Ha ferdített, hülye véleményre vagy kiváncsi, akkor nem kell olyan messze menni, itt is sokan van.zsuninnyo írta:En, mert szeretek mas velemenyeket is olvasni a madridrol (meg ha olyan is, amilyen), de ez nagyon legalja lett.

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. április 6., szerda 13:23
Ha ferdített, hülye véleményre vagy kiváncsi, akkor nem kell olyan messze menni, itt is sokan van.zsuninnyo írta:En, mert szeretek mas velemenyeket is olvasni a madridrol (meg ha olyan is, amilyen), de ez nagyon legalja lett.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 6., szerda 12:47
En, mert szeretek mas velemenyeket is olvasni a madridrol (meg ha olyan is, amilyen), de ez nagyon legalja lett.ikelemen5 írta:Ki az, aki nso-t olvas?zsuninnyo írta: Ez az NSO cikk rola egy hanyinger, nem is ertem ki az aki egy ilyen cikket kienged![]()
![]()
olvasd ezt
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. április 6., szerda 11:16
Ki az, aki nso-t olvas?zsuninnyo írta: Ez az NSO cikk rola egy hanyinger, nem is ertem ki az aki egy ilyen cikket kienged![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 6., szerda 10:15
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 27., vasárnap 13:02
Várom a hivatalos bejelentést.Dupla D írta: Agent Karim újra akcióban. Belájkolta Haaland képét instán, cserébe Haaland is belájkolta az övét.
Bár elvileg pont fordítva történt a dolog.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. március 27., vasárnap 9:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 18., péntek 7:03
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 18., péntek 7:01
Eddig Benzemát, Bale, Isco, Jovic, Mariano helyettesítette. Melyik lenne jobb ezen az elven továbbhaladva? Senki se játszott azóta többet.TheBull6 írta: Az a baj h, mind Bale, mind Jovic azon a Villarreal meccsen játszott utoljára. Egy hónapja... Jah bocs, Bale kapott egy keveset az elso PSG meccsen.
Biztos csúcsteljesítmény várható![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 17., csütörtök 22:13
Na őt meg pláne luxus, amikor a keretben Benzemán kívül ő az egyetlen csatár (Marianot már ide se veszem).Kerlon írta: Amúgy simán beraknám Jovicot, ha nem tavaly játszott volna utoljára kb. Atletico meg az Sociedad után nem értem, hogy minek volt kb. jegelve.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 17., csütörtök 21:14
Akkoris az a tepsifejű az egyetlen vállalható opsön...TheBull6 írta: Az a baj h, mind Bale, mind Jovic azon a Villarreal meccsen játszott utoljára. Egy hónapja... Jah bocs, Bale kapott egy keveset az elso PSG meccsen.
Biztos csúcsteljesítmény várható![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. március 17., csütörtök 20:35
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. március 17., csütörtök 20:03
Ami lehet jobb is. Én utálom Bale-t, de ez most jár neki, a legutóbbi Villarreal elleni meccsen nyújtott teljesítményért.hehetheoriginal írta: én élném, hazi megcsinálja.
de sztem ő soha többé nem játszik már nálunk.
ffs
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. március 17., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 17., csütörtök 18:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 17., csütörtök 18:42
Igazad van, Hazard palyara lephetne mar igy 3 ev utan egy Klasszikusonhehetheoriginal írta:Kibaszott verszegeny impotencia az a tamadosor___Samy___ írta: Courtois
Carvajal, Militao, Alaba, Nacho
Valverde, Casemiro, Kroos
Asensio
Rodrygo, Vini![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 17., csütörtök 18:33
Vininek talán az lenne a jobb, ha a belga lenne a pályán, ha meg a gólokat nézzük, akkor Bale. Rodrygo is talán tömné labdával.Sierra írta: Most pedig be lehetne rakni legalább Hazard/Bale-t.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 17., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 17., csütörtök 17:55
Kibaszott verszegeny impotencia az a tamadosor___Samy___ írta: Courtois
Carvajal, Militao, Alaba, Nacho
Valverde, Casemiro, Kroos
Asensio
Rodrygo, Vini
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 17., csütörtök 17:40
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem