nmate írta:
Denevért is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Joker a végén nagyon Marveles húzás és béna. Remélem nem lesz folytatás. Nem kell. Önálló filmként ez is elég korrekt volt a maga nemében, csakúgy mint a Joker. Hasonlóan már bejáratott, korábbi nagy filmekben sikeres elemeket húzott fel ügyesen egymás mellett a film, úgy látszik a DC-nél ez a bejövős recept, nem az univerzum építés. Személy szerint inkább 5 évente 1 ilyen minőségű darab, mint évente 5 közepes.
Amúgy zene is fasza, tetszett a Dark City/Holló hangulat meg a karakterek is nagyon jól el lettek találva - mondjuk bárki játszhatta volna Pingvint ennyiből.
Jó volt, nekem a hosszával sem volt bajom. Világot ez sem váltja persze meg.
Mi baj lehet ennek a folytatásával? SZerintem pont egy jó indító film ez, aztán a kövi részt kéne oda pakolni.
ziro4vr írta:
Paukembör 3
Értem amiről beszéltek és valóban egy, a gusztusosság-gusztustalanság határán mozgó fan service, de amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tobey besétált utcai cumóban lúzer öregecske fejjel ott nagyon erősen feljött ifjú korom (hehe vén fasz volt már akkor is) és elkapott egy kellemesen nosztalgikus érzés.
Igazából semmi más nem viszi a filmet, mint a nosztalgia, mert amúgy egy matiné.
Aki nem látta a korábbi filmeket, annak tök semmilyen lesz, de amúgy meg bőven egy szórakoztató film lett, de sima blockbuster amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K