Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 20., vasárnap 23:13

realbeckham írta: Ez a selfis szurkoloi kepek hatalmas újítás. Azert van pár erdekes fej. A szerkesztő aki válogat is magas polcon lehet, ha karacsonyfás kepeket is berak marcius végén.
:lol: :lol: :lol: En is lattam, oriasi :lol:
:goat:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. március 20., vasárnap 23:11

Grat a barcanak. Szép focit toltak, agresszíven. Ki voltak ehezve, mint a 20eves szűz, akit befizettek kurvazni. Xavi meg, mint a jo apa, extazisban őrült, hogy végre a gyerek beakasztott. Carlorol nem érdemes irni semmit, minden ki lett targyalva 1000x vele. Olyan ő, mint az Up meseben a kis öreg.
Sztem szép olaszosan magától lép, miután megnyerjuk a bajnokságot. Meg fogjuk, calma. :agree:

Ez a selfis szurkoloi kepek hatalmas újítás. Azert van pár erdekes fej. A szerkesztő aki válogat is magas polcon lehet, ha karacsonyfás kepeket is berak marcius végén.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 20., vasárnap 23:04

Zidane legnagyobb erenye az volt, hogy szinte biztosak lehettunk benne ha ki is kapunk max 1-2 gollal de legalazni nem fognak.

Siman belefert volna egy vereseg is (lehet ez okozott nagy zavart a fejekben) de egy ilyet nem lett volna szabad megengedni mert ez adhat nekik egy kis extra kakaot a szezon hatralevo reszere.

Nagy meloja lesz most Ancelottinak hogy ne rogyjuk meg mert ha nem huzza be a bajnoksagot plusz ez a mai meccs azt nem teszi ki a vitrinbe amit kapna.

Taktikailag vegig kaosz volt, de szerintem a mentalis felkeszites okozhatta a nagy problemat, mert erthetetlen es ertekelhetetlen volt a hozzaallas/mentalitas. Az edzo ebbe nyakig benne volt.

A Barca nagyon jol felkeszult, es gyakorlatilag hibatlan meccset hoztak. Gratulalok nekik az eredmenyhez.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. március 20., vasárnap 23:01

Kár még itt bajnoki címről beszélni, játszunk még az Aleticóval meg a Sevillával. Még simán elbaszhatjuk. Most nekem 2004 jutott eszembe...

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 20., vasárnap 22:54

Hiba a mátrixban.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 20., vasárnap 22:54

Igazából ahogy nézem a pályán meg a pálya mellett se érdekelte őket picit sem ez az este, úgyhogy próbálok ezzel a tudattal menni aludni én is.

Nem gondoltam át kell esni ma egy ilyen meccsen. A bajnokságot személy szerint én nem féltem, a Barca se fogja minden meccsét megnyerni de jó lett volna ma egy győzelemmel kb lezárni, a Sevilla a mostani meg a jövőheti fordulóval úgyis kiírja magát a versenyből.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. március 20., vasárnap 22:52

gutihaz14 írta: szerencse hogy a sevilla csak 1 pontot hozott
Campnúban hogy le fognak feküdni kövi fordulóban, öröm lesz nézni. :lol:

Ladislao Suarez
Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane

HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. március 20., vasárnap 22:51

Gyalázatos teljesítmény egy bűnrossz taktikával megfűszerezve. Egy olyan Barca ellen, amely nemrég a török bajnokság 11. helyezetjével vívott élet-halál harcot. Jókor jön a szünet és remélem sikerül összekapni magunkat, mert innen istentelen nagy szégyen lenne elveszíteni a bajnokságot. Innentől kezdve minden meccs egy bajnoki döntő. Így kellene felfogni.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 20., vasárnap 22:49

szerencse hogy a sevilla csak 1 pontot hozott
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. március 20., vasárnap 22:46

már az első percekben érződött itt cumi lesz, mashol járt az összes, szerintem nyűg volt ez alig várták a két hetes tavaszi szünetet ehhez jött meg az edző beszari egysikú szokasos semmije, most legalabb jó szájízzel pocolhatnak a karibon, a barca meg ki volt éhezve

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 20., vasárnap 22:37

Be is lehet zárni ezt a topikot egy időre. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 20., vasárnap 22:36

Yazid írta: van még hátra 9 meccs, ilyenek hogy celta, sevilla, osasuna, atletico (vendeg) mire volt ez a nagy önbizalom hogy zsebbe a bajnokság? én nem is értem, a chelsea meccseket nem is mondom közben :lol:
Jobb mint azok a kommentek amik szerint minden heten elbuktuk a bajnoksagot.

Engem egyedul Xavi felszopkodasa fog zavarni. Most egy isten lesz...

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 20., vasárnap 22:35

tuchel ellen is ez lesz majd a taktika? vagy akkor 2 vedos lesz ha egunk?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. március 20., vasárnap 22:34

van még hátra 9 meccs, ilyenek hogy celta, sevilla, osasuna, atletico (vendeg) mire volt ez a nagy önbizalom hogy zsebbe a bajnokság? én nem is értem, a chelsea meccseket nem is mondom közben :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 15., kedd 12:52

ANDS írta:
halamadrid írta:

Miért, mikor csinált bármit is jól?

100% irónia, az előzőnél is :mrgreen:
Igen, értettem, hogy irónia, de azért köszönöm, hogy szóltál.
Simán van itt olyan is aki komolyan írná az ilyet és féltem, hogy nem jött le :D .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 15., kedd 9:42

Számítottam is, meg nem is egy ilyen nehéz meccsre.. Biztos voltam benne, hogy ha egy csapat sokmeccses nyeretlenségiben van, mi előtte pár nappal gálázunk/nagy meccsen továbbjutunk, akkor idegenben nehéz lesz.. Hát nem volt könnyű, de nem lehet mindig a psg ellen játszani :mrgreen: :mrgreen:

A kezdő tetszett, ha tizensokadik ellen idegenben azon múlik, hogy LV játszik, vagy Eder épp meg van fázva, van baj, de nem volt.. Szokásos: első gólt kell valahogy belőni, addig lehet vérthugyozni meccs volt..

Kroos szemre nagyon nincs formában, de aztán a meccs végi stat megnyugtatott (csak 88%-kal passzolt, szal nincs :D, de legalább sokat futott --> kellett tegnap, csak pontatlanabb volt, mint szokott)
Fede sem volt olyan kiemelkedő, mint a bl meccsen, de nagyjából mindenki rendben volt, de bődület rossz senki.
Az egyetlen ami nem tetszik, hogy MG telj. el van felejtve, tényleg bármikor benne van a sérülés, ha nem 0-2nél sérül meg Mendy, eskü féltem volna, hogy Marcin nem megy-e el sokadjára pár pont (bár a beadás Karimnak zseni volt, de akkoris, a kisgyerek szvsz bőven megfelelne az első keretbe, tán majd jövőre).

Viszont aki nagyon tetszett, az Cama volt. Imádom a sebességét, a fizikumát,úgy tűnik fejben is alakulgat év elejéhez képest.. Vini a szokásos: ha területet kap, reszkessen aki él, mert lefutja a mindent is..
KAK-ra meg szavak nincsenek (arra se, hogy a gólörömbe sérült le? :D :D, neeeeeeeeee), zseni.

Érdekes lesz a klasszikus, remélem felgyógyul a gálavédelem és zsebreteszik majd a Torres-Auba-Dembi triót, meg adná az ég, hogy Alves lesz a jh (mert Dest tolja majd a galata ellen), Vinyó megehetné szépen :D..
Remélem CMK se lesz, simán nézném Fede/Cama-t Modric mellett, bár évek óta sose volt ilyen kb. hogy mindegy, hogy az 5 kkp-ból ki játszik, mert ügyes mindegyik..

Szóval psg pipa, 10 pont pipa, remélhetőleg csak kisebb sérülések történtek tegnap és akkor lehet ismételni a barca ellen vasárnap..

Ja és természetesen Carloout :lol: :lol:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. március 15., kedd 8:46

Azért szeretnék gratulálni a tegnap esti bírónak,hogy Vinicius térdét csak sikerült majdnem kettétörni szétszakítani meg Rodrygot is szarrá taposni.
Bravo így kell ezt!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 15., kedd 8:23

halamadrid írta:
ANDS írta:

Na tessék, egyszer cserél, akkor se jól :D :mrgreen:

Soha nem is értett az edzősködéshez. Nekem kellene a padon ülni helyette. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 15., kedd 0:36

ANDS írta:
halamadrid írta: Én már a sérülésnél kirúgtam volna. Mi ez, hogy ilyen korán ötöt cserél és emiatt emberhátrányba kerülünk? :-@
Na tessék, egyszer cserél, akkor se jól :D :mrgreen:

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 14., hétfő 23:47

Na tehát,
× 10 pontos előny a ligában
× BL győzelemmel felérő diadal
× Csöcsretettük Aladdint és a filléres kutyáit
× Mbappe kb done deal
× Továbbra is pole-ban Haalandért

Nem volt rossz ez a hét.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: