Persze, a normalis kritikaval nincs is baj. Azt sem mondom, hogy a mai szepen sikerult, sot az is eselyes, hogy van Ancelottinal alkalmasabb edzo a feladatra.Sierra írta:Sajnos ilyen a legtöbb szurkoló.RealMadridFanatic írta: Ettol meg ami itt megy, hogy BL-t nyernek, meg bukjuk a bajnoksagot, meg Carlo takarodjon az szanalmas.
Ancelottinak meg nem ez az első ilyen meccse Real trénerként. Pont annyi hibázott már, ami elgondolkodtató, hogy ő e a megfelelő személy a csapat élére.
Egyébként meg nekem tényleg az fáj, hogy mi sosem tudjuk őket így megalázni. Mondom, 2008-ban szereztünk utoljára 4 gólt ellenük. Azóta 3 volt a max amivel nyertünk. Ők meg azóta:
2-6
5-0
3-4
0-4
5-1
és ma megint 0-4
Azt nem tudom a PSG meccs utan hany komment erkezett, amiben elismerik Ancelotti erdemeit.
Felreertes ne essek, szerintem is onfeju es nem forgatja elegge a keretet, de nyaron egy BL 8-at es egy bajnoki cimet vigan alairt volna azok nagy tobbsege is, akik most terde borulnak a Barca elott es a sajat csapatukat pocskondiazzak.
Persze tudom, ma (is) buktuk a bajnoksagot.
Engem kevesbe erdekelnek a nyilatkozatok, tobbnyire mindenki sablonokat puffogtat. Valoszinuleg az oltozoben felvallalja a felellosseget, ahogy mindenki mas is.Persze, ebben igazad van, ezért még nem kell kirúgni az öreget..
De mondjuk, ha kijönne egy olyan nyilatkozattal, hogy :
"A felelősség az enyém, rossz felfogással/rendszerben álltunk fel, nem így kellett volna. Gratulálunk a Barcelonának!"
Akkor azt mondom semmi baj, pacsi...mindannyian elcseszünk ezt azt a munkánk során..
De gondolom az lesz hogy:
"ilyesmi megtörténik a fociban, ma nem jött össze semmi"
Meglatjuk a tovabbiakat, mibol mennyit tanul, bajnokok leszunk-e. Nem lathatunk bele a csapat eletebe, az edzesekbe, nehez megitelni mennyire csak csokonyosseg ez, vagy szimplan kutyaszorito es sallang a keret tobbi resze.