Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
szerencse hogy a sevilla csak 1 pontot hozott
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

már az első percekben érződött itt cumi lesz, mashol járt az összes, szerintem nyűg volt ez alig várták a két hetes tavaszi szünetet ehhez jött meg az edző beszari egysikú szokasos semmije, most legalabb jó szájízzel pocolhatnak a karibon, a barca meg ki volt éhezve
Be is lehet zárni ezt a topikot egy időre.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jobb mint azok a kommentek amik szerint minden heten elbuktuk a bajnoksagot.Yazid írta: van még hátra 9 meccs, ilyenek hogy celta, sevilla, osasuna, atletico (vendeg) mire volt ez a nagy önbizalom hogy zsebbe a bajnokság? én nem is értem, a chelsea meccseket nem is mondom közben![]()
Engem egyedul Xavi felszopkodasa fog zavarni. Most egy isten lesz...
tuchel ellen is ez lesz majd a taktika? vagy akkor 2 vedos lesz ha egunk?
valamelyik univerzumban:

van még hátra 9 meccs, ilyenek hogy celta, sevilla, osasuna, atletico (vendeg) mire volt ez a nagy önbizalom hogy zsebbe a bajnokság? én nem is értem, a chelsea meccseket nem is mondom közben

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Simán van itt olyan is aki komolyan írná az ilyet és féltem, hogy nem jött leANDS írta:Igen, értettem, hogy irónia, de azért köszönöm, hogy szóltál.halamadrid írta:
Miért, mikor csinált bármit is jól?
100% irónia, az előzőnél is![]()

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Számítottam is, meg nem is egy ilyen nehéz meccsre.. Biztos voltam benne, hogy ha egy csapat sokmeccses nyeretlenségiben van, mi előtte pár nappal gálázunk/nagy meccsen továbbjutunk, akkor idegenben nehéz lesz.. Hát nem volt könnyű, de nem lehet mindig a psg ellen játszani
A kezdő tetszett, ha tizensokadik ellen idegenben azon múlik, hogy LV játszik, vagy Eder épp meg van fázva, van baj, de nem volt.. Szokásos: első gólt kell valahogy belőni, addig lehet vérthugyozni meccs volt..
Kroos szemre nagyon nincs formában, de aztán a meccs végi stat megnyugtatott (csak 88%-kal passzolt, szal nincs
, de legalább sokat futott --> kellett tegnap, csak pontatlanabb volt, mint szokott)
Fede sem volt olyan kiemelkedő, mint a bl meccsen, de nagyjából mindenki rendben volt, de bődület rossz senki.
Az egyetlen ami nem tetszik, hogy MG telj. el van felejtve, tényleg bármikor benne van a sérülés, ha nem 0-2nél sérül meg Mendy, eskü féltem volna, hogy Marcin nem megy-e el sokadjára pár pont (bár a beadás Karimnak zseni volt, de akkoris, a kisgyerek szvsz bőven megfelelne az első keretbe, tán majd jövőre).
Viszont aki nagyon tetszett, az Cama volt. Imádom a sebességét, a fizikumát,úgy tűnik fejben is alakulgat év elejéhez képest.. Vini a szokásos: ha területet kap, reszkessen aki él, mert lefutja a mindent is..
KAK-ra meg szavak nincsenek (arra se, hogy a gólörömbe sérült le?
, neeeeeeeeee), zseni.
Érdekes lesz a klasszikus, remélem felgyógyul a gálavédelem és zsebreteszik majd a Torres-Auba-Dembi triót, meg adná az ég, hogy Alves lesz a jh (mert Dest tolja majd a galata ellen), Vinyó megehetné szépen
..
Remélem CMK se lesz, simán nézném Fede/Cama-t Modric mellett, bár évek óta sose volt ilyen kb. hogy mindegy, hogy az 5 kkp-ból ki játszik, mert ügyes mindegyik..
Szóval psg pipa, 10 pont pipa, remélhetőleg csak kisebb sérülések történtek tegnap és akkor lehet ismételni a barca ellen vasárnap..
Ja és természetesen Carloout

A kezdő tetszett, ha tizensokadik ellen idegenben azon múlik, hogy LV játszik, vagy Eder épp meg van fázva, van baj, de nem volt.. Szokásos: első gólt kell valahogy belőni, addig lehet vérthugyozni meccs volt..
Kroos szemre nagyon nincs formában, de aztán a meccs végi stat megnyugtatott (csak 88%-kal passzolt, szal nincs

Fede sem volt olyan kiemelkedő, mint a bl meccsen, de nagyjából mindenki rendben volt, de bődület rossz senki.
Az egyetlen ami nem tetszik, hogy MG telj. el van felejtve, tényleg bármikor benne van a sérülés, ha nem 0-2nél sérül meg Mendy, eskü féltem volna, hogy Marcin nem megy-e el sokadjára pár pont (bár a beadás Karimnak zseni volt, de akkoris, a kisgyerek szvsz bőven megfelelne az első keretbe, tán majd jövőre).
Viszont aki nagyon tetszett, az Cama volt. Imádom a sebességét, a fizikumát,úgy tűnik fejben is alakulgat év elejéhez képest.. Vini a szokásos: ha területet kap, reszkessen aki él, mert lefutja a mindent is..
KAK-ra meg szavak nincsenek (arra se, hogy a gólörömbe sérült le?

Érdekes lesz a klasszikus, remélem felgyógyul a gálavédelem és zsebreteszik majd a Torres-Auba-Dembi triót, meg adná az ég, hogy Alves lesz a jh (mert Dest tolja majd a galata ellen), Vinyó megehetné szépen

Remélem CMK se lesz, simán nézném Fede/Cama-t Modric mellett, bár évek óta sose volt ilyen kb. hogy mindegy, hogy az 5 kkp-ból ki játszik, mert ügyes mindegyik..
Szóval psg pipa, 10 pont pipa, remélhetőleg csak kisebb sérülések történtek tegnap és akkor lehet ismételni a barca ellen vasárnap..
Ja és természetesen Carloout

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Azért szeretnék gratulálni a tegnap esti bírónak,hogy Vinicius térdét csak sikerült majdnem kettétörni szétszakítani meg Rodrygot is szarrá taposni.
Bravo így kell ezt!
Bravo így kell ezt!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Soha nem is értett az edzősködéshez. Nekem kellene a padon ülni helyette.halamadrid írta:Miért, mikor csinált bármit is jól?ANDS írta:
Na tessék, egyszer cserél, akkor se jól![]()
![]()
100% irónia, az előzőnél is![]()

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Miért, mikor csinált bármit is jól?ANDS írta:Na tessék, egyszer cserél, akkor se jólhalamadrid írta: Én már a sérülésnél kirúgtam volna. Mi ez, hogy ilyen korán ötöt cserél és emiatt emberhátrányba kerülünk?![]()
![]()
![]()
100% irónia, az előzőnél is

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Pad'em
Na tehát,
× 10 pontos előny a ligában
× BL győzelemmel felérő diadal
× Csöcsretettük Aladdint és a filléres kutyáit
× Mbappe kb done deal
× Továbbra is pole-ban Haalandért
Nem volt rossz ez a hét.
× 10 pontos előny a ligában
× BL győzelemmel felérő diadal
× Csöcsretettük Aladdint és a filléres kutyáit
× Mbappe kb done deal
× Továbbra is pole-ban Haalandért
Nem volt rossz ez a hét.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Sajnos még nemSüti írta: Na levaltottuk mar Carlot Tuchelre?

És úgy néz ki megy az arab megmentő az orosz háborús bűnös helyett.
- flori
Benzema's injury doesn't look very serious. Awaiting medical tests.
Rodrygo boka.
Ancelotti: “The injuries don’t look so serious, but we have to wait until Wednesday.”
Rodrygo boka.

Ancelotti: “The injuries don’t look so serious, but we have to wait until Wednesday.”
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2022. március 14., hétfő 23:17-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sérülésekrol nincs valami twitter/kebabos hir?
Rodrygo nagyon offosnak nezett ki.
Ezekrol a mikro serulesekrol, amivel kb kesetalnak, meg tudjuk mar jol, hogy 2 honap off
Rodrygo nagyon offosnak nezett ki.
Ezekrol a mikro serulesekrol, amivel kb kesetalnak, meg tudjuk mar jol, hogy 2 honap off

ZIDANE
- flori
Remélem nem sérült meg Karim, ennyit nem ért az a gól. Nagyon kellene a barca ellen, még a végén elhiszik xaviék.
Egy Case sárgáért mondjuk megkockáztattam volna, hogy szétdaralja azt a kis jobbhátvéd gyereket.
Egy Case sárgáért mondjuk megkockáztattam volna, hogy szétdaralja azt a kis jobbhátvéd gyereket.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- halamadrid
Én már a sérülésnél kirúgtam volna. Mi ez, hogy ilyen korán ötöt cserél és emiatt emberhátrányba kerülünk?

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
majd nyáronSüti írta: Na levaltottuk mar Carlot Tuchelre?
mondjuk Benzemát nem hozta le sajnos időben

- Süti
Na levaltottuk mar Carlot Tuchelre?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
******** de beleégett a retinámba. Na meg a Van Bommel is...kodo írta:Aha, 10.12 sec.Faust írta:
Meg mindig az a tetu Makaay tartja a rekordot?![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots