkat nyomja. Egyáltalán nem világverő ez a barcelona, kell a frissítés, aztán bőőőven harcban vagyunk. Kellett ez a pofon, mert a PSG elleni siker nagyon elhomályosított pár napra mindenkit.
Észnél kell lenni jövő héten, mert ha akár egy döntetlennel beragadunk, akkor tényleg mentálisan bajban lehetünk. Ha meg Carletto hozza a bajnokságot, akkor megint magunkból csinálunk bohócot, hiába "nem a jövő embere".
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Persze, én sem arra gondolok, hogy ezekből aztán mindegyiknek betonkezdőnek kéne lennie Madridban.ateeemadrid írta: Nagy plusz1, bár igazán csak Kova és Hakimi fájt közülük.
De jobban örülnék ha Isco helyett, egy gyakran játszatott Llorente lenne pl a keretben. Vagy Asensio helyett egy Odegaard, stb.
Az általad említett kettőt meg már nem is mondom..
A felsoroltakból szerintem bőven lenne keresnivalója bármelyiknek.
Három porondon akarunk jól szerepelni (itt lett volna egy ingyen spanyolkupa is pl, erre a gálakezdő nem tudott továbbjutni...), de látszik, hogy ez sosem sikerül. Tűzben tartott emberekkel tud ez csak működni. Mert szerintem azért ha Jovicot is pl elpasszolnád egy Valenciába, elmenne gyógytornászhoz, hogy kimasszírozza a fenekéből a csomókat amik a padtól vannak, tuti bőven vállalható teljesítményt tudna nyújtana, ha rendszeresen játszana. És nem, ezzel nem azt mondom, hogy kezdjen Benzema helyett, de mennyi meccs volt, ahol jöhetett volna akár 2-0-nál, akár 0-0-nál már a 60. percben.