HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 4., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. május 4., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 4., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. május 4., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. május 4., szerda 23:42
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. április 18., hétfő 7:02
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. április 13., szerda 20:36
Minden félidőben a másik oldalon ültél, mint ahol védekezett?Babinho írta: Nemcsak KHként, hanem egész meccsen nagyon jól játszott, a szezon legjobb meccsét hozta, rengeteg jó szerelése, megoldása volt![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. április 13., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 13., szerda 0:22
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. április 13., szerda 0:13
Nekem a végén volt halálfélelmem, amikor kb 4 másodpercet késett el egy fejesénél, mindenképp javulás volt amúgy a 90 percéhez képest, de elképesztő a mélyrepülés nála (is).dzsi91 írta: Hát én szeretem imádom de halálfélelmem van amikor meglátom azt a kétségbe esett tekintetét minden meccsen.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. április 13., szerda 0:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 13., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: impossible » 2022. április 13., szerda 0:00
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 7., csütörtök 9:34
Ki volt kockázva a meccs után a bein-en, épp hogy hozzáért a hátához a felkarja, ilyenből van jó pár egy meccsen 1-1 fejpárbajnál.Realista24 írta: Hozzá sem ért? Könyökkel bordába ment Azpi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 7., csütörtök 9:24
Hozzá sem ért? Könyökkel bordába ment Azpi.TheBull6 írta:Ha nem fejeli be a német, Carvajal meg még el is találja, simán 11-es. Aztán attól függ milyen kedvében lett volna a bíró, meg mennyire csúnyán találja el, még lehet ki is állították volna. Szerencsére megúsztuk csak egy góllal.RealAsensio írta: Nem vennem ot elo, es nem is kritizalni akarom, egyetlen dolgot jegyeznek meg vele kapcsolatban, hogy szamtalanszor csinalta mar meg azt, hogy labbal probal menteni, ahelyett, hogy fejjel probalkozna. Ezt a tegnapi beadast is, inkabb fejjel kellett volna megprobalni, talan Havertz sem tudott volna jobban celozni, esetleg kibillenti, de mar eleve lemaradt, raadasul labbal eselytelen volt, csodalkoztam, hogy nem rugta szajba…
Másik:
Ahogy előadta a hattyúkdalát, amikor Azpi kb hozzá sem ért...Ezeket annyira szánalmasan csinálja, fáj nézni, mint néha Case. Mindketten olyan értetlen fejeket tudnak vágni 1-1 narancssárgás megmozdulásuknál is, hogy ez nem hogy sárgát nem ért, de még szabálytalan se volt. Sajnos néha túlpörög a spanyol, lehet többet kellene az asszonnyal foglalkoznia otthon.![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. április 7., csütörtök 9:12
Ha nem fejeli be a német, Carvajal meg még el is találja, simán 11-es. Aztán attól függ milyen kedvében lett volna a bíró, meg mennyire csúnyán találja el, még lehet ki is állították volna. Szerencsére megúsztuk csak egy góllal.RealAsensio írta: Nem vennem ot elo, es nem is kritizalni akarom, egyetlen dolgot jegyeznek meg vele kapcsolatban, hogy szamtalanszor csinalta mar meg azt, hogy labbal probal menteni, ahelyett, hogy fejjel probalkozna. Ezt a tegnapi beadast is, inkabb fejjel kellett volna megprobalni, talan Havertz sem tudott volna jobban celozni, esetleg kibillenti, de mar eleve lemaradt, raadasul labbal eselytelen volt, csodalkoztam, hogy nem rugta szajba…
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 7., csütörtök 8:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 21., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 21., hétfő 11:48
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 21., hétfő 9:24
Amúgy sajnos igen....Tjacks írta: Nem csak a tegnapi meccs alapján : ideje mennie.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem