Mindig felmerül a kérdés bennem, hogy miért nem ti vagytok abban a poziban, ahol a kókler Zidane vagy Carlo?!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 21., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 21., hétfő 12:17
Abszolút a luxus kategória. És akkor jönnek az ilyen pofonok, vagy kínos döntetlenek-vereségek.Anthony írta: Aztán hogy a játékosok a hibások, az edző, a vezetőség, nyilván mindenkinek megvan a maga része. De ez elfogadhatatlan egy top csapatnál, hogy 8-10 játékos szinte csak ül a padon. Ilyen soha többet nem történhet meg.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 21., hétfő 12:12
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 12:10
Ált egyetértek veled, de ebből a listából egyedül Hakimiért kár. Ő most iszonyú mód megoldaná a jh gondod, te fiatalok voltunk és kellett a pénz elkerülni a veszteséges főkönyvet..TheBull6 írta: Jöjjenek a minuszok, meg hosszú is lesz.![]()
Megnéztem, hogy kit buktunk, akár Carlo, akár Zizu, akárki miatt.
Jobbhátvéd: Hakimi és ideveszem Llorentét, mert nem egyszer játszott akár a Ticoban, akár a válogatottban. Mindkettő előrelépés lenne jelenleg. Felállást is lehetne velük váltani, 3-5-2-ben mindkettő elrombolná a jobboldalt. Igen, tudom, hogy Hakimiből pénzt kellett csinálni. De lehetett volna szerintem találni mást akiből csináltunk volna. Meg amúgy is, elvileg Zidane sem számolt vele, kezdőként legalábbis semmiképp.
Balhátvéd: Theo (igen lehet röhögni, de ez van) és Regu. Bármekkora beton Mendy védekezésben (bár mostanában az orvosi szobában betonkodik inkább) mindkettő használható opció lenne. Szintén, akár egy 3-5-2-ben is.
Középpálya: csak hármat említek: Kovacic, Llorente, Odegaard. Ment a röhögés mindegyiknél mikor eladtuk őket, meg hogy milyen szánalmasak mert nem akarnak padon ülni.
Kovacic azóta EL-t és BL-t nyert, szezon játékosa lett, stb. TUDOM, egy Chelseaban, de jelenleg a Chelsea jobb csapat nálunk. (Majd a BL-ben meg lehet mutatni).
A spanyolt nem részletezem, bevethető védekező középpályásként, jobbhátvédként, jobbszélsőként, box-to-box, játszott másodikszámú csatárt is tavaly.
A norvég az Arsenal (igen, tudom, Arsenal, évek után először kerülhetnek BL-be, ami nagyban a norvégnak köszönhető) egyik legjobbja idén.
Ebből a hármasból kettő, bőven bizonyított Madridban, de aztán el lettek felejtve. Mert jöttek a kiskedvencek, jött a CKM 0-24-ben, meg Isco és Asensio. (Röhögtem tegnap amikor Asensio meg Lucas jött 4-0-nál. Ég a ház a Bernabeuban és olyan arcok akik egy Sevillában nem lennének kezdők a titkos tartalékok.)
Lehet itt jönni azzal hogy Camavinga 18 éves, meg ami ment Odegaardnál meg Kovacicnál, hogy várd ki a sorod stb. De ahogy írtam már egyszer korábban, egy Pedri, Gavi, Musiala, Bellingham és még sorolhatnánk, miért tart előrébb? Mert játszanak. Aztán mindenki róluk beszél, Camavinga dugójára meg már kb senki nem is emlékszik.
Meg lehet nézni akár Tuchel-t, akár Klopp-t, akár Guardiola-t, bárkit ebből a fiatalabb, tökösebb edzői rétegből. Kb két meccsen egymásután nincs az a kezdő. Múltkor Salah volt pl padon, előtte Mane, kezdő a 18 éves sérülésből felépült Elliott stb. Az öreg meg orrba-szájba ugyanazt tolja.
Csak Madridban sajnos ez a módi egy ideje: kapsz 10 percet, sz*r voltál? Naaa látjátok, ezért nem játszik. Három hét után meg kezdeni kell, mert valaki lesérül. Nem váltottad meg a világot? Ücsörögj csak a padon.
Jovic, jól játszott Benzema sérülésekor, el lett felejtve. Bale, jól játszott a Villarreal ellen, azóta semmi. Hazard, szintén volt egy-másfél jó meccse szintén semmi azóta. De a DuaLipa hegesztő meg "csupaszív" csakfutokdebeadninemtudok Vazkez mindig megkapja a perceket. Aztán a Jovic, Bale, Hazard hármasból bármelyiket előbb kéne berakni mint ezeket.
Nálam ez a generációváltás projekt nagyon megragadt. És ez köszönhető ZZ-nek meg Carlonak is keményen. Na jöjjenek a minuszok.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 11:59
És akkor? Megoldás? Carlo nem fog kapni saját embereket, utoljára Mourinhónak vette Perez meg a kívánságait, meg talán 19-ben Zidane-nak 3 BL cím után. Bár Jovicsot nem tudom ki szúrta ki, biztos nem Zizou, de wzyx-hoz hasonló koponya lehetett.kiserik írta: Ne bohóckodjatok már. Ez nem a Fifa22. Nincs edző a földön, aki játékosok nélkül csapatot tud építeni. Nincs Carlonak 1 játékosa se a keretben. Kíváncsi vagyok, hogy melyik német újgenerációs csoda építeni ki a rendszerét itt folyamatosan eredményes játék mellett nulla saját emberrel. Vagy elkezdene okoskodni Modricnak, hogy hogyan kell játszani. Ez már Beniteznek is bejöttEzzel a Tuchellel meg kikergettek a világból? Hát mit tett le ez az ember eddig amire ennyire fel van szopva? Jelenleg is 3. az angol bajnokságban és lassan a hülyére lesajnált Arsenal is befogja.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 21., hétfő 11:42
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 21., hétfő 11:34
Persze, én sem arra gondolok, hogy ezekből aztán mindegyiknek betonkezdőnek kéne lennie Madridban.ateeemadrid írta: Nagy plusz1, bár igazán csak Kova és Hakimi fájt közülük.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. március 21., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 21., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 21., hétfő 11:13
HozzászólásSzerző: RicsiReal33 » 2022. március 21., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 21., hétfő 10:58
Akkor úgy fogalmazok, hogy nehogymár 1 realban ne lehessen 3posztra 5 minőségi játékos mondjuk, ha van CKM is nyugodtan lehet igazolni a KPra, legalább 16 17 emberrel érdemes lenne számolni 1 szezonban, ha már triplaert akarunk menni. Meg az se mind1, hogy már 5öt cserélhet 1 csapat.hehetheoriginal írta:ez a legnagyobb faszság, bár manapsag megint a pc korszakban ezt nem lehet kibontani.De ezen logika mentén akkor padra nem is lehet igazolni, vagy mi?
padra alapbol nem kellene igazolni, hanem csakis a kezdot kellene a leheto legjobban megerositeni, aztan aki korabban kezdo volt, de mar nem fer be - pl bappe kiszoritja bantubrazilt a baloson - akkor az leulhet a padra, kuzdhet a kezdobekeruleresert, vagy eligazol oda, ahol kezdo lesz.
igy kellene mukodnie a vilagnak, teljesitmeny alapon, nem pedig mentális egészség meg erzekeny kis lelkek heti fel millio euroert.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 10:54
Nem a CKM rakta seggbe a világot, hanem a csapat. Cé, Ramos, Benz, Bale, Navas, Carvajal, Marcelo, Zidane stb. CKM volt mindennek az alapja, prime verziójukban all time top 3 kp, de már 4 éve szoptunk az Ajax ellen velük, szoptunk a City ellen, tavaly a Chelsea ellen. Látszódik évek óta, hogy lassúak, de azóta is ők vannak, ők lesznek a Chelsea ellen is megint. Carvajal mióta 0? Nem hozunk senkit.Realista24 írta: De mi az, hogy hagytuk kiégni az embereket?
Volt egy brutál CKM, mögéjük hogy igazolsz? Ha hozunk valami fiatalt, az a baj, mert nem játszik. Ha hozunk valami idősebb játékost, magas fizetésért, akkor az a baj. Ha nincs Modric a pályán, akkor nincs motor. Kroos szabja az ütemet. stb.
Tényszerű, hogy a csúcsról lehet a legmagasabbat esni, és a CKM odavissza seggberakta Európát éveken át. A pótlás már folyamatban van, átmeneti időszakot élünk, pont mint Cé távozása után, a támadószekcióban.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 21., hétfő 10:51
ezt jeleneg a vilagon egyedul a city tudja finanszirozni hogy 2 PL szintu kezdot ossze tud rakni Pep. szerinted ha csak kezdobe vennenk jatekosokat akkor mennyi lenne a fizu? nyilvan nem erdekel senkit de attol meg oka is van hogy nem tortenik ez az utopisztikus gondolat.hehetheoriginal írta:ez a legnagyobb faszság, bár manapsag megint a pc korszakban ezt nem lehet kibontani.De ezen logika mentén akkor padra nem is lehet igazolni, vagy mi?
padra alapbol nem kellene igazolni, hanem csakis a kezdot kellene a leheto legjobban megerositeni, aztan aki korabban kezdo volt, de mar nem fer be - pl bappe kiszoritja bantubrazilt a baloson - akkor az leulhet a padra, kuzdhet a kezdobekeruleresert, vagy eligazol oda, ahol kezdo lesz.
igy kellene mukodnie a vilagnak, teljesitmeny alapon, nem pedig mentális egészség meg erzekeny kis lelkek heti fel millio euroert.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 10:47
ez a legnagyobb faszság, bár manapsag megint a pc korszakban ezt nem lehet kibontani.De ezen logika mentén akkor padra nem is lehet igazolni, vagy mi?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 21., hétfő 10:45
De ezen logika mentén akkor padra nem is lehet igazolni, vagy mi? Nehogymar 1 jó edző ne tudja megoldani, hogy mondjuk a CKM mögött 1 2 ember is kapjon ugyanúgy megfelelő játékidőt.Realista24 írta: De mi az, hogy hagytuk kiégni az embereket?
Volt egy brutál CKM, mögéjük hogy igazolsz? Ha hozunk valami fiatalt, az a baj, mert nem játszik. Ha hozunk valami idősebb játékost, magas fizetésért, akkor az a baj. Ha nincs Modric a pályán, akkor nincs motor. Kroos szabja az ütemet. stb.
Tényszerű, hogy a csúcsról lehet a legmagasabbat esni, és a CKM odavissza seggberakta Európát éveken át. A pótlás már folyamatban van, átmeneti időszakot élünk, pont mint Cé távozása után, a támadószekcióban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 21., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 10:30
Írtam is, hogy a vezetőség a főkolompos sok mindenben, hagytuk kiégni az embereket pótlás nélkül, akiket igazoltunk nem váltak be, felgyülemlett sok szar, ami oda vezetett, hogy Ancelotti 13 embert használ. Az viszont az ő hibája, hogy nem használ tényleg senkit. Mert azért lett volna lehetőség változtatni, nem kifacsarni az alapkezdőt. Marianót 2 év mellőzés után most meg bedobja 45 perce a Barca ellen, ért is vagy 3 szor labdába. Hazard 0 perc, Bale 0 perc, Jovic 0 perc hónapok óta, lehetne sorolni ismét a hibáit.dzsi91 írta:Továbbra sem értem,hogy milyen megújulást kérünk számon az edzőinktől amikor a keret változatlan. Valverde, Camavinga. Ennyi használható emberünk van a padon. Valverdét belehetett volna már építeni beton kezdőnek Camavinga még túl fiatal.Mindenki más dupla 0 és nem carlo alatt nem zidane alatt hanem évek óta.Pad'em írta: Várom a híreket mi a terv edzőfronton. Szerintem már a többség látja, hogy Ancelotti is alkalmatlan a megújulásra (akárcsak Zizou),
Ha most ZZ kapott volna mbappét meg néhány használható arcot akkor jogos lenne a felvetés de így csak a túlélő show ment. Mert 2-3 rossz eredménynél már a tőbbség el is küldte volna így nyilván a Real mindenkori edzője a mának él , az aktuális eredményeknek.
Akiket kaptak az edzők és használhatóak voltak az mind be lett építve mint mendy alaba militao.Előre nem érkezett senki értékelhető Hazardról meg nemhiszem,hogy bármelyik edző tehetne.
Ancelotti meg nettó tűzoltás volt. Semmit nem tud adni amit Zidane ne adott volna cserébe hosszútávu megoldásnak is alkalmatlan a kora miatt. Pontosan azért lett igazolva,hogy amíg johetnek nagy nevek a régi brigádból hozza ki amit kilehet. Jelenleg hozza is a kötelezőt.
Én nem vagyok ellene új edzőnek de a többség túl nagy jelentőséget tulajdonít az edzők kilétének. Fontos szereplők de a játékosok minősége a döntő és az kurvára el lett hanyagolva.
simalábék sem azért táltosodtak meg mostanában mert feltalálták a futballt ismét hanem mert érkezett a pályára sebesség és fizikum.
Nálunk is Mbappe érkeztével az elsőrész rögtön vagy2-3 sebességi fokozattal jobban fog kinézni csak a fizikai tényezők miatt amit hoz teljesen mindegy ,hogy Carlo lesz ott vagy más.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. március 21., hétfő 10:26
Nem nagyon értek egyet, egyrészt ezzel a túl fiatal dologgal az őrületbe lehet kergetni, kit érdekel ki hány eves, ha valaki mindenben veri a posztján játszó társat. Camavinganak a kezdoben a helye, meg egyébként Fedenek is.dzsi91 írta:Továbbra sem értem,hogy milyen megújulást kérünk számon az edzőinktől amikor a keret változatlan. Valverde, Camavinga. Ennyi használható emberünk van a padon. Valverdét belehetett volna már építeni beton kezdőnek Camavinga még túl fiatal.Mindenki más dupla 0 és nem carlo alatt nem zidane alatt hanem évek óta.Pad'em írta: Várom a híreket mi a terv edzőfronton. Szerintem már a többség látja, hogy Ancelotti is alkalmatlan a megújulásra (akárcsak Zizou),
Ha most ZZ kapott volna mbappét meg néhány használható arcot akkor jogos lenne a felvetés de így csak a túlélő show ment. Mert 2-3 rossz eredménynél már a tőbbség el is küldte volna így nyilván a Real mindenkori edzője a mának él , az aktuális eredményeknek.
Akiket kaptak az edzők és használhatóak voltak az mind be lett építve mint mendy alaba militao.Előre nem érkezett senki értékelhető Hazardról meg nemhiszem,hogy bármelyik edző tehetne.
Ancelotti meg nettó tűzoltás volt. Semmit nem tud adni amit Zidane ne adott volna cserébe hosszútávu megoldásnak is alkalmatlan a kora miatt. Pontosan azért lett igazolva,hogy amíg johetnek nagy nevek a régi brigádból hozza ki amit kilehet. Jelenleg hozza is a kötelezőt.
Én nem vagyok ellene új edzőnek de a többség túl nagy jelentőséget tulajdonít az edzők kilétének. Fontos szereplők de a játékosok minősége a döntő és az kurvára el lett hanyagolva.
simalábék sem azért táltosodtak meg mostanában mert feltalálták a futballt ismét hanem mert érkezett a pályára sebesség és fizikum.
Nálunk is Mbappe érkeztével az elsőrész rögtön vagy2-3 sebességi fokozattal jobban fog kinézni csak a fizikai tényezők miatt amit hoz teljesen mindegy ,hogy Carlo lesz ott vagy más.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. március 21., hétfő 10:10
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem