Bár gondolom nektek is biztosan van ilyen csoportotok.

HozzászólásSzerző: Matyi » 2013. november 3., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 3., vasárnap 13:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 3., vasárnap 13:12
Nem kell mindent mindenkinek magára venni, de a többségnek igen. Itt elég sok a többsejtű Barcás, az egysejtűek meg már a Magánzárkában egy Örökre címkével szerepelnek.Oké, nincsenek gúnynevei az ellenfél játékosainak, de azért RMCF nyugodtan ledebilezte a Barcásakat, meg szerinte az EuroBarca az egysejtűek gyülekezete...![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 13:08
jó, mit vársz, odaát azért kezdtek ki a helyi elitek ferniéket meg engem, mert kisbetűvel fórumozunk.valahogy olyan családiasabb itt
ezt az auto-korrektort ide is javasoltam, ami ugye magától moderálja a csúnya szavakat.Ettől függetlenül, azért itt például viszont lehet káromkodni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 13:04
HozzászólásSzerző: Matyi » 2013. november 3., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 12:50
az biztos.Ne aggódj, ami ott elmaradt, azt itt pótoljuk.
igen, az új fórummal ez halványabban van jelen, észrevehető.ez még főként a régi fórumon volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 12:35
igen, volt ez.'shutterisland írta:azért a fórumon elterjedt "magas"-ozás szerintem eléggé ironikus gúnynév, xavi simalábúzása, busquets buszkeccnek (sőt, buzgeccre is emlékszem) írása, valdes vityázása, pique mr.shakirázása, alba patkányozása, azon kívül meszkeunklubozás, barszázás, stb itt is elő-efőfordult.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 12:31
Ne aggódj, ami ott elmaradt, azt itt pótoljuk.én lehúztam figyelmeztetés nélkül ott 2-3 évet, 3000 hsz-e
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 12:27
azért a fórumon elterjedt "magas"-ozás szerintem eléggé ironikus gúnynév, xavi simalábúzása, busquets buszkeccnek (sőt, buzgeccre is emlékszem) írása, valdes vityázása, pique mr.shakirázása, alba patkányozása, azon kívül meszkeunklubozás, barszázás, stb itt is elő-efőfordult.csak mi úgy gúnyolódunk, úgy viccelődünk, hogy legalább tiszteljük annyira a barcát, hogy még a legellenszenvesebb játékosnak is leírjuk rendesen a nevét.
ezért itt már megtanultak viselkedni az emberek, ezek a gúnynevek és szidalmazások sokkal csekélyebb, enyhébb formában vannak jelen.Hát, nem tudom...ha én itt sértő gúnynevekkel illetném a barca játékosait, jönne a moderálás meg a figyu.
erre panaszkodtak sokan, hogy a korrekt, értelmes arcok kikoptak (és kopnak ki folyamatosan) onnan, felhígult az egész, és mint írtam korábban, ezáltal nagyobb hangszórót és teret kap az "alja nép".Akikkel pedig kulturaltan lehetne beszelgetni 1-1 temarol, azok nagyon ritkan irnak
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 11:35
Az Osasuna elleni dontetlenjuk utan, (8 megnyert meccs utan jott a dontetlen) a forum Adminisztratora (!) siman le hulye majmozta a sajat edzojuket, azert, mert kihagyta a kezdobol a serulesebol epp hogy visszatero Messit.R.M.C.F írta:mert debil a zöme és senki sincs aki moderálja őket,vagy tiszteletre tanitsa,lassan nekik is fel kellene tudni nőni a klubjuk szintjére(a második helyre:)
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 3., vasárnap 11:25
mert debil a zöme és senki sincs aki moderálja őket,vagy tiszteletre tanitsa,lassan nekik is fel kellene tudni nőni a klubjuk szintjére(a második helyre:) ).......de félek nem sikerül,maradnak rozoga buz**ákok,akiknek az élete legfőbb része a mi csapatunk korholása,pique fővezérrel az élen.....odaát meg jo5é, meg rinyáldó, hisztike, margit...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 11:20
Amikor írtam, hogyGalacticos írta:csak mi úgy gúnyolódunk, úgy viccelődünk, hogy legalább tiszteljük annyira a barcát, hogy még a legellenszenvesebb játékosnak is leírjuk rendesen a nevét.
törpözést már legalább egy éve nem láttam az oldalon, alvest meg busquetset is hívhatnánk máshogy, de nem.
odaát meg jo5é, meg rinyáldó, hisztike, margit...
akkor erre is gondoltam, csak nem elég egyértelműen fejeztem ki magam.De tény, ebben a tekintetben valóban kulturáltabb a madridom legtöbb esetben.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 11:01
csak mi úgy gúnyolódunk, úgy viccelődünk, hogy legalább tiszteljük annyira a barcát, hogy még a legellenszenvesebb játékosnak is leírjuk rendesen a nevét.GT37 írta:Az már más kérdés, hogy a gúnyolódás, egymás szidása, satöbbi valamilyen szinten (sajnos) magától értetődik,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 3., vasárnap 10:38
Ebben igazad adok neked, tényleg elképesztő, miket képesek írni páran odaát (mármint ideátGalacticos írta:és hát sokszor én is kiveszem a részemet itt a real>3barcából ahogy shutter fogalmazott, meg gúnyolódásból, de azért negyed annyit nem engednek meg maguknak az itteni emberek mint odaát.
és ez nem elfogultság, hanem tény.![]()
Critical error'shutterisland írta:amúgy is kezd kihalni az eb (biztos nem nyertünk bl-t), sokszor pang a fórum, szóval mindegy.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 3., vasárnap 10:06
Hát, nem tudom...ha én itt sértő gúnynevekkel illetném a barca játékosait, jönne a moderálás meg a figyu. Ellenben odaát a krisztiánórinyáldó, meg a műringyó rendben van. Legalábbis mikor utoljára arra jártam. Egy ideje kerülöm, mint a pestist.Mindkét oldalon ugyanaz megy
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 3., vasárnap 9:38
Ekkora sértést régen írtak ide.Mindkét oldalon ugyanaz megy,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 3., vasárnap 7:56
Oké.Ez egy kicsit meredek, nem gondolod?
Mindkét oldalon ugyanaz megy, ha nem vennéd észre, egymás köpködése. De azért az a szerencse, hogy van jó pár kivétel, azt azért jó látni. Viszont ha ezeket a kivételeket nem látod, az már a te hibád
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 0:54
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem