Ez mi volt? Azt hittem van ott még 3 védőnk

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. március 20., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 20., vasárnap 22:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 20., vasárnap 22:03
Isten ments.flori írta: Azért nem kell azonnal torokra venni egész katalóniát. Egy meccs után már ilyet kijelenteni... ne vicceljünk már.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. március 20., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 20., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 20., vasárnap 22:00
Adom. Most nagyon all nekik minden, egyszeruen minden osszejon, bar tesznek is erte. Viszont Xavi csapata nem volt meg godorben, nem tudjuk ott mihez fog kezdeni veluk. Sok meg a kerdojel, de jelenleg jok, ez nem kerdes. Varjuk ki a veget.flori írta:Azért nem kell azonnal torokra venni egész katalóniát.Sierra írta:
Nekem is ez jutott eszembe basszameg. Ez a csöves csávi nagyon összekapta ezt a tohonya brigádot. Pedig aztán Aubameyangon meg Dembelén kívül semmi extra ez a csapat. Sajnos Aubameyanggal nagyot húztak. Pfejjj hogy én mennyire rühellem ezt a csótány csapatot, pedig azt hittem már eltűnnek a süllyesztőben legalább pár évre, de erre úgy látszik várni kell.Jó lenne már egy kis nyugalom nélkülük.
Egy meccs után már ilyet kijelenteni... ne vicceljünk már.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. március 20., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. március 20., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. március 20., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. március 20., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. március 20., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 20., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 20., vasárnap 21:57
Sierra írta:Nekem is ez jutott eszembe basszameg. Ez a csöves csávi nagyon összekapta ezt a tohonya brigádot. Pedig aztán Aubameyangon meg Dembelén kívül semmi extra ez a csapat. Sajnos Aubameyanggal nagyot húztak. Pfejjj hogy én mennyire rühellem ezt a csótány csapatot, pedig azt hittem már eltűnnek a süllyesztőben legalább pár évre, de erre úgy látszik várni kell.petiamadridista írta: Gyerekek ez nagyon a Pep Barcas éveket idézi.
Ezek 2 éven belül megint a BLért mennek.
Vigyázzunk arra a 9 pont előnyre mert a végén meleg lehet a pite nagyon basszameg.Jó lenne már egy kis nyugalom nélkülük.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 20., vasárnap 21:57
Azért nem kell azonnal torokra venni egész katalóniát.Sierra írta:Nekem is ez jutott eszembe basszameg. Ez a csöves csávi nagyon összekapta ezt a tohonya brigádot. Pedig aztán Aubameyangon meg Dembelén kívül semmi extra ez a csapat. Sajnos Aubameyanggal nagyot húztak. Pfejjj hogy én mennyire rühellem ezt a csótány csapatot, pedig azt hittem már eltűnnek a süllyesztőben legalább pár évre, de erre úgy látszik várni kell.petiamadridista írta: Gyerekek ez nagyon a Pep Barcas éveket idézi.
Ezek 2 éven belül megint a BLért mennek.
Vigyázzunk arra a 9 pont előnyre mert a végén meleg lehet a pite nagyon basszameg.Jó lenne már egy kis nyugalom nélkülük.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. március 20., vasárnap 21:57
Haaland reméljük nem nézi a meccset ...Ladislao Suarez írta: Mbappé & Haaland kelleni fog kerül, amibe kerül.
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. március 20., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. március 20., vasárnap 21:56
Sztem meg atom hülye ötlet.. Így vette ki a kreativitást a kp-ról..kiserik írta:Ez hülyeség szerintem. Modric hamis 9esbe nem rossz ötlet. A gáz az, hogy a mögötte lévő jó lassú. Már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy Case sok meccsen fölösleges.Impostor írta: Úgy állította fel az öreg a csapatot, hogy jó lesz nekünk a 0-0.
De tudvalevő volt, hogy most Xavi vért itat velük, pláne hogy nincs Benzema..nem tudjuk kibekkelni a meccset..
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 20., vasárnap 21:55
Pont, hogy rossz, mert fizikailag ki van herelve, mar 20 perc utan csapagyasra lett jaratva.kiserik írta:Ez hülyeség szerintem. Modric hamis 9esbe nem rossz ötlet. A gáz az, hogy a mögötte lévő jó lassú. Már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy Case sok meccsen fölösleges.Impostor írta: Úgy állította fel az öreg a csapatot, hogy jó lesz nekünk a 0-0.
De tudvalevő volt, hogy most Xavi vért itat velük, pláne hogy nincs Benzema..nem tudjuk kibekkelni a meccset..
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2022. március 20., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 20., vasárnap 21:55
hogy ne lenne rossz otlet modric hamis9esbe? Jatszott azt valaha nalunk?kiserik írta:Ez hülyeség szerintem. Modric hamis 9esbe nem rossz ötlet. A gáz az, hogy a mögötte lévő jó lassú. Már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy Case sok meccsen fölösleges.Impostor írta: Úgy állította fel az öreg a csapatot, hogy jó lesz nekünk a 0-0.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem