HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 21., hétfő 9:51
Kell a megujulas, persze, de erre iden nyaron lesz az elmult evekben eloszor normalis sansz. Kifut nehany szerzodes, vagy utolso evbe lep, a ballaszt talan-talan felfogja, hogy itt akkor sem kap lehetoseget, ha mar a szertarosnak kell beallnia.
Felszabadul egy korrekt bertomeg is. Azert volt itt covid is, nyilvan korlatozottak voltak a lehetosegek, penzugyi szempontbol szerintem megkerdojelezhetetlen Perez.
Persze lehetett volna kukazni ingyen embereket, de en kicsit sem tudom irigyelni az Auba, Ferran Torres, Adama-fele arcokat, mert tuzoltasra jok, nem epiteni rajuk.
Ha kozben leesik a bajnoksag es a BL-ben is meglett a legjobb 8, egy rossz szavam nem lesz ideny vegen, akkor sem, ha lathatoak a hibak.
Jovore viszont mindenkeppen el kell kezdeni a reformot, mert Mbappe onmagaban nem fog csodat tenni, a CKM kivaltasa meg nagyon nagy falat lesz, akar Ancelottinak, akar masnak.
Mendynel is meg kellene nezni, hogy mi a gaz, mert tenyleg beton hatul az ember, de lassan tobbet serult, mint bevetheto.
Ha igy marad, akkor inkabb hozzuk el "ingyen" Rudigert es Alaba koltozzon ki a szelere, elore ugyesebb is.
Kozepre viszont nem tudom mit lehet kitalalni, a Valverde - Camavinga - Modric mukodhetne is, de tul sok a kerdojel. Valverde tud-e epitkezesben elore lepni, Camavinganak mennyi rutin kell, mire kisse lehiggad, Modric meg 400 evesen meddig birja...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)