Értékeld a legutóbbi meccset
- ___Samy___
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ertem en, hogy Jovic sokszor egy homokzsak, de mikor az osszel jatszott, akkor sem volt emberhatrany, most meg legalabb le tudta volna foglalni a ket belso vedot, hogy ne duplazzanak mindket szelsonkre.
Mondjuk igy sem volt rossz az otlet, hogy a kozeppalyan letszamfolenyt teremtunk, a ket szelsonk visszazar, labdaszerzes utan gyorsan lekontrazzuk oket, de egyreszt nagyon hianytott vegig a kilences posztrol egy ember, masreszt ennek a szisztemanan a gyakorlati megvalositasarol valoszinuleg szo sem esett a felkeszulesek soran.
Mondjuk igy sem volt rossz az otlet, hogy a kozeppalyan letszamfolenyt teremtunk, a ket szelsonk visszazar, labdaszerzes utan gyorsan lekontrazzuk oket, de egyreszt nagyon hianytott vegig a kilences posztrol egy ember, masreszt ennek a szisztemanan a gyakorlati megvalositasarol valoszinuleg szo sem esett a felkeszulesek soran.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealMadridFanatic
Ezt most sem feltétlen kellett volna (mondom ezt én, aki a meccs előtt kb pont abban a kezdőben reménykedett, ami végül felmentNincs veszve a bajnoksag, de ideje lenne mar beepiteni a mellozott embereket, hogy ha valaki kiesik az alap kezdobol, akkor ne kelljen felboritani miatta az egyebkent mukodo rendszert.

Asensio vagy Jovic egy az egyben bekerülhetett volna Benzema helyére. Előbbit nem csípem, de legalább meccsben van, utóbbit berakni valószínűleg semmire nem lett volna jó.
Az volt a baj, hogy látszólag semmilyen utasítást nem kaptak a középpályán, mindenki futott mindenfelé, mint a mérgezett egér. Hol Modric és Kroos volt fent középen "presszionálni", hol Valverde, hol a két brazil támadó. Legalább annyit illett volna fixálni, hogy védekezésnél és letámadásnál ki hova zár. Ezt nem kell túlzottan begyakorolni, csak mindenkinek tartania magát a számára kijelölt területhez/emberhez.
9 pont fórnál meg érdekes lenne azt feltételezni, hogy buktuk a ligát.
Ez egy rövidzárlat volt, Carlo elkottázta, de cserébe legalább a komplett védelem (csapat) is teljesen vakon volt. Elnézést, Courtois továbbra is a világ legjobb kapusa és tegnap sem rajta múlott, legfeljebb az, hogy nem 7-et kaptunk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ___Samy___
Azert az remelem mindket oldalnal megvan, hogy nincs ilyen kulonbseg a ket csapat kozott, meg pillanatnyi formaban sem. A barcanak osszejott minden, nalunk meg Carlo most kezdett el uj dolgot kiprobalni, ahelyett, hogy a kieso Karim helyere beteszi Jovicot.
Szep lett volna ez a 4-6-0 is, de teljesen latszott, hogy fingja nincs a jatekosoknak, hogy mit is kene jatszani. Oriasi lyukak a mezonyben, a vonalak kozott, hol Modric, hol Kroos, hol Casemiro, hol Valverde keveredett a 10-es meg a hamis kilences posztra, mikor ki volt hozza kozelebb. A szelen rendre megvertek az emberunket, erre atall 3 vedos rendszerre, gyakorlatilag olajat ontott a tuzre.
Ez taktikailag lett elbaszva, voros szonyeget teritett Carletto a barca kiuteses gyozelmehez. Nekik semmi mast nem kellett csinalniuk, csak a sajat jatekukat jatszani, az osszes helyzetuk ziccer volt meg gol.
Nincs veszve a bajnoksag, de ideje lenne mar beepiteni a mellozott embereket, hogy ha valaki kiesik az alap kezdobol, akkor ne kelljen felboritani miatta az egyebkent mukodo rendszert.
Szep lett volna ez a 4-6-0 is, de teljesen latszott, hogy fingja nincs a jatekosoknak, hogy mit is kene jatszani. Oriasi lyukak a mezonyben, a vonalak kozott, hol Modric, hol Kroos, hol Casemiro, hol Valverde keveredett a 10-es meg a hamis kilences posztra, mikor ki volt hozza kozelebb. A szelen rendre megvertek az emberunket, erre atall 3 vedos rendszerre, gyakorlatilag olajat ontott a tuzre.
Ez taktikailag lett elbaszva, voros szonyeget teritett Carletto a barca kiuteses gyozelmehez. Nekik semmi mast nem kellett csinalniuk, csak a sajat jatekukat jatszani, az osszes helyzetuk ziccer volt meg gol.
Nincs veszve a bajnoksag, de ideje lenne mar beepiteni a mellozott embereket, hogy ha valaki kiesik az alap kezdobol, akkor ne kelljen felboritani miatta az egyebkent mukodo rendszert.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealMadridFanatic
Kell a megujulas, persze, de erre iden nyaron lesz az elmult evekben eloszor normalis sansz. Kifut nehany szerzodes, vagy utolso evbe lep, a ballaszt talan-talan felfogja, hogy itt akkor sem kap lehetoseget, ha mar a szertarosnak kell beallnia.
Felszabadul egy korrekt bertomeg is. Azert volt itt covid is, nyilvan korlatozottak voltak a lehetosegek, penzugyi szempontbol szerintem megkerdojelezhetetlen Perez.
Persze lehetett volna kukazni ingyen embereket, de en kicsit sem tudom irigyelni az Auba, Ferran Torres, Adama-fele arcokat, mert tuzoltasra jok, nem epiteni rajuk.
Ha kozben leesik a bajnoksag es a BL-ben is meglett a legjobb 8, egy rossz szavam nem lesz ideny vegen, akkor sem, ha lathatoak a hibak.
Jovore viszont mindenkeppen el kell kezdeni a reformot, mert Mbappe onmagaban nem fog csodat tenni, a CKM kivaltasa meg nagyon nagy falat lesz, akar Ancelottinak, akar masnak.
Mendynel is meg kellene nezni, hogy mi a gaz, mert tenyleg beton hatul az ember, de lassan tobbet serult, mint bevetheto.
Ha igy marad, akkor inkabb hozzuk el "ingyen" Rudigert es Alaba koltozzon ki a szelere, elore ugyesebb is.
Kozepre viszont nem tudom mit lehet kitalalni, a Valverde - Camavinga - Modric mukodhetne is, de tul sok a kerdojel. Valverde tud-e epitkezesben elore lepni, Camavinganak mennyi rutin kell, mire kisse lehiggad, Modric meg 400 evesen meddig birja...
Felszabadul egy korrekt bertomeg is. Azert volt itt covid is, nyilvan korlatozottak voltak a lehetosegek, penzugyi szempontbol szerintem megkerdojelezhetetlen Perez.
Persze lehetett volna kukazni ingyen embereket, de en kicsit sem tudom irigyelni az Auba, Ferran Torres, Adama-fele arcokat, mert tuzoltasra jok, nem epiteni rajuk.
Ha kozben leesik a bajnoksag es a BL-ben is meglett a legjobb 8, egy rossz szavam nem lesz ideny vegen, akkor sem, ha lathatoak a hibak.
Jovore viszont mindenkeppen el kell kezdeni a reformot, mert Mbappe onmagaban nem fog csodat tenni, a CKM kivaltasa meg nagyon nagy falat lesz, akar Ancelottinak, akar masnak.
Mendynel is meg kellene nezni, hogy mi a gaz, mert tenyleg beton hatul az ember, de lassan tobbet serult, mint bevetheto.
Ha igy marad, akkor inkabb hozzuk el "ingyen" Rudigert es Alaba koltozzon ki a szelere, elore ugyesebb is.
Kozepre viszont nem tudom mit lehet kitalalni, a Valverde - Camavinga - Modric mukodhetne is, de tul sok a kerdojel. Valverde tud-e epitkezesben elore lepni, Camavinganak mennyi rutin kell, mire kisse lehiggad, Modric meg 400 evesen meddig birja...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azt bírom,hogy amúgy a Real mindig szar meg nemtud focizni de ha megvernek minket akkor övék a világ.Nem úgy volt,hogy eddig europa top8ban sem vagyunk benne?b3tman írta: Az Eurobarcan közbe ők a világ legjobb csapata és egy ilyen gyöngyszemet is kiszúrtam:
De irritaloak odaat istenem.Még letolunk pár ilyen meccset és Haaland fog könyörögni nekünk.Itt lehet hogy 50 gólos lehetne egy ilyen csapatba![]()

Jól írta R24, ez akkora blackout volt,hogy kár is vele foglalkozni. Kicsi pihi kicsi séta aztán jöhet a hajrá.Barszáék meg eddig is elvoltak a saját világukban, a helyzet változatlan.
A 9 pont meg kurva sok, akármelyik bajnokságban. El lehet baszni de nem tudom elképzelni.Ráadásul az a 9 pont még 12 jelenleg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azért várjunk ezzel egy kicsit mert az új seprű jól seper. Emlékezzünk csak vissza a szezon elejére amikor mi is mindenkit megbasz tunk és nagyon jól játszottunk. Aztán nézzük meg hogy mi lett pár hónap múlva.
Mindenesetre ahhoz hogy jövőre versenybe legyünk a címekért teljes szintű megújulás ra van szükség és nagytakarításra.
Mindenesetre ahhoz hogy jövőre versenybe legyünk a címekért teljes szintű megújulás ra van szükség és nagytakarításra.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nyilván nem szép eredmény de nem nagyobb égés mint európa ligát nyerni vagy nem nyerni.rikko írta:dzsi91 írta: Hát ha a meccsről is kell beszélni visszanézve auba az elején akár pirosat is kaphatott volna, legalábbis casemiro erre kapott volna. A 4ik gól meg szerintem les volt.De a madridizmus többsége túl normális ahhoz,hogy telefossa a médiát ezzel. Ha mi nyerünk 4-0ra egy les góllal meg egy ilyen faultal erről szólna minden.
![]()
Casemiro olyan meccseket fejezett be, amiket senki más nem tett volna, ha a spori nem engedékeny vele szemben. Ez már több éves tradíció. Amúgy jah majdnem les volt.
Bajnokság megvan .. ennyi a sztori
De ettől függetlenül szerintem oltári nagy égés a Real részéről ez a 0-4.

Ebben a brigádban mindig is benne volt 1-1 nagy pofon függetlenül az ellenféltől , dortmund atleti barsza, ez is a játék része. Biztos vagyok benne,hogy 2őzott erővel fognak ezután menni a srácok. Kivéve ha nincs benzema mert akkor baszhatjuk.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
9 fordulo van hatra, 27 pontbol meg 19 pontot kell gyujteni legalabb es jon ket Chelsea elleni bl meccs. Kiesojeloltek ellen kell megkuzdenunk es megyunk meg Sevillaba, a Wandaba, aztan Vigo, Osasuna, Cadiz, ilyenek vannak meg, es neha a hazai meccseink is siralmasak. Hogy az Istenbe gondolja barki, hogy ez a bajnoksag megvan mar? Panikolni nyilvan nem kell, de pont annyira kenyelmes az elonyunk, hogy innen lehet szepen elbaszni, ha elhisszuk, mar megvan…rikko írta:dzsi91 írta: Hát ha a meccsről is kell beszélni visszanézve auba az elején akár pirosat is kaphatott volna, legalábbis casemiro erre kapott volna. A 4ik gól meg szerintem les volt.De a madridizmus többsége túl normális ahhoz,hogy telefossa a médiát ezzel. Ha mi nyerünk 4-0ra egy les góllal meg egy ilyen faultal erről szólna minden.
![]()
Casemiro olyan meccseket fejezett be, amiket senki más nem tett volna, ha a spori nem engedékeny vele szemben. Ez már több éves tradíció. Amúgy jah majdnem les volt.
Bajnokság megvan .. ennyi a sztori
De ettől függetlenül szerintem oltári nagy égés a Real részéről ez a 0-4.

Nem látom, hogy ez egy korszakos csapat lenne.petiamadridista írta: Szerintem egy új nagy Barca korszak előtt állunk.
Jó lenne azért idén behúzni a bajnokságot. 9 pont masszív. Nyerni kéne.
Minden erőt oda kell összpontosítani, mert még simán elbukhatjuk.
Ter Stegen szerintem össze fogja kapni magát.
Védelemben Araujo, aki említésre méltó, a többi öreg vagy langyos.
Középpályán De Jong és Pedri.
Támadásban Aubaban lehet még max 2 év, Fati porcelán, Dembele dobbant, a többi langyos.
Xavi pedig ezt az egy filozófiát ismeri, nem látom benne, hogy innováljon, mint Pep és előbb-utóbb ezt a játékrendszert is ki fogják ismerni.
A nyári erősítések még jók lehetnek, pláne Kessie és valószínűleg bajnokság esélyesek lesznek már jövőre, plusz BL 8-at is összehozhatják, de hosszú távon nem félek, mert mi jobban állunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Már megint kezdi.petiamadridista írta: Szerintem egy új nagy Barca korszak előtt állunk.

Szerintem is jó lenne behúzni, mert a mostani Barca lefogja nyomni a Prime iniesta-xavi-messi triót. Köröket fog verni rá

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szerintem egy új nagy Barca korszak előtt állunk.
Az Eurobarcan közbe ők a világ legjobb csapata és egy ilyen gyöngyszemet is kiszúrtam:
De irritaloak odaat istenem.Még letolunk pár ilyen meccset és Haaland fog könyörögni nekünk.Itt lehet hogy 50 gólos lehetne egy ilyen csapatba

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Milyen nagyvonalú vagy, sajna megtörtént..Realista24 írta: Első után kinyomta. A sebességkülönbség akkora volt, mint a PSG meccsen, viszont tudtam, hogy ezek nem lesznek olyan bénák, mint az olajosok.
Számomra ez a meccs meg sem történt.

Szar kezdő, szar elképzelés, év legrosszabb egyéni teljesítményeivel megspékelve.. Mondjuk lehetne egy kört bu*i bírózni is, de mindegy, akkor nem 0-4, hanem 0-2 (bár hozzáteszem ha Aubát kiszórja az elején (ami lassítva piros, realtimeban sárgás fault volt) nyilván más a meccs).
De legalább Carlo is belátta, ahogy olvasom.. Ez annyira nem ment, hogy hihetetlen.. Az első félidőben senki nem találta a helyét, könyörgöm mi volt az, hogy Kroos meg Modric álltak a 2 négyes lánc előtt? Ezt annyira gondolta túl/barmolta el, mint Maradona, amikor a vb-n a jobbszélső volt a balbekk.. Anyám..
Meg azt is remélem, soha többet 442, még akkor se, ha lesz Benz.. Full nem érzi a csapat, ha nincs összekötő köztes elem a védők és a kkp között, de szélességében is olyan rosszul "osztódnak" fel így a félterületek, hogy vááh...
Viszont 2 dolgot böcsülök:
-megléphette volna, hogy Bale a center és megy a 433, de nem.. -> nagyon helyes, se a walesi, se a hambis majom (NEM BŐRSZÍN, ÚÚ-TÁ-LAT!!) ne játsszon
-második félidőre megpróbálta jóvá tenni, de már ott akkor mindegy volt, igazából az első gól után vége volt, fejetlen tyúkhadsereg volt a csapat addig is, azután is, meg 5 perc alatt kaptunk még 2-t -> lol..
Viszont ha nem hajlandó Bale-t játszatni centerben, legalább olyat rakott volna be, akikkel működni tudott volna amit kitalált, de már a kezdősípszónál bukott az egész sz@r..
Kár a meccsért, bár igazából ha van Benz, van 433 (és nem CMK) se lett volna ez sokkal jobb. Első gól után toltunk egy psg-t, összeesett minden kb..
Jól jön most a szüni, ne sérüljön meg lécci-lécci senki, aztán legyen meg a bajnoki cím... A tegnapi csapat lehet azt se érdemelné meg, de szerencsére 37 fordulón keresztül nem a tegnapi csapat játszik/játszott. Ez egy fájdalmas kisiklás volt..
#Carlonoout..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Emberek azt kellene már végre elfogadni hogy ez a keret messze nem tökéletes.
Kell 2 szélső védő,1 ember minimum a kp.-ra meg előre 2 baszó ember.
Na utánna majd lehet variálni meg rotálni.
Ezt kellene elfogadni.
A Chelsea is a szélén fog nagyon jönni az biztos.
Azonkívül tegnap szar volt mindenki ahogy láttam az összefoglalót tényleg a legalját nyújtották a srácok.
Ha meg Ancelotti változtat valamin ami nem jön be az a baj ha meg nem változtat akkor az a baj.
Látom a másik topicba már megy a sírás Tuchelért,mert ő ezt a csapatot biztos jobban összerakni...
Kell 2 szélső védő,1 ember minimum a kp.-ra meg előre 2 baszó ember.
Na utánna majd lehet variálni meg rotálni.
Ezt kellene elfogadni.
A Chelsea is a szélén fog nagyon jönni az biztos.
Azonkívül tegnap szar volt mindenki ahogy láttam az összefoglalót tényleg a legalját nyújtották a srácok.

Ha meg Ancelotti változtat valamin ami nem jön be az a baj ha meg nem változtat akkor az a baj.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Szerintem Cama nem vkp.Dupla D írta:Halkan kérdezem meg úgy, hogy egyik játékostól se láttam semmit: nem lenne inkább célszerű Gravenberchre rámenni, akit a Bayern 25-ért akar megvenni, mintsem a 60+ milliós Tchouamenire? Camavinga szerintem tudná hozni majd Casemiro posztját ha lehiggad, Gravenberch meg átvehetné Modric szerepét.h3x0r írta:
Szerintem is ez a 3 jatekos rotalva 2 posztot le tud fedni, viszont kell mellejuk egy Modric fele iranyito is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szélső-hátvédek nélkül lehetne itt bárki a középpályán, ugyanúgy beszopnánk.Anthony írta:Hát...cáfoljanak rám, de elég kevésnek tűnik egy Valverde-Camavinga-Tucsimucsi középpálya.Realista24 írta: Biztos azért van itt Valverde meg Camavinga és hajtjuk Tucsimucsit, mert nem foglalkozunk a CKM pótlásával.
Azért egy Hakimi-Mendy páros fele ennyire nem lett volna bajban tegnap és ez hatással lett volna a középpályára és a védelemre is.
Ettől függetlenül kabaré volt az is, amit a középhátvédeink műveltek, mert ha rajtuk múlik, akkor egy 8-as alatt nem ússzuk meg.
Curtois mentett meg minket a még nagyobb égéstől.
Persze az is igaz, hogy a ckm-et már rég el kellett volna felejteni a nagy meccseken, lásd két éve city, tavaly chelsea, most ez.
Egyébként szerintem ennyire nem vagyunk szarok, az hogy minden támadásuk gólhelyzet volt, az a mi részünkről a koncentráció hiánya is volt, egyáltalán nem volt éles a csapat.
Szomorú, hogy ilyen előfordulhat egy rangadón, egy barca ellen megengedhetetlen ez..
Ami számomra megnyugtató, hogy ez volt az utolsó klasszikusunk Bappa nélkül.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nálam Valverde pótolná Kroost.hehetheoriginal írta:az egesz ckm-et potolni kell, nem csak c-t meg m-t.Dupla D írta:
Halkan kérdezem meg úgy, hogy egyik játékostól se láttam semmit: nem lenne inkább célszerű Gravenberchre rámenni, akit a Bayern 25-ért akar megvenni, mintsem a 60+ milliós Tchouamenire? Camavinga szerintem tudná hozni majd Casemiro posztját ha lehiggad, Gravenberch meg átvehetné Modric szerepét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az egesz ckm-et potolni kell, nem csak c-t meg m-t.Dupla D írta:Halkan kérdezem meg úgy, hogy egyik játékostól se láttam semmit: nem lenne inkább célszerű Gravenberchre rámenni, akit a Bayern 25-ért akar megvenni, mintsem a 60+ milliós Tchouamenire? Camavinga szerintem tudná hozni majd Casemiro posztját ha lehiggad, Gravenberch meg átvehetné Modric szerepét.h3x0r írta:
Szerintem is ez a 3 jatekos rotalva 2 posztot le tud fedni, viszont kell mellejuk egy Modric fele iranyito is.
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Halkan kérdezem meg úgy, hogy egyik játékostól se láttam semmit: nem lenne inkább célszerű Gravenberchre rámenni, akit a Bayern 25-ért akar megvenni, mintsem a 60+ milliós Tchouamenire? Camavinga szerintem tudná hozni majd Casemiro posztját ha lehiggad, Gravenberch meg átvehetné Modric szerepét.h3x0r írta:Szerintem is ez a 3 jatekos rotalva 2 posztot le tud fedni, viszont kell mellejuk egy Modric fele iranyito is.Anthony írta:
Hát...cáfoljanak rám, de elég kevésnek tűnik egy Valverde-Camavinga-Tucsimucsi középpálya.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
en most prisoner of the moment leszek
engem nem zavar tulzottan, hogy a barca nyert - persze idegesito, mert most a majmok elobujnak az odvaikbol megin - igazabol papirforma volt az egesz, amit hetek ota mondtam itt a forumon, hogy gyors, technikas szelso tamadokkal, pont a legszarabb csapatreszunket, a szelsovedelmeket fogjak megbaszkodni, erre jon a labdatartas es a labdavesztes utani letamadas, ami a barca dns, ez mind varhato volt.
igazabol evek ota nincs a madridban olyan jatekos, akit kedvelnék vagy szeretnék, számomra elég átlagos képessegű emberek alkotják, van 1-2 kiemelkedő, de egyik se korszakos zseni, akinél leesik az állad, vagy remegve várod a kovetkezo labdaerinteset.
bappénál talán erezni ezt, haland meg brutál viking állat mode, ott az azert vonzza a nézőt, szoval várom a nyarat, a bajnoksagot illene megnyerni, ha mar a tobbiek ilyen gyengecskek voltak, a beellben szet fogjak szedni a csapatot elobb utobb, akar a vedelmet a szeleken, akar a fullsablon es/vagy ugyefogyott kis tamadoinkat, b-kategorias emberekkel nem lehet nagy almokat szovogetni.
es itt jon be az, hogy az edzo a hibas, vagy nem, hát szarbol nem tud senki sen varat epiteni, ha egyszeruen szarabbak a jatekosaink, tobb poszton is, mint az ellenfel, akkor ilyen magyar valogatott feeling lesz a palyan, hogy csak futsz a labda utan, minden parharcot elvesztesz, kutyaba vagy teve, nem vagy egyenrangu partner. szomoru.

engem nem zavar tulzottan, hogy a barca nyert - persze idegesito, mert most a majmok elobujnak az odvaikbol megin - igazabol papirforma volt az egesz, amit hetek ota mondtam itt a forumon, hogy gyors, technikas szelso tamadokkal, pont a legszarabb csapatreszunket, a szelsovedelmeket fogjak megbaszkodni, erre jon a labdatartas es a labdavesztes utani letamadas, ami a barca dns, ez mind varhato volt.
igazabol evek ota nincs a madridban olyan jatekos, akit kedvelnék vagy szeretnék, számomra elég átlagos képessegű emberek alkotják, van 1-2 kiemelkedő, de egyik se korszakos zseni, akinél leesik az állad, vagy remegve várod a kovetkezo labdaerinteset.
bappénál talán erezni ezt, haland meg brutál viking állat mode, ott az azert vonzza a nézőt, szoval várom a nyarat, a bajnoksagot illene megnyerni, ha mar a tobbiek ilyen gyengecskek voltak, a beellben szet fogjak szedni a csapatot elobb utobb, akar a vedelmet a szeleken, akar a fullsablon es/vagy ugyefogyott kis tamadoinkat, b-kategorias emberekkel nem lehet nagy almokat szovogetni.
es itt jon be az, hogy az edzo a hibas, vagy nem, hát szarbol nem tud senki sen varat epiteni, ha egyszeruen szarabbak a jatekosaink, tobb poszton is, mint az ellenfel, akkor ilyen magyar valogatott feeling lesz a palyan, hogy csak futsz a labda utan, minden parharcot elvesztesz, kutyaba vagy teve, nem vagy egyenrangu partner. szomoru.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. március 21., hétfő 8:02-kor.
thereisonly1ronaldo