na offbol ki, habar az is elektronika bizonyos szinten.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 11., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 11., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 11., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 11., hétfő 10:58
az pont kicsivel drágább csak, mint egy szemműtétSennheiser HD 800-
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 11., hétfő 10:06
Megvettem a Sennheisert. A hangzasa jo, elsore kenyelmesnek is tunt, viszont kb fel ora hasznalat utan mar elegge nyomta a fulem. Ha nem lenne szemuvegem, valoszinuleg kenyelmesebb lenne hosszabb tavon is, igy viszont inkabb visszakuldtem.ANDS írta:Kicsit jobban beleolvastam ennek a két fejhallgatónak a leírásába.h3x0r írta: Vett valaki mostansag bluetoothos over ear fejhallgatot?
Sennheiser HD 350BT-t meg JBL Tune 700BT-t nezegettem. Sony markajubol lattam meg tobbet. Barkinek tapasztalata 20-30k-s arkategoriaban?
szerk.: mikrofon kevesbe fontos, tobbnyire podcastokat hallgatnek rajta, zenet ritkabban
A JBL - hez adnak audio kábelt is. Érzékenysége max. 100 dB.
A Sennheiser érzékenyége 108 dB ( könnyebb meghajtani telóval), és
egyszerre két bt eszközzel is összekapcsolható. Van benne EQ is, ami egy hangszínszabályzó féleség,
Podcast üzemmóddal ( érthetőbb a szöveg).
Ránézésre mindkettő zárt típus, de erről nem találtam infot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 4., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. április 1., péntek 23:03
Erre nem vetodott ra senki gondolom nem egy nepszeru modell. De ha esetleg valami ilyen iranyban kereagelne/ebben gondolkodna. Nalam eddig bevalt, korrekt,... Szerintem megerte.sonic írta: Van-e valakinek Realme 8 telefonja, es 50ezer magyar penzert mennyire jo/nem jo vetel?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. március 26., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. március 21., hétfő 20:31
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 19., szombat 15:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 17., csütörtök 21:26
extremeaudionál ki lehet probalni, de nyilvan nem mindet, meg sztem az agybadugósat nem, hogy a rászáradt zsírt ne vidd haza magaddal.gutihaz14 írta:szerintem higéniai okokból nincs ilyen lehetőség sehol, de ha mégis akkos elnézéstrashidm írta: Madridom népe!
Vezetéknélküli fülhallgatót nézegetek, viszont nem tudom hogy az earbuds vagy az in-ear kialakítású lenne a megfelelő. Kérdésem az, hogy ti tudtok-e olyan boltról, ahol ki lehet ezeket próbálni?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. március 17., csütörtök 21:04
szerintem higéniai okokból nincs ilyen lehetőség sehol, de ha mégis akkos elnézéstrashidm írta: Madridom népe!
Vezetéknélküli fülhallgatót nézegetek, viszont nem tudom hogy az earbuds vagy az in-ear kialakítású lenne a megfelelő. Kérdésem az, hogy ti tudtok-e olyan boltról, ahol ki lehet ezeket próbálni?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. március 17., csütörtök 19:29
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. március 10., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. március 6., vasárnap 10:11
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 12., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 12., szombat 20:49
Hát ez nagyon jól hangzik.Caraway írta:
Az enyem is kb ugyanennyit birt, betelefonaltam aztan addig zaklattam oket amig kb 2 het utan hoztak egy ujat. Majd ok kihozzak, te nem mehetsz be erte, mert "be kell programozniuk".![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 12., szombat 17:39
Az enyem is kb ugyanennyit birt, betelefonaltam aztan addig zaklattam oket amig kb 2 het utan hoztak egy ujat. Majd ok kihozzak, te nem mehetsz be erte, mert "be kell programozniuk".Süti írta: Srácok, új Telekomos SmartBox-al kapcsolatban lenne kérdésem.
Ennek a fosnak a kapcsolója masszív másfél hónapot bírt. (Nem baj, nem sok TV-t nézek)
De mégiscsak jó lenne, ha nem a rádugott billentyűzettel kellene váltogatnom a csatornákat.
Van esetleg valami ötletetek, bejáratott appotok, hogy hogyan lehetne ezt az új androidos "smart" hulladékot esetleg okostelefonnal vezérelni, vagy valami? A telekomos műsorújság app nyilván csak a régi boxot vezérli elvileg.
Reseteltem mindent is, elemet is cseréltem mindenbe is.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 12., szombat 17:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 12., szombat 17:23
Gondolom garis, majd kicserélik, nem?Süti írta: Srácok, új Telekomos SmartBox-al kapcsolatban lenne kérdésem.
Ennek a fosnak a kapcsolója masszív másfél hónapot bírt. (Nem baj, nem sok TV-t nézek)
De mégiscsak jó lenne, ha nem a rádugott billentyűzettel kellene váltogatnom a csatornákat.
Van esetleg valami ötletetek, bejáratott appotok, hogy hogyan lehetne ezt az új androidos "smart" hulladékot esetleg okostelefonnal vezérelni, vagy valami? A telekomos műsorújság app nyilván csak a régi boxot vezérli elvileg.
Reseteltem mindent is, elemet is cseréltem mindenbe is.![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem