Formula-1
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Formula-1
Most neztem meg leclerc pole koret belso kamerabol, hat szinte minden kanyarban volt hiba, amivel idot hagyott ott, szoval igy az elso rajthely eleg impressziv. Aztan lehet a többiek tobbet hibaztak, nem erzik meg ugy a gepet, nem tudom, de jo latni vegre utokepesnek a ferkat, ha 4-5 auto megy majd a bajnoki cimert, az epic szezon lehet.
thereisonly1ronaldo
Verstappen egy olyan autoban ul, amit konkretan neki epitettek. Minden csapattarsa azt a gepet kapta amit o. Ebbol nem tudod levonni azt a kovetkeztetest, hogy o mindenkit elverne azonos autoban, meg akkor is ha kicsit lassabb.alexoxladjackoxi írta:Tán, lehet véleményünk, nem? Amúgy nem nagy ördöngősség, ha nem csukott szemmel nézted az előző szezonokat.Tjacks írta:
Ha már ketten mondjátok biztosan úgy vantudományos tény.
Ezeknek a kijelentésének semmilyen sportágban nincs értelme.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tán, lehet véleményünk, nem? Amúgy nem nagy ördöngősség, ha nem csukott szemmel nézted az előző szezonokat.Tjacks írta:
Ha már ketten mondjátok biztosan úgy vantudományos tény.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ferrari erőforrás végre újra az élen, a merci ha megoldja a delfinezést simán visszaér a red bull és ferrari szintjére.
Az egész évad valószínűleg a háttérországtól fog függni, vadiúj autók, fejlesztési verseny lesz, de legalább jól kezdtek az olaszok.
Az egész évad valószínűleg a háttérországtól fog függni, vadiúj autók, fejlesztési verseny lesz, de legalább jól kezdtek az olaszok.
Szóra sem érdemes

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megvilágosodtam.Remy írta: Ha Doctor Strange lennék, megtudnám nézni az alternatív univerzumokat, de nem vagyok. Viszont az elmúlt 2-3 szezon alapján mégis inkább ez tűnik valóságosnak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha Doctor Strange lennék, megtudnám nézni az alternatív univerzumokat, de nem vagyok. Viszont az elmúlt 2-3 szezon alapján mégis inkább ez tűnik valóságosnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Ha már ketten mondjátok biztosan úgy vanRemy írta:Márpedig nem mondott hülyeséget.Tjacks írta:
Jah persze.![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Márpedig nem mondott hülyeséget.Tjacks írta:
Jah persze.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Jah persze.alexoxladjackoxi írta:Max azonos autóval szerintem mindenkit is megver. 1-2 tizeddel lassabbal is.Kerlon írta:
Mindenki látja és tudja, hogy Schumi nem egy special pilot, szóval nem kell tőle csodát várni.
Max meg azonos körülmények között szerintem nem fogja megverni Leclercet, de ki tudja, hogy melyik autó mit tud majd verseny távon.
Azért azt jó látni, hogy a Ferrari és az RB technikailag elég közel vannak most egymáshoz, jó lenne, ha 2-3 futam után a Merci is felzárkózna és 3 résztvevős lenne a bajnokság.
Schumihoz meg annyit, hogy egy futam, nem ez a mérvadó nyilván, és oké, hogy Mazepin egy nyomorék volt, de egy kihagyás után visszatérő Magnussent neki zsebre kell tennie, ha akárcsak a mezőnyben akar maradni. Én sosem tartottam rossznak a dánt, illetve fogalmazzunk úgy, hogy csíptem a kemény stílusát, de ezt a Magnussen-Grosjean párost a közvélemény anno már kb. vasvillával kergette el... Szóval nekem picit fura, hogy ennyire el volt tőle maradva az egész edzésen.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Max azonos autóval szerintem mindenkit is megver. 1-2 tizeddel lassabbal is.Kerlon írta:Mindenki látja és tudja, hogy Schumi nem egy special pilot, szóval nem kell tőle csodát várni.alexoxladjackoxi írta:
Alapból lassabb volt, mint Magnussen a kihagyás után.
Remélem holnap Max helyreteszi a Ferrarikat, de ha már olaszok, akkor inkább Sainz, mint a monacói.
Max meg azonos körülmények között szerintem nem fogja megverni Leclercet, de ki tudja, hogy melyik autó mit tud majd verseny távon.
Azért azt jó látni, hogy a Ferrari és az RB technikailag elég közel vannak most egymáshoz, jó lenne, ha 2-3 futam után a Merci is felzárkózna és 3 résztvevős lenne a bajnokság.
Schumihoz meg annyit, hogy egy futam, nem ez a mérvadó nyilván, és oké, hogy Mazepin egy nyomorék volt, de egy kihagyás után visszatérő Magnussent neki zsebre kell tennie, ha akárcsak a mezőnyben akar maradni. Én sosem tartottam rossznak a dánt, illetve fogalmazzunk úgy, hogy csíptem a kemény stílusát, de ezt a Magnussen-Grosjean párost a közvélemény anno már kb. vasvillával kergette el... Szóval nekem picit fura, hogy ennyire el volt tőle maradva az egész edzésen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A technika ugy hozta hogy az idomerot nem nezhettem, a futam alatt meg eleve nem leszek tv kozelben szoval ezt buktam.
A haas elegge meglepetes, de igazabol en meg mindig nem vonnek le semmit ebbol az elso idomerobol
A haas elegge meglepetes, de igazabol en meg mindig nem vonnek le semmit ebbol az elso idomerobol
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Remy írta: Bottas holnap megfingatná Lewist a rajtnál, mekkora lenne.![]()
![]()
![]()
Kiegyeznék azzal is, ha a brit nagydíjon kiütné.
Merci szerintem versenyben jó lesz. Úgy néz ki, hogy egész izgalmas futamnak nézünk elébe.
Amitől félek, hogy a Ferrari box el fogja szúrni a kiállásokat.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ohh. Értemrikko írta: Attól függ kinek szurkolsz![]()

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Remy
- Kapcsolat:
Bottas holnap megfingatná Lewist a rajtnál, mekkora lenne.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mindenki látja és tudja, hogy Schumi nem egy special pilot, szóval nem kell tőle csodát várni.alexoxladjackoxi írta:Alapból lassabb volt, mint Magnussen a kihagyás után.h3x0r írta:
Hibazott az utolso korben.
Remélem holnap Max helyreteszi a Ferrarikat, de ha már olaszok, akkor inkább Sainz, mint a monacói.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Attól függ kinek szurkolsz 

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ez most komoly vagy irónia?rikko írta:halamadrid írta: Visszatértünk bébe![]()
![]()
Hatalmas pilótapáros![]()
Yess pls
Ez de szép volt ! Ennyi év böjtölés után!!

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Remy
- Kapcsolat:
Q után.
Csalódás:
McLaren
Alpine
Merci (ennyi sírás utant azért a Q2t megfoghatták volna.
)
Meglepi:
Haas
Alfa
Ferrarit nem írom a meglepihez mert ennyi év baszakodás után már már kötelező volt előállniuk valamivel. De azért hosszú még a szezon, illetve kérdés a megbízhatóság.
Csalódás:
McLaren
Alpine
Merci (ennyi sírás utant azért a Q2t megfoghatták volna.

Meglepi:
Haas
Alfa
Ferrarit nem írom a meglepihez mert ennyi év baszakodás után már már kötelező volt előállniuk valamivel. De azért hosszú még a szezon, illetve kérdés a megbízhatóság.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
halamadrid írta: Visszatértünk bébe![]()
![]()
Hatalmas pilótapáros![]()
Yess pls
Ez de szép volt ! Ennyi év böjtölés után!!