Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Berti

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. március 21., hétfő 9:37

petiamadridista írta: Szerintem egy új nagy Barca korszak előtt állunk.
Jó lenne azért idén behúzni a bajnokságot. 9 pont masszív. Nyerni kéne.
Minden erőt oda kell összpontosítani, mert még simán elbukhatjuk.
Nem látom, hogy ez egy korszakos csapat lenne.
Ter Stegen szerintem össze fogja kapni magát.
Védelemben Araujo, aki említésre méltó, a többi öreg vagy langyos.
Középpályán De Jong és Pedri.
Támadásban Aubaban lehet még max 2 év, Fati porcelán, Dembele dobbant, a többi langyos.
Xavi pedig ezt az egy filozófiát ismeri, nem látom benne, hogy innováljon, mint Pep és előbb-utóbb ezt a játékrendszert is ki fogják ismerni.
A nyári erősítések még jók lehetnek, pláne Kessie és valószínűleg bajnokság esélyesek lesznek már jövőre, plusz BL 8-at is összehozhatják, de hosszú távon nem félek, mert mi jobban állunk.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 21., hétfő 9:35

petiamadridista írta: Szerintem egy új nagy Barca korszak előtt állunk.
Már megint kezdi. :lol: tegnap is toltál vmi hasonlót meccs közben.

Szerintem is jó lenne behúzni, mert a mostani Barca lefogja nyomni a Prime iniesta-xavi-messi triót. Köröket fog verni rá :shifty:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 21., hétfő 9:29

Szerintem egy új nagy Barca korszak előtt állunk.

b3tman

HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. március 21., hétfő 9:28

Az Eurobarcan közbe ők a világ legjobb csapata és egy ilyen gyöngyszemet is kiszúrtam:
Még letolunk pár ilyen meccset és Haaland fog könyörögni nekünk.Itt lehet hogy 50 gólos lehetne egy ilyen csapatba
De irritaloak odaat istenem. :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 21., hétfő 8:50

Realista24 írta: Első után kinyomta. A sebességkülönbség akkora volt, mint a PSG meccsen, viszont tudtam, hogy ezek nem lesznek olyan bénák, mint az olajosok.

Számomra ez a meccs meg sem történt.
Milyen nagyvonalú vagy, sajna megtörtént.. :D :D

Szar kezdő, szar elképzelés, év legrosszabb egyéni teljesítményeivel megspékelve.. Mondjuk lehetne egy kört bu*i bírózni is, de mindegy, akkor nem 0-4, hanem 0-2 (bár hozzáteszem ha Aubát kiszórja az elején (ami lassítva piros, realtimeban sárgás fault volt) nyilván más a meccs).

De legalább Carlo is belátta, ahogy olvasom.. Ez annyira nem ment, hogy hihetetlen.. Az első félidőben senki nem találta a helyét, könyörgöm mi volt az, hogy Kroos meg Modric álltak a 2 négyes lánc előtt? Ezt annyira gondolta túl/barmolta el, mint Maradona, amikor a vb-n a jobbszélső volt a balbekk.. Anyám..

Meg azt is remélem, soha többet 442, még akkor se, ha lesz Benz.. Full nem érzi a csapat, ha nincs összekötő köztes elem a védők és a kkp között, de szélességében is olyan rosszul "osztódnak" fel így a félterületek, hogy vááh...

Viszont 2 dolgot böcsülök:
-megléphette volna, hogy Bale a center és megy a 433, de nem.. -> nagyon helyes, se a walesi, se a hambis majom (NEM BŐRSZÍN, ÚÚ-TÁ-LAT!!) ne játsszon
-második félidőre megpróbálta jóvá tenni, de már ott akkor mindegy volt, igazából az első gól után vége volt, fejetlen tyúkhadsereg volt a csapat addig is, azután is, meg 5 perc alatt kaptunk még 2-t -> lol..

Viszont ha nem hajlandó Bale-t játszatni centerben, legalább olyat rakott volna be, akikkel működni tudott volna amit kitalált, de már a kezdősípszónál bukott az egész sz@r..

Kár a meccsért, bár igazából ha van Benz, van 433 (és nem CMK) se lett volna ez sokkal jobb. Első gól után toltunk egy psg-t, összeesett minden kb..
Jól jön most a szüni, ne sérüljön meg lécci-lécci senki, aztán legyen meg a bajnoki cím... A tegnapi csapat lehet azt se érdemelné meg, de szerencsére 37 fordulón keresztül nem a tegnapi csapat játszik/játszott. Ez egy fájdalmas kisiklás volt..

#Carlonoout..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. március 21., hétfő 8:38

Emberek azt kellene már végre elfogadni hogy ez a keret messze nem tökéletes.
Kell 2 szélső védő,1 ember minimum a kp.-ra meg előre 2 baszó ember.
Na utánna majd lehet variálni meg rotálni.
Ezt kellene elfogadni.
A Chelsea is a szélén fog nagyon jönni az biztos.
Azonkívül tegnap szar volt mindenki ahogy láttam az összefoglalót tényleg a legalját nyújtották a srácok. :lol:
Ha meg Ancelotti változtat valamin ami nem jön be az a baj ha meg nem változtat akkor az a baj. :lol: Látom a másik topicba már megy a sírás Tuchelért,mert ő ezt a csapatot biztos jobban összerakni... :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 21., hétfő 8:16

Dupla D írta:
h3x0r írta:
Szerintem is ez a 3 jatekos rotalva 2 posztot le tud fedni, viszont kell mellejuk egy Modric fele iranyito is.
Halkan kérdezem meg úgy, hogy egyik játékostól se láttam semmit: nem lenne inkább célszerű Gravenberchre rámenni, akit a Bayern 25-ért akar megvenni, mintsem a 60+ milliós Tchouamenire? Camavinga szerintem tudná hozni majd Casemiro posztját ha lehiggad, Gravenberch meg átvehetné Modric szerepét.
Szerintem Cama nem vkp.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. március 21., hétfő 8:04

Anthony írta:
Realista24 írta: Biztos azért van itt Valverde meg Camavinga és hajtjuk Tucsimucsit, mert nem foglalkozunk a CKM pótlásával.
Hát...cáfoljanak rám, de elég kevésnek tűnik egy Valverde-Camavinga-Tucsimucsi középpálya.
Szélső-hátvédek nélkül lehetne itt bárki a középpályán, ugyanúgy beszopnánk.
Azért egy Hakimi-Mendy páros fele ennyire nem lett volna bajban tegnap és ez hatással lett volna a középpályára és a védelemre is.
Ettől függetlenül kabaré volt az is, amit a középhátvédeink műveltek, mert ha rajtuk múlik, akkor egy 8-as alatt nem ússzuk meg.
Curtois mentett meg minket a még nagyobb égéstől.
Persze az is igaz, hogy a ckm-et már rég el kellett volna felejteni a nagy meccseken, lásd két éve city, tavaly chelsea, most ez.

Egyébként szerintem ennyire nem vagyunk szarok, az hogy minden támadásuk gólhelyzet volt, az a mi részünkről a koncentráció hiánya is volt, egyáltalán nem volt éles a csapat.
Szomorú, hogy ilyen előfordulhat egy rangadón, egy barca ellen megengedhetetlen ez..

Ami számomra megnyugtató, hogy ez volt az utolsó klasszikusunk Bappa nélkül. :D

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 21., hétfő 8:04

hehetheoriginal írta:
Dupla D írta:

Halkan kérdezem meg úgy, hogy egyik játékostól se láttam semmit: nem lenne inkább célszerű Gravenberchre rámenni, akit a Bayern 25-ért akar megvenni, mintsem a 60+ milliós Tchouamenire? Camavinga szerintem tudná hozni majd Casemiro posztját ha lehiggad, Gravenberch meg átvehetné Modric szerepét.
az egesz ckm-et potolni kell, nem csak c-t meg m-t.
Nálam Valverde pótolná Kroost.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 8:03

Dupla D írta:
h3x0r írta:
Szerintem is ez a 3 jatekos rotalva 2 posztot le tud fedni, viszont kell mellejuk egy Modric fele iranyito is.
az egesz ckm-et potolni kell, nem csak c-t meg m-t.
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 21., hétfő 8:02

h3x0r írta:
Anthony írta:
Hát...cáfoljanak rám, de elég kevésnek tűnik egy Valverde-Camavinga-Tucsimucsi középpálya.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 21., hétfő 7:59

en most prisoner of the moment leszek :mrgreen:

engem nem zavar tulzottan, hogy a barca nyert - persze idegesito, mert most a majmok elobujnak az odvaikbol megin - igazabol papirforma volt az egesz, amit hetek ota mondtam itt a forumon, hogy gyors, technikas szelso tamadokkal, pont a legszarabb csapatreszunket, a szelsovedelmeket fogjak megbaszkodni, erre jon a labdatartas es a labdavesztes utani letamadas, ami a barca dns, ez mind varhato volt.
igazabol evek ota nincs a madridban olyan jatekos, akit kedvelnék vagy szeretnék, számomra elég átlagos képessegű emberek alkotják, van 1-2 kiemelkedő, de egyik se korszakos zseni, akinél leesik az állad, vagy remegve várod a kovetkezo labdaerinteset.
bappénál talán erezni ezt, haland meg brutál viking állat mode, ott az azert vonzza a nézőt, szoval várom a nyarat, a bajnoksagot illene megnyerni, ha mar a tobbiek ilyen gyengecskek voltak, a beellben szet fogjak szedni a csapatot elobb utobb, akar a vedelmet a szeleken, akar a fullsablon es/vagy ugyefogyott kis tamadoinkat, b-kategorias emberekkel nem lehet nagy almokat szovogetni.

es itt jon be az, hogy az edzo a hibas, vagy nem, hát szarbol nem tud senki sen varat epiteni, ha egyszeruen szarabbak a jatekosaink, tobb poszton is, mint az ellenfel, akkor ilyen magyar valogatott feeling lesz a palyan, hogy csak futsz a labda utan, minden parharcot elvesztesz, kutyaba vagy teve, nem vagy egyenrangu partner. szomoru.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. március 21., hétfő 8:02-kor.
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 21., hétfő 7:51

Anthony írta:
Realista24 írta: Biztos azért van itt Valverde meg Camavinga és hajtjuk Tucsimucsit, mert nem foglalkozunk a CKM pótlásával.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 21., hétfő 7:42

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 21., hétfő 7:13

Anthony írta: Carlo és a játékosok is beleszartak ebbe. Kumma nagy szégyen.

Igaz volt olyan is hogy mi nyertük a classicot és lazán buktuk a bajnokságot, de akkor is.

A CKM-re nincsenek szavak...soha többet nem lenne szabad komolyabb meccsen együtt kezdeniük.

Igazából a CKM minden tagját el kéne felejteni szeptembertől, de ehelyett vagy 3 éve hajkurásszuk Mbappet. Jól fog menni neki középpálya nélkül.

Na mindegy, ez is csak egy meccs volt, a hiányzók miatt nem is számítottam győzelemre, de ez a vereség kicsit sok volt azért...

Ami különösen fájó hogy a csőd közeli Barca újra húzta a keretét, nálunk meg hosszú évek óta a keret majdnem fele ül a kispadon, nem játszik szinte semmit, de nem adunk el senkit, ha egy ember kiesik a kezdő 11-ből csak nézünk bután, szét van esve a csapat..
Biztos azért van itt Valverde meg Camavinga és hajtjuk Tucsimucsit, mert nem foglalkozunk a CKM pótlásával.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. március 21., hétfő 7:12

Carlo és a játékosok is beleszartak ebbe. Kumma nagy szégyen.

Igaz volt olyan is hogy mi nyertük a classicot és lazán buktuk a bajnokságot, de akkor is.

A CKM-re nincsenek szavak...soha többet nem lenne szabad komolyabb meccsen együtt kezdeniük.

Igazából a CKM minden tagját el kéne felejteni szeptembertől, de ehelyett vagy 3 éve hajkurásszuk Mbappet. Jól fog menni neki középpálya nélkül.

Na mindegy, ez is csak egy meccs volt, a hiányzók miatt nem is számítottam győzelemre, de ez a vereség kicsit sok volt azért...

Ami különösen fájó hogy a csőd közeli Barca újra húzta a keretét, nálunk meg hosszú évek óta a keret majdnem fele ül a kispadon, nem játszik szinte semmit, de nem adunk el senkit, ha egy ember kiesik a kezdő 11-ből csak nézünk bután, szét van esve a csapat..

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 21., hétfő 7:03

R. Carlos írta: Sajnos nálam is ez edzőváltás a szezon végén. Csípem az öreget, meg egy élő legenda ő, de a Bilbao elleni kupameccs után ez már a második felsülés. Egy ekkora vereség nekem nem fér bele. Ezen felül a középpályánkat meg kell újítani és a védelembe is kell egy új jobbhátvéd.
A kp-re ész kell. Ez egyik fiatalban sincs meg. Inkább az erő és dinamika. Tegnap bejött Cama és semmivel nem lett hatékonyabb a kp. Valverde sem az eszéről híres.

Modric és Kroos brutál fejben, de a Kraft már rég nem az igazi. Casemiro rombolni jó, bár lassan oda sem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 21., hétfő 7:02

Első után kinyomta. A sebességkülönbség akkora volt, mint a PSG meccsen, viszont tudtam, hogy ezek nem lesznek olyan bénák, mint az olajosok.

Számomra ez a meccs meg sem történt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 21., hétfő 6:58

Sajnos nálam is ez edzőváltás a szezon végén. Csípem az öreget, meg egy élő legenda ő, de a Bilbao elleni kupameccs után ez már a második felsülés. Egy ekkora vereség nekem nem fér bele. Ezen felül a középpályánkat meg kell újítani és a védelembe is kell egy új jobbhátvéd.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 21., hétfő 6:46

Azt hiszem ezt a fekete mezt senki nem fogja soha megvenni :lol:

Vissza: